Scudo Sports

900 TL kadar MTB?

yiğit96

Üye
Tepki
4
Arkadaşlar 900 lira param var.27 vites v fren sistemli bir mtb almak istiyorum hangi bisikletleri önerirsiniz?

Scudo
Carraro 436 Daytona almalısın bence 900 TL'ya alamasan bile nakit 950 TL'ye rahat alırsın. Bu bisiklette hidrolik disk fren var ama bence hidrolik disk fren her açıdan v-fren'den daha iyi.

Carraro 436 Daytona bende bu bisikleti kullanıyrum ve tavsiye ederim.

peşin alırsan kron xc1000 de bir alternatif :)

Carraro 436 Daytona yada Kron xc1000hd kolay gelsin şimdiden.

@muratt35

900 tl ye xc1000 HD imkansız Murat :)

Kron XC1000 2012 modeli, kadrolarındaki teknik bir hatadan dolayı geri çekilmiş, aklınızda bulunsun.

2012 Kron xc 1000 üretimi durdurulmuş kron xc 750 nasıl bana biraz amortisör kötü gibi geldi
(link)

xc750 nin amasörü fena değil gidondan kilitleniyor ve gayet kullanışlı başlangıç olarak 2 gün oldu alalı gayet memnunum ama biraz ağır tek sorunu bu :)

evet 2012 sedonalar gibi :D Kron xc1000 de piyasalarda olmayacakmış bu sene :)

@yiğit96

Piyasadaki en alt seviye kilitlenebilir maşa Kron xc 750'nin maşası. Bence fiyatını hiç hak etmeyen bir bisiklet Kron. Carraro 436 Daytona, Kron xc750'den çok daha üstün bir bisiklet, fiyatıda xc 750 ile aynı.

@Gokalp Gokmenler

Bende Carraro 436 Daytona ve Whistle Miwok 1161 D arasında kaldım. Gerci ikiside MTB fakat ben sahilde kuullanmayı dusunuyorum. Kondisyonum yeterli seviyeye gelincede turlara katılabilirim. Dağ bisikleti bu acıdan dezavantajlı mı olur sizce?

Yorulma meselesi yaşınıza ve kondisyonunuza göre değişir, MTB kalın ve dişli lastikleri ile çok uzun turlarda (150-200km ve üzeri) yorabilir, ama 100km civarı turlarda pek sıkıntı yaratmaz, zaten forumda gezi-tur makaleleri bölümüne bir göz atarsanız 100km üzeri turlar yapan birçok MTB kullanıcısı olduğunu görürsünüz.

@Oguzhan.Pilgir

Teşekkür ederim. Bu arada Carraro 436 Daytona ve Whistle Miwok 1161 D bu markalar yerli mi yoksa yabancı mı? Bir yerde Bianchinin üretimi oldugunu okumuştum.

@Emir-

Hayır yerli değiller Whistle ve Carraro ikiside İtalyan markası. Bianchi sadece bu bisikletleri ithal edip montajını Türkiye'de yapıyor.

kron xc 1000 2011 model u6 kadrosunu öneririm bulabilirsen kaçırma derim alıvıo donanımlı ... iyi günler

Bencede biraz paraya kıyıp carraro 436 daytona almalıyım ilginiz için teşekkürler

Geri