Scudo Sports

9 Haziran Salı Fatih-Eyüp-Alibeyköy-Kasımpaşa-Sirkeci-Samatya-Edirnekapı-Balat turu

itunca

Üye
Tepki
4
Selamlar,
Salı akşamı tura çıkacağım.
Katılmak isteyen arkadaşları çıkış noktası olan Fatih Vatan Cd. Migros'a 20:30 da bekliyorum ;)
Fatih-Edirnekaıp-Eyüp-Alibeyköy-Kağıthane-Sütlüce-Kasımpaşa-Sirkeci-Samatya-Yedikule- Edirnekapı-Balat semtlerine uğrayıp sahilden turlayacağız.

Rotamız 45 km uzunlukta. Kasımpaşada 20 dk. civarı mola vereceğiz.
Ortalama tur hızımız geçen sefer 23-24 km idi.

Rotada ve mola yerinde önerilere göre değişiklik yapabiliriz.

Bana 0533 577 33 60 'dan uşabilirsiniz.

Scudo
benim durumumu biliyosun abi ben varım:)

Arkadaşlar merhaba bende kısa süre önce bir bisiklet aldım bu tura katılmayı çok isterdim ama işim gereği bu hafta müsait değilim ama ilk fırsatta katılmayı diliyorum herkese saygılar... Bu arada Gaziosmanpaşada oturuyorum.

mümkünse bende gelicem bi aksilik cıkmazsa.. görüşürüz :)

Rüzgarın muhalefetinde 4 kişi turumuz tamamladık.
Yine keyifli bir tur oldu. Grup halinde gezmenin keyfide cabası.

38 Km yi, rüzgara rağmen yaklaşık 20 km ortalama hızla katettik.

Oğuz , Cevat, Speedy geldiğiniz için teşekkür ediyorum.
Gelmeyi isteyip gelemeyen arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum.

Bir sonraki turumuz da görüşmek üzere.

@itunca

teşekkürler herkese abi

görüşmek dileğiyle bidahaki sefere 6-7 kişi oluruz inşallah:):)

• Beğen
Tepkiler: itunca
Çok güzel bir turdu gerçekten, uzun zamandır antremansızdım uykuz ve yorgun bi şekilde katıldım tura, ama gerçekten çok keyif aldım, bugun sag bacagım biraz ağrıyo sanırım dün akşam fazla yüklendim :) alibeyköy mısır heykelinden sonra yollar tabiri caizse kaymak gibiydi :D buarda ismail abi turun sonunda seni biraz yordum geri döndün beni bekledin ama ben biraz hile yaptım yokuşun başında seni bekliyorduk :) Herşey için teşekkür ederim.. kalın sağlıcakla..

• Beğen
Tepkiler: itunca
Geri