Scudo Sports

9 Ağustos Kilyos - Dönüşte Belgrad Offroad

Scudo
@gökhan aksoy

Orası muhakkak Gökhan hocam. Senin nurlu ellerin olmasa bu fotoğrafların hangisi çekilebilirdi? Allah seni başımızdan eksik etmesin, Allah seni bize bağışlasın, Allah nur cemalini tekrar tekrar görmemizi nasip etsin Gökhan hocam. (Bilmeyenler için DAYİG diyanet işleri koordinatörümüz Gökhan hocamızdır:) Kendisi sayesinde Sapanca turumuzda 32 derece ve açık görünen Sapanca dolaylarına gün boyu hiç dinmeyen rahmet yağmıştır:))

• Beğen
Tepkiler: gökhan aksoy
@tolgayalcin

aha 3 numaralı manyak da geldi:) hoşgeldin Tolga:)

@tolgayalcin

Buna şaşırdım dersem yalan olur.
Bu arada akşam ki world of warcraft yamuğunu da unutmayacağım.

unutma :) zaten unutamazsın yine hatırlatırım . WOW oynayan bilir. msn sabotajcılarını :) bu arada hoşbulduk vural... birde bazen site yavaşlayıp data base error veriyor cıldırızaam!

@Vural UZUN

ben de güneş kremi sürmeden önce sürülecek bölgenin kumdan arındırılması gerektiğine karar verdim:)

benim de bi tane daha çıkarımım var ki o da güneş kremi götürülmemişse arkadaştan yeterince krem istenmeliymiş. krem az sürülürse sürülmeyen taraflar kırmızı kalıyo:D (krem için yine de saol buket:))

@Vural UZUN

heheh koptum yaaa
adımız hoca kalacak şimdi:D bişey değil hocalara ayıp olacak.
benden mi bilmem ama bu gezi hariç bütün turlarımda yağmur yağdı. bu turda da denize girdik o da bir nevi rahmet sayılır, her ne kadar b.... olsada.:D

@gökhan aksoy

Gökhan ne oldu senin resimler? açılmıyor hala:(

Geri