mahir cidetli
Üye
- Tepki
- 0
Öncelikle herkese merhaba, siteye yeni üye oldum, 9 Yaşındaki oğluma internette bisiklet ararken forum sitenizi keşfettim ve iyiki var diye düşündüm, sizlerden 9 yaşındaki oğluma doğru bisikleti almak için yardım istiyorum. Şimdi 2 yaşında olan bir oğlum daha var, kaliteli bir bisiklet alırsam onada kalacaktır diye düşünüyorum, Adanada şehirde yaşıyoruz, oğlum bisikleti site içerisinde ve mahalle içerisinde, ve bizim yanımızda parklarda kullanıcaktır şimdilik, siteyi inceledim bisikletin ağırlığının çok önemli olduğunu anladım, onun ilk bisikleti 3 tekerliydi, sonra 4 tekerli aldık , 2 senedir 2 tekerli kullanıyordu ama artık küçük geliyor, istiyorumki zevkle binebileceği bir bisikleti olsun ve bundan sonrasıda alışkanlık ve zevk haline gelsin, boyunu şimdi yazamıyorum ama sınıfındaki ortalama boyun üzerinde bir boyu vardır, düşündüğüm rakama gelince kaliteli bir bisiklet için 150-300 Tl arası harcayabilirim, yardımlarınızı ve marka model tavsiyelerinizi bekliyorum, selamlar...
Arkadaşlar Bisikleti seçerken nelere dikkat etmem lazım, piyasada bulunan uygun marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum;
kimseden tavsiye alamadım, fazlada sabredemedim, kargo kdv dahil bu ürünü 375 tl ye aldım, umarım oğlum için iyi bir tercih olmuştur.
(link)
Arkadaşlar Bisikleti seçerken nelere dikkat etmem lazım, piyasada bulunan uygun marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum;
kimseden tavsiye alamadım, fazlada sabredemedim, kargo kdv dahil bu ürünü 375 tl ye aldım, umarım oğlum için iyi bir tercih olmuştur.
(link)