Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

Scudo
12.30 da geç

o saatte benim yatmış olmam lazım.

12.30 da çıksam gece 2 de yatsam sabah kim kalkıp işe gidecek?

bekara boşamak kolay :)

@Selim Siliğ

olurmu hiç cuması var cumartesisi var:)

arada hafta içide çıkarız

@Goflet

Arada çıkacaksan bugün çık adamı hasta etme stresliyim zaten.

Bugün ayrı güzel olacak.

Hadi ben kaçar, hastanelere...

17 Ağustos Salı Akşamı Programı

Henüz yeni yeni kurulma çabaları gösterilen "Bayrampaşa Bisiklet Grubu" ile Sütlüce-Eyüp Sultan tarafında buluşarak ortak tur yapacağız ve tur sonrası değişik bir kaç ayrı mekânda muhabbet edeceğiz. Ardından saat 00:00 gibi Çapa Siesta-S Cafe' ye gidip A.S.U.S. Pedal Grubu olarak soğuk bir şeyler içeceğiz.

Evet, programımız yukarıdaki gibi... Listeyi genişletmek, tur konvoyunu uzatmak ve bizimle harikulade vakit geçirmek adına bize katılabilirsiniz. :in:

Toplanma yer ve saatini yarın gün içerisinde yazacağım. ;)

Henüz yeni yeni kurulma çabaları gösterilen "Bayrampaşa Bisiklet Grubu" ile Sütlüce-Eyüp Sultan tarafında buluşarak ortak tur yapacağız ve tur sonrası değişik bir kaç ayrı mekânda muhabbet edeceğiz. Ardından saat 00:00 gibi Çapa Siesta-S Cafe' ye gidip A.S.U.S. Pedal Grubu olarak soğuk bir şeyler içeceğiz.

Evet, programımız yukarıdaki gibi... Listeyi genişletmek, tur konvoyunu uzatmak ve bizimle harikulade vakit geçirmek adına bize katılabilirsiniz. :in:

Toplanma Yeri: Kazlıçeşme Ermeni Hastanesinin hemen köşesindeki 4 yol trafik ışıklarının köşesindeki büfenin çay bahçesi.

Toplanma Saati: 21:15

Hareket Saati: 21:30

Katılımcı Listesi:
1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Adem Ay
4. ...
5. ...

aksilik çıkmassa gelirim.. kaçta nerde buluşuluyor?

@Selim Siliğ

he yaw :)) yazmışsın ....yaşlılık işte eheheh

Toplanma Yeri: Kazlıçeşme Ermeni Hastanesinin hemen köşesindeki 4 yol trafik ışıklarının köşesindeki büfenin çay bahçesi.

Toplanma Saati: 21:15

Hareket Saati: 21:30

Katılımcı Listesi:
1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Adem Ay
4. Umut Yıldırım
5. ...

erken gelirim belki ben...size ..bekleyemem o saate

@Goflet

Bize nereye geliyorsun? Ben de buluşma noktasına gidiyorum. Geleceksen de 21.00 gbi bizde ol beraber gideriz buluşma yerine.

@Selim Siliğ

çantanı getireyim mi?

çok geç geldiniz gece galiba kimse birşey yazmamış :)

@Goflet

Ben makineyi açmadım hiç kaptan uyku bastırdı kafede birden. Geldim yattım.

Kaptan mallar geldi diyorsun merakta bırakıyorsun bir kaç fotoğraf görelim :in:

Geri