Scudo Sports

9'lu orta aktarıcı yardım

mahmut krt

Aktif Üye
Tepki
62
bisikletimde 48 li aynakol var 9 lu ruble sistemi mevcut buna uygun olarak vites kablosu alttan geliyor orta aktarıcı alacağım yardımcı olurmusunuz hangi modeller olur diye

vites kolu ALİVİO SL M4000

Scudo
@mahmut krt dostum çok da kasma derim yine Shimano al 9lu uyumlu 48T yazacak üzerinde yani 25 liralık TZ21 bile olur sağlam 👍🏼

Carraro Sportive 227 ye ön aktarıcı deore uyumlu olur mu ayna kol 48×38×26 Altus yerine

@Alp87 Dağ serisi Deore olmaz çünkü 42t dişlinin üstüne çıkamıyor. Şehir serisi Deore olur; FD-T6000 model ismi. Yine şehir serisi Acera (FD-T3000) veya Alivio (FD-T4000) da olabilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Orta aktarıcı ne? Benim bildiğim bisikletlerle arka ve ön aktarıcı olur.

@fisnesuyu Ön aktarıcı = Orta aktarıcı... Erdoğanlar Bisiklet'in sitesinde mesela orta aktarıcı olarak geçiyor. Bazı sitelerde ruble yerine arka dişli yazıyor. Farklı isimlendirmeler var.

(link)

Bu ürün size lazım olan vites değiştirici.

@fisnesuyu Ön aktarıcı = Orta aktarıcı... Erdoğanlar Bisiklet'in sitesinde mesela orta aktarıcı olarak geçiyor. Bazı sitelerde ruble yerine arka dişli yazıyor. Farklı isimlendirmeler var.
Bu olaya... bisiklete acilen TÜRKÇE ADLI belirtmeler gelmeli diye boşuna demiyorum. "Orta aktarıcı" sözünü bende anlamamıştım.

@Aybek Cihan Teşekkürler de bu adı neden koymuşlar anlamadım. Ön aktarıcının neresi orta zaten iki taneler:koptum:

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri