Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™ - 8 Ağustos Riva Turu

Scudo
Son günlerde sıcakların da artışıyla beraber İstanbul çekilmez hale geldi. Durum böyle olunca denizli kesimlere kaçalım diyoruz yavaştan ve Riva' ya doğru yola çıkıyoruz 8 Ağustos 2010 Pazar turumuzda. Sirkeci' de toplanarak vapur ile Üsküdar' a geçeceğimiz turu, Üsküdar sonrasında karadan devam ederek Riva' da sonlandıracağız. Ve günümüzün bir kısmını orada geçirerek, grubumuzca eğlenerek aynı şekilde dönüş ile turu tamamlayacağız.

Tarih: 08.08.2010 Pazar

Topanma Saati: 08:00

Hareket Saati: 08:30

Hareket Yeri: Sirkeci Tren Garı Karşısı Simit Sarayı

Mesafe: 80 Km ( Ortalama )

Katılımcı Listesi:

1. Selim Siliğ
2. Umut Yıldırım
3. Baran Saldanlı
4. Murat Cançelik
5. Demir Bayav
6. Uğur Demirtaş

Katılım Şartları:

• Grup güvenliği ve prensibi olarak kasksız katılım sağlanamaz.
  • Zorunlu olmamakla beraber sürüş seyrinin dikkat ve güvenliği adına eldiven giymeniz önerilir.
  • Grup ön ve arka takım kaptanlarının uyarılarını dikkate alarak sürüş seyrinin güvenliğini üst düzeyde korumanız önerilir.

Bilgi: Grup ortalama seyir hızı 20 km/sa olarak belirlenmiş olsa da arkada kesinlikle katılımcı bırakılmayacaktır ve grup hızı en yavaş katılımcıya göre seyir esnasında anlık olarak grup görevlileri tarafından telsiz aracılığıyla belirlenecektir.

---

http://i969.photobucket.com/albums/ae178/kumutyildirim/riva.jpg

http://static.panoramio.com/photos/original/1290102.jpg

@süleyman ozipek

Geç oldu biraz ama güç olmaz sanırım.

Telefon numaram yukarıda mevcut, saat 9 gibi Üsküdar' da olacağız ona göre ararsınız uygun güzergarhta katılabilirsiniz.

Listeye adını ekleyen ve tura katılmayan, geleceğim deyip de gelmeyen ve hiç bir bildiride bulunmayan arkadaşlar; lütfen bir kez daha bu durum tekrarlamazsa sevinirim.

Katılımcı listemiz Riva Turu için şu şekildeydi,

1. Selim Siliğ
2. Umut Yıldırım
3. Baran Saldanlı
4. Murat Cançelik
5. Uğur Demirtaş

--

Son tur için katılım oldukça iyiydi. Katılan ve kendileriyle yarışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, herkes çok iyiydi. ;)

Fotoğraf ve montajlı videomuz ise web sitemiz üzerinden en kısa zamanda yayınlanacaktır. Lütfen takip edin!

• Beğen
Tepkiler: murat cançelik
Ayaklarınıza sağlık gençler ben hala eve girmedim 2 gündür bazı özel sebepler yüzünden umarım güzel bir tur olmuştur g.uzere ;)

Geri