@c.turhan
Evet Cahit gerçekten çok özledik... Ayrıca ben kendi adıma söylüyorum, biraz paslanmaya başladım galiba... Hergün bugün soğuk, bugün yağmurlu, bugün rüzgarlı dye bir bahane bularak bir aydır bisikleti dışarı çıkarmıyorum.. Havalar biraz ısınırsa, iki günlük bir tur iyi olacak gibi görünüyor...
@candede
Candede ben de teşekkür ederim... Edirne'de gezilecek, görülecek daha çok yer var... Döndükten sonra Meriç Nehri ve üzerindeki köprüleri görmediğimi fark ettim... Yolumuz bir daha Edirne'ye düşerse ki muhakkak gideceğim, Edirne'yi daha bilinçli gezeceğim... Tekrar teşekkürler...
@Tuğrul
Evet Tuğrul haklısın.. Bir kaza geçmeme rağmen, o kazada kaskın belki de hayatımı kurtardığını bildiğim halde kask takmayı ben de zaman zaman ihmal ediyorum... Bu yazıları yayınlarken ben de, bu konuda herkese örnek olmam gerektiğini düşünerek kendime de bir öz eleştiri getiriyorum...
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=1174&highlight=kask
@hızlı
Trakya'da ilkbaharda yine yollarda olacağız sanırım... O gün gelince buradan ilan etmek stiyoruz... Katılmak isteyenlerle memnuniyetle birlikte pedal basarız...
@Necati Bilgen
Evet Necati Abi... Hep birlikte ilkbaharı bekliyoruz... Görüşmek üzere...