Scudo Sports

900 liraya Cube aim (ikinci el) sizce nasıl?

Melikaby

Üye
Tepki
4
İsim
Melik
Bu bisiklet 900 lira fiyat olarak nasıl?

KADRO : Aluminium Lite, AMF, Internal Cable Routing, Easy Mount Kickstand ready
FORK : SR Suntour XCM RL Disc 27.5", Remote Lockout, 100mm
HEADSET : CUBE No. 10 semi-integrated
STEM : Level 9, 31.8mm
GIDON : Level 9 Riser Bar, 660mm
ARKA VITES : Shimano Acera RD-M390, 8-Speed
ÖN VITES : Shimano Altus FD-M313-M6, Downswing, 31,8mm
DEGISTIRICI : Shimano Altus SL-M310, Rapidfire-Plus
FREN SISTEMI : Shimano BR-M355, Hydr. Disc Brake (160/160)
AYNAKOL : Shimano FC-M311, 42x32x22T, 170mm
ORTA YATAK : Shimano CS-HG200, 12-32
ZINCIR : KMC Z7
JANTLAR : CUBE SX, Disc
ÖN GÖBEK : Shimano HB-RM33
ARKA GÖBEK : Shimano FH-RM33
LASTIKLER : Schwalbe Smart Sam Active, 2.1"
PEDALLAR : CUBE PP MTB
SELE : Level 9 Post, 27.2mm
SELE BORUSU : RFR Varioclose 31.8mm
AGIRLIK : 13,9 kg

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    132,9 KB · Okunma: 116
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
uygun bence alınabilir. tabiki temiz ise

bisiklet temiz ise gayet uygun bir fiyat

Fotoğraflarda temiz gözüküyor, bisikleti almaya gittiğimde sizce nasıl anlayabilirim temiz kullanıldığını ? Bir bisikletci bulup ona göstermeyi düşünüyorum.

çatlak ezik var mı bak. bir de anlayan bir arkadaşınla git. ben 2 el bisiklet aldım bisikletteki sıkıntıları çok sonra anlamaya başladım. öğrendikçe sırayla giderdim onları.

Burdan çok belli olmuyor ama temiz gibi duruyor fiyatı uygun . Arkadaşların dediği gibi anlayan birini götür . Ama en olmadı tek gittin diyelim ilk olarak bisikletin kadrosuna bak sağına soluna Çizik yada çatlak olabilir .Sonra paslanma var mı bak Olacağını sanmam ama genede kontrol et.Lastiklere bak burdan çok kötü gözükmüyor ama genede kontrolde hayır var bitmiş lastik seni masrafa sokar. Jantlara bak sonra eksik var mı diye yoksa tek tek kontrol etmeni öneririm çatlama varmı jant diplerinde sana ilerde çok sıkıntı yapar yoksa. Gereksiz başın ağrır. Salla bi bisikleti balık gibi oynuyosa ondan hayır gelmez . Göbek sıkıntılı demektir. Ardından bi bin bütün vitesleri dene geçiyor mu hepsine . freni dene sıkıntı var mı yok mu gör .

Bunlar almadan önce kontrol etmen gereken şeyler . Herhangi biri sıkıntılı ise sonradan fark edersen senin canın sıkılır . Bak gör hisset ve pedalla :)

Ne demek kardeşim yardımcı olabildiysek ne ala :)

@Melikaby Herşeyden önce ilk başda fatura varmı yoksa bile şahsa aitmi kanıtlayabilirmi güven zemini oluşunca seri no ve fatura bilgilerini karşılaştırın,sonrasında ezik,vuruk,kaynak felan varmı özellikle boyanan yeri varmı donanımlar ne durumda vites geçişleri,aynakol orta ve arka aktarıcı ne durumda? jantlar darbe almışmı göbekler ne durumda? farklı sesler geliyormu vb..kısaca elden bir geçirin yada arkadaşların dediği gibi iyi anlayan biri ile gidin bakın.

dün yakın bir arkadaşım sattı cube peleton temiz mi derseniz sıfırdı nerdeyse alırken böyle arkadaşlara denk gelirseniz kaçırmayın :)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Geri