Scudo Sports

9v Zincir önerisi

Tepki
28
Bisiklet
Cannondale
80 tl bütçem var arkadaşlar zincir takma aparatım bozulduğundan dolayı powerlink modellere bakıyorum.Ne önerirsiniz.

Scudo
KMC X9 önerebilirim. Geçen sene çok uyguna denk getirip amazon'dan almıştım. Delta'da 80 küsur TL gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: BerkKılıçoğlu
Shimano HG 53 olabilir. Doğa Bisiklet sitesinden yeni aldım 45 TL'ye, pimli olarak geliyor. İsterseniz aynı siteden bir de sram 9 vites powerlink alırsınız 10 liraya, toplam 60 liraya gelir size kargo ile birlikte. Sram, KMC, YBN bağlantı baklalarını ben markaya bakmadan dilediğim gibi değiştirerek kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum. Ayrıca yanınızda yedek bulunmasını istiyorsanız decarthlon'dan da 2 baklayı 16 liraya alabiliyorsunuz, kargoyla 20 TL. Pakette Btwin yazıyor ama içinden kmc çıkıyor ve Shimano'ya uyuyor. Ama ben yine de bütçenizin artan parasıyla bir zincir sökme aparatı almanızı tavsiye ederim, 15 lira civarındadır. Kopan zinciri en kolay tamir yolu, kırılan baklayı söküp yerine bir bağlantı baklası takmak. Aynı zincir üzerinde 2 tane bağlantı baklası olmasının da bir sakıncası yok.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Kmc x9 Çift yönlü bir zincirdir. Kullanıyorum 5000 Km devirdim. Tavsiye de ediyorum. Hakikaten iyi bir zincir. X10 serisinde de 9V çıktı sanırım. O da 120 lira civarındaydı.

Sram PC 971 , 60-65 TL Powerlink de var tavsiye ederim. ama 3 bakla kadar uzun gelir bu zincirler genelde. dikkatli oun, yoksa arka aktarıcıya zarar verebilirsiniz.

slx ve deore karışık sistem topluyorum. rublede hg teknolojisinden bahsediliyor. ve shimano hg-x zincir ile kullanılması gerekiyor yazıyor. acaba kmc veya sram zincir kullanırsam bu sistemden yararlanabilir miyim ?

Hg53 + dechatlondan 2li bakla oneririm. Birini takarsiniz digeri yedek olur.

• Beğen
Tepkiler: Haluk Eke
KMC Z99, HG93 veya HG53, 9 lu zincirlerde en avantajli fiyatlarda Turkiye'de şu an. KMC powerlinkle satiliyor bildigim kadari ile. Digerlerine ise extra bir powerlink siparisi verilebilir.
Yedek bakla nadiren ihtiyac duyulan bir urun. Yedek baklaya o kadar para vermektense, ihtiyacim oldugunda nasilsa uzamaya baslamis, kullanilmis bir zincire ekleyecegim mantığı ile benim uyguladigim:
Eski zincirden duzgun birkac baklayi cikarip alet kutusuna at. Isini gorur yolda birakmaz, masraf cikarmaz ;)

• Beğen
Tepkiler: Haluk Eke
Geri