Scudo Sports

A.G.R.E.S.İ.F. 'im fena üzerim.. KRON XC4000 Y.O.L - C.O.U.N.T.R.Y.

tolga1976

Forum Bağımlısı
Tepki
2.360
Çok uzun zamandır üzerinde çalıştığım bir proje bu.. Neredeyse! bitti sayılır.. Sadece arka göbek disk hidrolik fren eklenecek. İndirimler için Delta bisiklete ve Ulaş'a teşekkür ederim..

Siz bu bisikleti ilk kez https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=78850 linkinde gördünüz.

Ardı arkası kesilmeyen denemelerden sonra inanılmaz bir tırmanış ve yol tutuş özelliğine sahip oldu..
XC bisikletlerime bile etmedim eziyeti O'na ettim..

O şimdi KRON A.G.R.E.S.İ.F.
İyi seyirler..

28 inç jant takılı..
(link)

(link)

Maşanın şaft borusunu biraz uzun bıraktım. Eğer daha kaslı bir maşa bulursam satması kolay olsun istedim..
(link)

Burada arka frenin yerini dikkatinizi çekerim.. Hiç zor olmadı oraya yerleştirmek.
(link)

(link)

(link)

Lastikler continental cyclocross race..
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
hakikatten ilginç ve değişik olmuş Tolga.paylaşım için teşekkürler.fikir benimde aklıma yattı eski mtb ci olarak :) ileride neden olmasın benzerini yapabilirim.

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Her an harekete hazır, yerinde duramıyormuş gibi görünüyor. Çok zaman ve emek harcadığınız anlaşılıyor. Herhalde kullanması çok zevkli olacaktır. Güle güle kullanmanızı dilerim

• Beğen
Sonunda bitti demek :)
Güle güle eskit abi :D

• Beğen
arka freni çözemedim :) cin gibi fikirler verdi bana :)
tolga abi bende eski bir kadro vardı ona da 28 teker takmayı düşünürdüm de malum frenleri yetişmez di resimleri çok iyi inceliyorum :)
fikir edinmem için çok iyi oldu

• Beğen
Kategori dışı bişey olmuş,tam tanımlayamadım ne olduğunu ama tabiki bi önemi yok bunun...güle güle kullanın...

• Beğen
@Özgün ÇETİN

Teşekkürler herkese..

Pedler var ama takmayı düşünmüyorum.. Yazın takarım..

kardeş çok güzel bir bisiklet çıkarmışsın ortaya,seni tebrik ediyorum.. dışarıda turlarkende resimlerini görmek isteriz.. hayırlı olsun kazasız belasız.. iyi forumlar

• Beğen
@Tolga Yücel

Bugün çıktım ama tadından resim çekecek fırsat bulamadım.. Yarın tekrar çıkacağım öğleden sonra..

Emeklerinizin karşılığını almışsınız.
Sıradışı , farklı bir bisiklet olmuş.

• Beğen
Çok sıradışı ve dikkat çekici olmuş, elinize emeğinize sağlık gerçek specialized budur aslında :), dişsiz yol lastikleriyle daha da agresif ve hafif olabilir :).

• Beğen
güzel gerçekten mtb kadrosuna yol bisikleti muamelesi göstermek, oldukça rahat ve hızlı kaçan birşey gibi

• Beğen
TOlga abi ilk defa bu bisikleti yeni yeni topluyorum sizce nasıl diye bir başlık açmıştı.Bende iyi hoş ama çok saçma duruyor demiştim :D
Şimdi gayet güzel olduğunu farkediyorum :)

• Beğen
ilginç :) güzel.. ama bi sorum olacak fren işini nasıl halletttin jantlar 28 kadro 26 resimde disk fln da yok merak ettim :?

• Beğen
forumda tek sanırım. bu kadar ilginç bir bisiklet görmemiştim doğrusu..
ağırlığını ölçerseniz paylaşmanızı bekliyoruz.
güle güle kullanın.

• Beğen
Farklı bir çalışma olmuş sonucunda güzel bir makine çıkmış ortaya biraz ağırda olsa :) Güle güle kullanın..

• Beğen
Geri