Scudo Sports

9 Ağustos Kilyos - Dönüşte Belgrad Offroad

Yediklerim İçtiklerim Raporu

Sabah: 2 yumurta 2 dilim ekmek, maydonoz.
Öğlene doğru: 2 büyük bardak ayran, 10 adet kuru kayısı, 4 adet hurma.
Öğlen: 1 porsiyon döner, pilav, 1bira.
Sahilde:2 paket çubuk kraker, 2 bira. 5-6 adet tuzlu kurabiye.
Yola çıkmadan: Sek marka 1 litre ayran. 1-2 tane biskrem (midemi bozdu)
Akşam: 1 devasa boyutta karışık pide (kıyma kuşbaşı sucuk pastırma içeriyor) tereyağı, 1 coca cola, lahana ve salatalık turşusu.
Gece: Kuruyemiş, elma suyu.

Scudo
Ben diyet gibi bir şey yapıyorum. Az yemeye dikkat ediyorum şu an.

İşin garibi bu kadar karıştırmak midemi bozmadı, 1 adet biskrem bozdu. Yapay şeylere tahammül edemiyor midem, özellikle tatlı, gofret, bisküvi, bu tarz şeylere.

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
evet arkadaşlar . gece saat 2 civarı evdeydim. şimdi bilgisayar başına oturabildim. barbaros yokuşunu ve seyrantepe yolunu bu kadar eziyetli gittiğimi hatırlamıyorum. düz yolda pedal çevirmek eziyet veriyordu bana artık. beşiktaşta recep in 15 dk molasında uyuya kalmışım. sonrasında uykulu uykulu bisklet ancak bu kadar olur.

kilyosta her ne kadar koruyucu krem sürsem de omuzlarıma tutulmayacak şekilde yanmışım. hala yanık sonrası kremler sürmekteyim.

trabzonlu olarak yemekten önce söylemeyi unutmuştum: aç karnında iken lahana turşusu ve üzerine ayran içmek, yetmeyip üzerine bol tereyağlı pide yemek cırcıra neden olur. onun ardından biz sarıyere gidip bir de dondurma yedik tabiki bende de hafif bir bağırsak problei oldu:D

ormandaki yolumuzda uzun parkuru dikkatsizlik sonucu kaçırdım. onun için parkur kısa sürdü, ama iyiki de kısa sürdü yoksa kazalar çok daha fazla olurdu. Allah'a şükür ciddi kaza yaşamadan off road tururmuzu bitirdik.
deniziyle ormanıyla herşeyiyle harika bir geziydi.

resimleri birazdan şehir içi turlar ve resimler başlığında yayınlayacağım. ama off road inişinde tesadüfi olarak çektiğim fotoğraf güzeldi.

http://img13.imageshack.us/img13/2284/p1050288k.jpg

http://img13.imageshack.us/img13/2284/p1050288k.jpgfake la bu foto... Fotoşop! saçmalık yani.. bi foto nası bu kadar güzel olsun.. yemeyin bizi...

kıskanç ben:D

• Beğen
@Vural UZUN

Nerde beleş oraya yerleş felsefesini artık terketmeliymişiz.

Bisikleti önce denizde sonra kuru kumda sürmemeliymişiz, 1 cm kum kaplarmış tüm lastikleri, ve balataların arası kum dolarmış. (Aytekin'e burdan teşekkürü borç bilirim bisikletime yaptığı bakımdan ötürü) Kaçlık yağ kullandığımı sordu kendisi, abi valla tek kullandığım yağ tereyağı, o da mideye.

Vural'la beraber müzik dinlememeliymişiz.Kendisi her şarkıda ya şu berbat şarkıyı değiştirsene diyor da.

Bira içip güneşin altında sızmamalıymışız. Kalktığımızda maymun gibi olurmuşuz.

Erkeklere krem sürdürmemeliymişiz. Bir Buketin sürüşüne bak bir de Ömerin. Adam kumla ovdu bütün sırtımı peeling yaptı resmen bütün ölü deriyi söktü attı. Bir de nasıl bastırıyor, Allahım ölecektim acıdan bir de güneş yanığı var, ayıp olmasın diye bir şey demedim. Oysa Buketin elleri pamuk gibiydi.

