Scudo Sports

____YAşaSın YAşaM___ MERSİN'de Sona Erdi...

Merhaba....

işte burdayım :) arkadaslar kusura bakmayın birkaç gündür sizi haberdar edemedim. Suan Marmaris'teyim.

İzmirli arkadasım Özgü bana 3 gün eşlik etti.Mugla Milas'ta bagajımn artık yük tasıyamadıgından 2 ye ayrıldı :) otobüsle Mugla'ya gidip demir bagaj aldık.Sonra tekrar Milas'a gelip bisikletleri hazırladık.Bodruma gittik Özgü'nün annesinin yazlıgına... orada 2 gece tatil yaptım sabahlar olmasın.Sonra babamın tavsiyesiyle feribota atladım Bodrum'dan Datça'ya... Datca'da kalıp ertesi gün yani bugün Marmaris'e geldim... Bisiklete gönül vermiş Hakkı beyle tanıştık tesadüf eseri,Marmaris ögretmen evinde konaklamama yardımcı oldu...

yarın Köycegiz'e gidicem... ordanda Antalya'ya...

mutlukalın dostlar (bugün biraz güneş carptı da coook yorgunum yatıcam şimdi)

Doğa ve sevgi sizinle olsun

Feyyaz Alaçam 0542 573 81 48

Scudo
turun sonuna geldin sayılır.çok güzel birşey yaptıgın.bu tura çıkarken ailenin tepkisi nasıldı çok merak ediyorum? :)

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Alaçam
Merhaba Arkadaşlar,

Feyyaz Arkadaşımız şu sıralar Antalya Demre dolaylarında, bikaç güne kalmaz Antalya'ya giriş yapacaktır.

Bilginize sunarım...

Sevgiler...

• Beğen
Sevgili Genç Arkadaşım,
Seninle gurur duyuyorum. Tebrik ediyorum. Kolaylıklar diliyorum.
Ülkemizde senin gibi pırlanta gençlerin çoğalmasını diliyorum.
Bisikleti seven doğayı,yaşamı,insanıda sever...
Yolun açık olsun...

Feyyaz bugün Kumluca'da konaklıyor. Bugün 15.42 km'lik ortalamada gittiği yolculuğunda bir ara 67.78'e çıksada 8 saat 52 dakikalık bisiklet kullanımında toplamda 136.84 km yol yapmış. Pedalına kuvvet kardeşim. Yarın 9 km'lik rampada kolaylıklar diliyorum.

Sevgiler...

• Beğen
Merhaba arkadaslar iyi dilekleriniz ve destekci tavrınız bana güç veriyor...

Ailemin tepkisini tahmin edersiniz,koruma içgüdüsü ile karsı cıktılar ama mutlu olacagım birseye engel olmak da istemediler tedirgindiler ve istemiyolardı am ben bu arada hazırlıklarımı yaptım hoşçakalın dedim kibarca vedalaştık.Önce üzülüyorlardı :) simdi gururla bahsadiyorlarmış tanımadıklarıma bile :) trajı komik bi o kadar da bilinçli isyan barındıran bir hareketti yaptıgım ve herkes mutlu,kazasız belasız devam ediyorum 3200 km oldu üşütmedim bile :)

Canakkale' den Antalya ya kadar caktigim fotoları eklemeye calışıcam umarım ekleye biilirim,cok güzel kareler var...
mutlukalın...

hııı bu arada ben Kemer'deyim Bir kaç saate Antalya'ya giriş yapıcam...

Sevgiyle Feyyaz Alaçam

gerçekten turunu hayranlıkla takip ediyorum ve seni yürekten tebrik ediyorum. kazasız belasız yolculuğunu tamamlayarak amacına ulaşmanı diliyorum.
sağlıcakla kal!

Arada canım sıkıldıkça resimlerine bakıyorum keyfim yerine geliyor Feyyaz kardeş.
Ayaklarına sağlık.
Selamlar...

• Beğen
Feyyaz Kardeşimiz bugün Antalya'da arkadaşlar...

Gün Toplam Km: 117 Km
Bisiklet Kullanma Süresi: 8 saat
Ort. Hız: 14.5
Max. Hız: 59
Tur Toplam Km: 3368 Km

Yolun açık olsun yolcu... Son etap... Artık tabelalarda Mersin'i görecek...

Sevgiler...

• Beğen
Azminden dolayı tebrik ediyorum seni.Güzel mekanlarda,tam zamanında bir gezi yapıyorsun.
Bizim evdekiler hala 200+km gezilerde bile bana deli diyorlar.Hep bu yüzden kavga ediyorum ama mutlu olduğumu anlayamıyorlar.
ŞAnslısın ki sizinkiler biraz daha anlayışlıymış.
Yolun açık olsun Feyyaz.

Feyyaz kardeşim turunun başından beri seni takip ediyorum.. seni ve aileni yürekten tebrik ediyorum,istisnalar haricinde kimselerin yapamadığını yaptın kendinle gurur duy bizde tüm bisikletseverler olarak seninle gurur duyuyoruz... sevgiyle kal yolun açık olsun

• Beğen
Merhaba Arkadaşlar,
Feyyaz artık emin adımlarla finale yaklaşıyor. Bugün Alanya'da konaklıyor. 3-5 gün kadar yolu kaldı.

Gün Toplam: 148.39
Ort. Hız: 19.1
Max. Hız: 44.75
Bisiklet Kullanım Süresi: 07:45:54

Yolun açık olsun yolcu...

Sevgiler...

• Beğen
harikasın feyyaz
bu sıralar yoğun günler geçiriyorum. seni ancak gözümün ucu ile takip ediyorum. az kaldı sona. daha dikkatli ve temkinli olman gerek.
:D istatiksel olarak: kazaların çoğu eve yaklaşıldığı zaman oluyor!
seni ancak mersinde karşılayabileceğim!!!
görüşmek üzere
esen kal.

• Beğen
Hepinize merhaba... bana güç kazandıran,inanmamı saglayan iyi yürekli insanlar.Yorumlarınızı okuyup da pedallamamak elde mi? İlgisini eksik etmeyen herkese cok tesekkür ederim.Serkan Abimin ilgisini görüyosunuz dimi... günde 3 kez arıyor beni.Aksamda son raporu veriyorum ve foruma geciriyor.Öyle işte tur amacına coktan ulaştı.

Suan Alanya'da bir internet kafedeyim...

ya resimleri Mersin'de yüklesem bana kızmazsınız dimi... inanın en az 4 saatimi alıyor ve burası cok pahalı saati 1.5 ytl 6 ytl ediyor bide Resimleri dvd'ye attırıyorum 10 lira da ona istediler :( 16 lira ile 2 gün yiyecek ve su ihtiyacımı karsılıyorum :) neyse 4-5 gün daha bekleyin arkadaslar. Sadece 1 foto koyuyorum buraya...

http://www.hizliresim.com/2008/8/6/1738.jpg

Saklıkent'den Kalkan'a giderken yol kenarında hello deyip incir satan küçük kız.Gözlerine bakıp etkilenmemek mümkün degil... o kadar anlamlı geldi ki bana bakıp bakıp düşünüyorum hayatını...

mutlukalın...

Geri