Scudo Sports

A-101 de alyen takım 4 lira

mustafa şan

Daimi Üye
Tepki
56
Bisiklet
Sedona
Alyenim yok demeye değmez alsak mı bir tane ağır mıdır ki bültende gördüm

Scudo
baktım 20 haziran perşembe günü gelcekmiş.

ben kullandım gayet kullanışlı ve güzel :in: :allright

görünüşte alyan ama bu tip ucuz ürünler biraz zorlama bikaçkez kullanımdan sonra köşeli yerleri özelliğni kaybediyor ovalleşiyor sonuçta herzaman lazım olacak bişey bizlere 5-10 daha verip iyisini tek seferlik almak daha mantıklı tekzen koçtaş gibi mağzalarda bulunuyor

Eğer hiç yoksa alın . Cunku 4 lira :D hemen bozulacak halı yok ya kullanırsın bıraz . Bir kutu kola yanında bıse alıyosun 5 lıra para gıdıyo :D

Birde a101 de sırt cantası vardı heral gazetede yanlıs gormedıysem 20 lıra acaba cok fazla terletır mi sırtı o .

almayın. koçtaştan 5 liraya aldım zamanında, 4. kullanımdan sonra uçları sıyrıldı. cetaform, izeltaş gibi sağlam markalar varken bu çöplere para vermeyin. bisiklet tamiri için ucuza kaçmayın sonra yarıyolda kaldığınızda kafanızı vuracak taş ararsınız.

Alyen anahtar önemli, eğer malzeme kalitesiz ise ufak bir zorlamada anahtar burulacak, bir sonraki denemenizde kırılacaktır. Yamultmadan kullanabilmişseniz de kısa süre sonra yukarıda söylendiği gibi köşe hatları yuvarlanacak ve vida başını tutmamaya başlayacaktır. Kaliteli bir ürün alın başınız ağrımasın.

• Beğen
Tepkiler: yusuf tunçer
Kaliteli var bende ama çok ağır bir şe hangi tamirlerde alyen lazım oluyor daha yolda lazım olmadı da merak ettim

Bisiklette ayna kol ve disk fren harici yolda ben de kullanmadım henüz... Mesleğim gereği klima gaz vanalarında çok alyen anahtar yamultup kırdığım için söylüyorum kaliteli olması gerektiğini. Şöylede faydalı bir yazı buldum:

(link)

http://www.mtbtr.com/uploads/1318Z3.JPG

Mutlaka kaliteli allen anahtarı alınmalı. Ben yıllardır Rc araba-helikopter ve uçaklarla ilgileniyorum. Ve bu araçların tümünde allen vidalar kullanılıyor. Kalitesiz allen vidaya da zarar veriyor ve sık sık sıkıntı çıkarıyor. Vida biraz fazla sıkılı ise çıkarmak çok zor oluyor ve çoğunlukla da allen zarar görüyor. Üst fotoğrafta ki gibi kaliteli bir allen var bende de . Rc helikopterlerde de (link) linkde ki seti kullanıyor çoğu kişi, çok kaliteli ancak en büyük uç 3 mm olduğundan bisiklet için kullanılmaz.

Geri