Kanalizasyonun boşaldığı denize girmemeliymişiz. Tüm vücut sivilce dolarmış. İsilik veya pişik olurmuşuz.

Taytımızı benim yaptığım gibi ters giymemeliymişiz, 5 cm'lik etiket dil gibi sarkmakta vaziyette tüm İstanbulu turlayıp görüntü kirliliği yaratmamalıymışız.

Cem'in ve Vural'ın tuttuğu havluya güven olmazmış. Vural açıkta bir yer görürse tüm grubun göreceği biçimde işaret parmağını oraya doğrultup kahkahayı basabilirmiş.

XXL'dan ufak body bana olmazmış. Bunu 10 dk'da giyemediğim body'den
anladık. İnmiyor da inmiyor arkadaş kaldı yukarda body. Terden falan diye salladım ama tamam kabul ediyorum çikoyum :D

Belgrada giderken en pis kıyafetlerimizi ve en eski ayakkabılarımızı giymeliymişiz.

• Beğen
@G. Akpınar

Aşkolsun Görkem. havlu tutmamızı beğenmedin demek:( Bi dahaki turda çadır taşıyacağız senin için. soyunma kabini yapıcaz. Ömer'in sırtına peeling yapması kısmında kahkahayı patlattım:)Ofise rezil oldum. Bi daha iş saatlerinde foruma girmicem. Gökhan hoca BJK'de uyuyakalmışım yazmış. Onu görünce de gözümden yaşlar aktı gülmekten:) Yazdıklarını okurken yarıldım walla. ben de kaçlık yağ kullandığımı bilmiyorum. O ne ki??? Ama bisikleti elime aldığımda formama yağ sürülmüş. Sanırım benimkinin yağı fazla....sizin de aktı mı üzerinize elinize alınca bisikleti?

@Vural UZUN

Bu turlar devam edecekse bizim kesinlikle portatif kabine ihtiyacımız var.

Ahaha zincirin arada bir yağlanması gerekiyormuş Vural ben de yeni öğrendim. :D Bu yağların da numaraları varmış. Benimki o kadar yağsız kalmış ki üstünde çaput parçaları, top top dikenler, çiçek, böcek, kum , saç kılı, ne ararsan vardı.

Hatta mazotla temizleyip öyle yağlayacakmışız. Tam da adamına söylediler ha.

@CEM ATEŞ

Evet Cem hayırlı haberlerini aldık:) Wc wc olalı böyle bişiy görmemiş. Pide,turşu, ayran, karpuz, çorba, köfte, kola, benden otlandığın schweppes ve ayran ile buketten otlandığımız bisküviler, görkemden otlandığımız çubuk kraker ve denizde yuttuğun 150 cc idrar big bang şeklinde üsküdar topraklarına gübre olmuş:) hayırlı olsun kardeşim. Çevreye katkılarından ötürü teşekkür ederiz:D :) :D

• Beğen
Tepkiler: gökhan aksoy
@Vural UZUN

Sen ne diyosun ya BoDoFfFfF şeklinde bir efekt duydum ki, taaa camiden büfenin oraya kadar geldi ses. Amerikanın Nagazaki'ye attığı Fat Man adlı atom bombası bile böyle bir etki yaratmadı yeryüzünde.

Veeeee işte resimlerrrrrrrrrr.

Adres barına yapıştırın

picasaweb.google.com/gorkigorki/9AgustosKilyosVeBelgradOrmanDAYIGGezisi#

• Beğen
@Vural UZUN

beşiktaşa gelince recep parkta oturalım dedi. dedim ki etme eyleme hazır kaslar soğumadan gidelim. neyse beni ikna etti ve oturduk. 2-3 defa kalkalım lafına aldırmadı. kafamı hafifçe arkamdaki ağaca yaslamışım. saata baktığında en az 20 dk uyuya kaldığımı farkettim tabi recebin de. ondan sonra barbaros yokuşunu çıkmak ogün çıktığımız en dik rampayı çıkmaktan 10 kat daha eziyetli geldi.

Allahım bu bisiklet sayesinde neler yaşadım hesabını veremeyeceğim:D:D

Geri