Scudo Sports

__--2010 SEDONA 711v--__

Scudo
Hayırlı olsun güle güle kullanın :) Sedona ve Corratec in renk uyumuna hastayım ya adamlar renkleri süper uyduruyor.. :D

• Beğen
Tepkiler: abdullah gökduru
Bence Sedona'nın düşük modellerde bile renk uyumunu yakalaması çok güzel bişey.. Komponentleri düşük seviye olsa da bisikletin güzel durmasını sağlıyor;)

Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler dilerim..

• Beğen
Çok güzel bisiklet, güle güle pedallamanız dileğiyle. Birde şu aletin mavisini görsek ayrıntılı bir şekilde harika olacak.

• Beğen
çok güzel maşallah :) sedona renkleri iyi tutturuyor :D beyaz gri olan modeli de çok şık ;)
bir de şu sedona kadro koruyucu yu nereden temin edebiliriz. benim bisikletim de sedona ama üstünde kron kadro koruyucu var :D

• Beğen
HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM, komponentlerin çoğu değişmiş gibime geldi bu seneki modelde ama kadrosu çok hoş olmuş, kazasız belasız kullanman dileğiyle :)

• Beğen
711D ve 711V modelleri arasında tek fark fren sistemi değilmi? Belki çok cahilce bir soru ama almayı düşünüyorum ve internetten alacağım için sonradan bir süprizle karşılaşmak istmemem.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Hayırlı olsun, güle güle kullan, çok şık bir bisiklet.

• Beğen
@Hakan Eşme

Merhaba Abiicim sana bir sorum olacak uzun yolda mtb lastiği önerisi alabilir miyim acaba*

@semihh

teşekkürler. ben eskişehir'de birçok bisikletcide tamircide gördüm sen de bi araştır oralarda. olmadı netden bulursun. kron yazmasından rahatsız oluyorsan kron içte kalacak şekilde tersden yapıştır.

711D ve 711V modelleri arasında tek fark fren sistemi değilmi? Belki çok cahilce bir soru ama almayı düşünüyorum ve internetten alacağım için sonradan bir süprizle karşılaşmak istmemem.

evet. sadece fren sistemi farklı.mekanik disk fren ya da v fren seçeneği var. renk olarak da 2 seçenek var mavi, siyah. sitede mavi olanı disk frenli, siyahı v fenli göstermişler. ama siyah disk frenli modeli de canlı olarak gördüm.

Merhaba Abiicim sana bir sorum olacak uzun yolda mtb lastiği önerisi alabilir miyim acaba*

soruyu bana sorulmuş kabul edip cevaplıyorum:) uzun yolda mtb lastiği derken 26" slick lastik kastettin galiba. ben de araştırıyorum. rubena walrus 1.75 aps veya rubena cobra 1.90 aps. bunlar ekonomik modellerdi. maxxis detanator ve schwalbe marathon modelleri var.bunlar da biraz pahalı lastikler.

• Beğen
Tepkiler: semihh
Güzel bisiklet. Kazasız, belasız sürüşler..

hayırlı olsun.bisiklet cok hos bende bununla kron xc 1000 arasında kaldım. ne kadara aldın arkadasım ?

çok hoş bisiklet, renkleri çok güzel :)
güle güle kullanın.

2010 sedonalar goruntu olarak cok basarililar:in:
Ozellikle grafik tasarim ve renklerde, Cube'lerden esintiler var gibi...

• Beğen
Geri