Scudo Sports

____YAşaSın YAşaM___ MERSİN'de Sona Erdi...

Scudo
feyyaz her konakladığın yerde int. girme şansın olursa lütfen foruma yaz. yeni fotolarını bekliyoruz.
harika gidiyorsun. vücudunu ihmal etme, dinlenme paylarını çok iyi kullan.
artık buraya geldiğinde biz senin tecrübelerinden yararlanacağız bu yüzden ufak ayrıntıları kaleme al.ok
esen kal

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Alaçam
Hocam bu kesinlikle harika. benimde düşündüğüm bu şekilde bir sürüş yapabilmek.

ortalama gunluk masrafınız ne kadar tutuyor.

Ayrıca kaç gunde bu kadar mesafe aldınız. yani bir güne düşen mesafe oranınız nedir.

saygılar.

• Beğen
Hayatımda en cok duygulandıgım anlardan birini yasıyorum suan...

ONlarca insan bana iyi,dogru bir yoldan gittigimi hatırlatıyor... Hergün biraz daha büyüyorum.Bugün Çanakkale'den yazıyorum bunları... Siz bisiklet severlerin yaptıgı bu güzel yorumları 4 kez okudum... okudukca mutlu oldum...

TEşekkür edecegim insanların,hiçbir karsılık beklemeden bana yardım etmeleri cok onur verici cok...

Ülkemin bütün saygın insanları hepiniz burdasınız,benim için bu yolculukta...

Km'lerce yol yapmış Serkan abimin (Serkan Taşdelen) turumu yayınladıgım günden beri bana olan destegi inancı,tura başladıktan sonra her gün muhakkak arayıp iyi olup olmadıgımı sorması,yol hakkında bilgi vermesi vs vs... forumda da ilgisini esirgemeyip imzasına bulundugum noktayı koyması cok büyük inanılmaz bir iyilik... En güzelide bu iyilikleri karsılıksız yapması... Cok ama cok tesekkür ediyorum ona tüm kalbimle...

Mersin'de ki benim turuma ilk başından beri inanan,ilk yardım cantası,köpek kovucu cihaz sele altı canta gibi maddesel seylerle birlikte bana 1 cümlesiyle cesaret veren Aydın hocam...

Mersin'de Baymekanik (Mehmet abi) , kocaman yürekli Ertugrul abi... HErgün arayıp soran sakasına organ mafyalarından bahseden (yanımda yedek böbrek tasıyorum deyip sakalasıyoruz dostumla :) ) yarı Ukrani'a li Okan...

Hiçbir karsılık beklemeden verdigi 1 tabak yesil fasülye yemeginden sonra afiyet olsun,yolun açık olsun... diyen belki hayatımda bir daha göremicegim Türkan abla...

Beni askerde ki oglunun yerine koyup bana 2 gece pasalar gibi bakan, elimi sıcak sudan soguk suya sokturmayan Zonguldak Eregli'de ki genc dostum Eren'in annesi ve babası...

Benimle aksam yemegini paylaşan bir benzin istasyonunda ki Ali abi...

Düzinelerce cay ismarlayan Karadenizli uşaklar...

işte kazancım... BUnlar sadece birkaçı... bunu gibi yüzlerce sey hayal edin....

Destegini esirgemeyen herkese cook tesekkür ederim...

artık kendimi daha cok seviyorum,amacıma coktan ulaştım...

Mutluyum... hemde cok...

bundan sonra yeni konu açmicam moderatör abileri kızdırmayayım :) ,bu konu üzerinden duyurularımı yapıcam sizinle buluşucam...

www.yasasinyasam.blogspot.com 'a yeni resimleri yüklüyorum...
sevgiyle , mutlukalın dostlar...

FEyyaz Alaçam

İstanbul'lu yardım sever bisikletçi dostlarım Haşim abi ve Fatih'e teşekkürlerimi sunuyorum ve devam ediyorum yoluma,onlar çogu kişinin yapmayacagı seyi yaptılar... tanımadıgın bir adamı 2,5 saat bekleyip sonra gülen bir yüzle karsılamak...

Estafurullah abi :)

Hadi yolun açık olsun ..

• Beğen
Feyyaz, yazını okuyunca inan değişik duygular yaşadım(neredeyse gözlerim yaşardı).Çok iyi bir şey yapıyorsun,seni özenerek ve heyecanla takip ediyoruz.
Çevremdeki herkese senden bahsediyorum.
Kolay gelsin.
İnşallah uygun bir zaman bulunca ben de çıkacağım böyle güzel bir tura.
(Bu arada senin mersinde mezitli groserinin ordaki bisikletçiyle bir ilgin var mı?
Ben de mersinliyim ve sanki seni orda gördüm.)

• Beğen
Umarım turu tamamlayarak amacına ulaşırsın tüm dualarımızla kalbimiz seninle ;)
İyi yolculuklar ve bol fotolu anılar diliyorum :)

• Beğen
keşke daha önce girebilseydim, Edremit'te karşılar yardımcı olmaya çalışırdım:(
yolun açık olsun!

Hepinize sonsuz tesekkürler arkadaslar suan İzmir'deyim... Off günümde...
Canakkale'ye kadar bütün fotoları ekledim.Cok ama cok güzel gidiyor tur yeni insanlar yeni olaylar...
mutlulugumun dorugundayım.Desteginiz bana güc veriyor dostlar.
www.yasasinyasam.blogspot.com adresinden resimlere bakabilir güzel yorumlarınızla büyüyor,içinde bulundugum maceranın güzelligini yasanması gerktigini daha iyi anlıyorum...

Eşlik etmek istiyen,bir cift sözü olan 0542 573 81 48 nolu numaramdan bana ulaşabilir.

Sizi sürekli haberdar etmek istiyorum ama inanın turda internetle ugrasmak cok zor hele resim yüklemek... Saolsun kocaman kalpli abim Serkan Taşdelen forumdaki baglantılarım için ugrasıyor,telefon acıyor... cok tesekkür ediyorum ona yüekten...

Zaten sizin gibi saygıdeger insanların güzel dilekleri,destekleyici yorumlarına karsılık resim yüklemek cok mutlu ediyor beni hiç bisey. iyiki varsınız.

mutlukalın...

Merhaba Arkadaşlar,

Feyyaz arkadaşımız İzmir'den Özgü arkadaşımız ile Kuşadaı'nda bugün. Sağlık durumu iyi herhangi bir problemleri yok.

Yolun açık olsun yolcu.

Sevgiler...

Geri