Scudo Sports

90 lardan mtb kullanım görüntüleri

Scudo
Adamlara helal olsun. O Bisikleklerle neler yapıyorlar. Takım ruhuda ayrıca mükemmel. Vites sistemi belkide 18 vites, amortisör yok. helal olsun valla

Bi an hiç toprak yüzü görmeyecekler sandım:D

Kim ne derse desin mtb bambaşka bişey..müzikleri de on numaraymış.

Helal olsun. Adamlara bayıldım yaa acayip sürüyorlar.

Yıl 90 ' lar, adamlar da kask var. Bizde 2014 olmuş hala takmamak için kırk takla atıyor. Kafasızlar ;)

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
Bir an bizde olsa diye düşündüm bizim ekipler hemen başlar ''''hoppp gençler hayırdır'''' diye ceza kesmeye:))))

Her şey önce insanın kendisinde başlıyor,5-10 bin liralık teknoloji harikaları sonra geliyor demek ki.

• Beğen
Tepkiler: adamCliff
Biz de altımızdaki bisikletlerde yok havalı amortisör olsun şöyle olsun böyle olsun hidrolik fren olsun, biraz tembelliğe yatıyoruz galiba. :) ama bu abiler olayı baya abartmışlar bence.

@B.Konak

kafasız demiyelimde kendileri düşünmüyorlar yada vurdum duymazda diyebiliriz.

kafasız demek bir nevi aptal demek oluyor.
hemen bu önermeyi çürütmem gerekirse ; bende kask kullanmıyorum ama iq'um 131 olduğunu belgeleyen sertifika mevcut ;)

insanları hayata bağlayan öncelikler yoksa yada azalmışsa, merak ve macera duygusu tavan yapıyor. Kendimi bir tarafa bıraksam dahi, bakmam ve Allah izin verdiği sürece her akşam kapıda kucaklamam gereken oğlum için bile takarım.

@kivilcimb

Bisiklet kazalarının büyük bir kısmı kol ve kafaya alınan darbelerle sonuçlanıyor. Kafamla asfaltı kıramayacağımı bilecek kadar ıq benim için yeterli, bu nedenle kask takmaya ve bunu teşvik etmeye devam edeceğim. Herkesin kendi hayatı ;)

Geri