bİSMİLLAH YA, DAHA OFİSTEKİLERE GÜNAYDIN DEMEDEN www.bi yazıyorum alt ok tuşu enter. Ve bir bakıyorum benim gibi bir mannak daha varmış, kim olabilir tabiki Vural Uzun
Orası muhakkak Gökhan hocam. Senin nurlu ellerin olmasa bu fotoğrafların hangisi çekilebilirdi? Allah seni başımızdan eksik etmesin, Allah seni bize bağışlasın, Allah nur cemalini tekrar tekrar görmemizi nasip etsin Gökhan hocam. (Bilmeyenler için DAYİG diyanet işleri koordinatörümüz Gökhan hocamızdır Kendisi sayesinde Sapanca turumuzda 32 derece ve açık görünen Sapanca dolaylarına gün boyu hiç dinmeyen rahmet yağmıştır)
unutma zaten unutamazsın yine hatırlatırım . WOW oynayan bilir. msn sabotajcılarını bu arada hoşbulduk vural... birde bazen site yavaşlayıp data base error veriyor cıldırızaam!
ben de güneş kremi sürmeden önce sürülecek bölgenin kumdan arındırılması gerektiğine karar verdim
benim de bi tane daha çıkarımım var ki o da güneş kremi götürülmemişse arkadaştan yeterince krem istenmeliymiş. krem az sürülürse sürülmeyen taraflar kırmızı kalıyo (krem için yine de saol buket)
heheh koptum yaaa
adımız hoca kalacak şimdi bişey değil hocalara ayıp olacak.
benden mi bilmem ama bu gezi hariç bütün turlarımda yağmur yağdı. bu turda da denize girdik o da bir nevi rahmet sayılır, her ne kadar b.... olsada.