Scudo Sports

____YAşaSın YAşaM___ MERSİN'de Sona Erdi...

Feyyaz Alaçam

Forum Demirbaşı
Tepki
612
Evet arkdaslar.Bildiginiz gibi Türkiye Kıyıları Turuma 2 kişi başlamıştık.Yoldasım Furkan bayırların bacagını agrıttıgını bu nedenle zorlandıgını söyledi ve Sinop'ta bana veda etti...

Suan Zonguldak'ın Eregli ilçesindeyim.

En büyük destekcilerimden Serkan abi vasıtasıyla tanıştıgım genc dostum Eren'in evine misafir oldum.

Tur cok güzel gidiyor.Cok zorlu ama harika manzaraları olan bir bölge Sinop-Zonguldak arası... Yollar cok dar,ayrıca yol çalışmaları ve trafik.Rampalardan hiç bahsetmiyorum :) ...

Arkdaslar sonuç olarak keyfim yerinde, 16 günde yasadıklarımdan 2 roman cıkar.Hergün yeni yüzler,yeni bir bilinmezlik.YEri geliyor bir kahvehanede yatıyorsunuz,yeri geliyor bir tatil köyünde,bazen bir yakıt tankerinin dibinde bazen yagmurda sırılsıklam ama mutlu...

Resimleri www.yasasinyasam.blogspot.com adresime yarın ekliycem.

Kendinize iyi bakın,cıkın beton kafeslerden arkadaslar mecera alsın sizi götürsün adını bile bilmediginiz bir kasabanın,herhangi bir yerine,bir fotograf olun orda...

mutlukalın,hepinizi cok seviyorum...

Scudo
Güzel kardeşim Feyyaz başından beri turunu büyük bir hevesle takip ediyorum, yollarda sakın ola kendini yalnız hissetme, yanında yüzlerce bisikletseverler var,
Bu yaşında bu kadar zorlu ve sabır isteyen bir yolculuk her babayiğidin harcı değil.. bizde seni çok seviyoruz, Allah yolunu açık etsin kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Alaçam
merhaba feyyaz.
turun sorunsuz devam ettiğine sevindim! bizi habersiz bırakma, arasıra foruma yaz. ya da blogu güncelle de biz de takip edebilelim. en azından durumundan haberdar olalım.
gezinin devamında bol kuvvet ve mutluluk diliyorum yoldaşım ;)

Bol Pedallar Dİlerİm-ordudan GeÇtİnİzmİ Acaba? EĞer GeÇmedİysenİz Sİze EŞlİk Edecek Arklarim Ve Ben Olabİrİm Fatsa'yada Samsuna Kadr...

• Beğen
Ne kadar çok fotoğraf koymuşsun öyle... Bize bu kadar güzel fotoğraf ve bilgilerle yanındaymış duygusu vermen gerçekten çok teşekkür ederiz. Devamını da bekliyoruz. Şimdiden iyi pedallamalar dostum.

• Beğen
Valla helal olsun bu yaşda tek başına, büyük sorumluluk gerçekden..

Ordudan geçdinizmi hiç foto göremedimde :p Neyse yolunuz açık olsun kolay gelsin

• Beğen
Feyyaz abiyi Zonguldak Ereğlide ben karşıladım 2 gün bizde kaldı abi kardeş gibi olduk çok iyi bi insan Allah yolunu açık etsin...Sabah bi 15 km gittim bende onla Allah sabır versin kendisine Artık veda sahnesi geldi..

http://img75.imageshack.us/img75/3694/dscn6825wo3.jpg

http://img502.imageshack.us/img502/3462/dscn6826jp2.jpg

merhaba
gerçekten harikasın. bu gün senden haber almak güzeldi...
programın önünde gdiyorsun, bu bizim için çok sevindirici.
İmkanlarını zorlayarak böylesine güzel ve amaçlı bir geziye çıkma erdemi gösterdiğin için yürekten teşekkür ediyorum sana. Şunu bilki yanında olamazsakta hayellerimizi gerçekleştiren o güzel varlığının manen yanındayız. Yalnız değilsin. Anadolumun insanı hep sana arkadaş yoldaş olarak çıkacak o güzelim manzaraların eşliğinde.
yolun açık olsun dostum.
bir problem olursa lütfen ara..
seni seviyoruz.

Arkadaşlar feyyaz abi dün gece Sakaraya'ya varmış petrol ofisinde çadır kurmuş.bugün istanbula doğru yola çıktı.yol düz olunca günde 150 km yapıyor yokuş olunca 100 km...

• Beğen
abi senin bu azimin beni çok duygulandırdı gerçekten çok güzel şeyler yazmışsın keşke bende senin gibi çıkıp şehirler arası uzun mesafeler gidebilsem yeni yüzler,yeni arkadaşlar edinsem ne kadar güzel olur abi sen bu özgürlüğün tadını benim yerimede çıkart(önce kendi yerine tabiii)eğer yolum merzifon a düşerse benimle irtibata geç seninle tanışmak ve en iyi şekilde ağırlamak isterim saygı ve sevgilerimle

• Beğen
Seni yürekten kutluyorum.
Kazasız belasız yolculuğunu tamamlaman dileğiyle.Yolun açık olsun.

Arkadaşım ne kadar güzel bir gezi yapıyosun inan şuracıkta kıskançlıktan çatlıcam, helal olsun cesaretine, azmine gücüne. Tebrikler....

Feyyaz abi'yi Eminönü'nde karşıladık karşıya geçtikten sonra ve sahil yolundan devam edip Merter'den E5'e çıkardık, yola çıkmadan da yemeğimizi yemiştik beraber..
İnşallah yolculuğu iyi gidiyordur..
Yalnız çantası çooook ağır :)

Merhaba Arkadaşlar,

Feyyaz Kardeşimiz tüm hızı ile yoluna devam ediyor. Bugün Eceabat ilçesi sınırları içerisine konaklıyor. Çanakkale ve dolayında ki bisiklet dostu arkadaşlar Feyyaz'a ulaşmak için; 0542 573 81 48

Yolun açık olsun yolcu...

Sevgiler...

• Beğen
Geri