Yaa gerçekten mi Tolga? Ben ne kadar moronum düşünememişim, hay Allah. Biz de denedik heralde onu Tonguçcuğum. Olmadı ama Neyse ki görkemcim az önce bi link yolladı da oldu, içimdeki dinmek bilmeyen sancı son buldu. Senin DBR iyileşti mi? Cırcır geçti mi?
@Vural UZUN
hehehe dışı geçti içi geçmedi. yani ağrı geçti ama midem hala biraz garip.. dün tam iyileşir gibi oldu o acı şalgam suyu tekrar alevlendirdi..anne baba yok malum dışardan yiyince bu gibi durumlar oluyor.daha dikkat etmek lazım DAYİG te bi yere kadar. sebzeye vericem kendimi.
Ulen Tonguç şu mesajları hep mesaja cevap verme kibarlığından değil de üyelik statünü yükseltme amaçlı yolluyomuşsun gibi gelio bana ama hadi neyse. Adın çıkmış dokuza bi kere ben napiim Devam et şalgama, acıya Bir DAYİGçi kolay yetişmiiii. Böyle böyle miden alışacak
Görkemcim bizi bağırsağındaki son gelişmeler konusunda bilgilendirdiğin için çok teşekkürler. Ben de dün bütün gece uyuyamadım düşünmekten acaba Görkemin bağırsakları ne alemde diye. Ayan oldu demek ki sana da... Sabah sabah yemekten önce çok iyi geldi bağırak ve işkembe muhabbeti Saol, vağrol
Şimdi Vuralçığım maddeler halinde sana resmi bi cevap vericem.
1-Şu adımı toto togi tonguç gibi benzetmelerle katletme. Adım tolga.
2-mesaja hızlı cevapla yada cevaba basarak mesaj yollamanın statüyü etkilediğinden haberim yoktu.
3-Ki zaten öle bi statüye ihtiyacım yok! ben sadece öm hizmetini kullanabilmek için 50 mesajın yarısını haybeden yolladım itiraf ediyorum
4-Benim için fotomun altında yazan statü değil senin ve diğer kardeşlerimin kalbinde kazandığım statü önemlidir. Oda fazla mesaj yazmakla olabilicek bişi değil.
5-şalgam iyidir,şalgam suyu candır.önceki hayatımda Adanalıymışım ben falcıya baktırdım...:rolleyes:
6-Öpüyorum şekerim.
Kafamı masaya koyup 10 dk uyudum işyerinde.
Rüya gördüm. Bisikletçi biri bana diyor ki seninle bir daha görüşmeyeceğim. Ben de görüşmezsen görüşme diyorum, gerçek gibiydi ya çok ilginç.