Scudo Sports

9 Ağustos Kilyos - Dönüşte Belgrad Offroad

Scudo
Nerde bizim Kilyos takımı yahu?
Belgrad ormanında mangal keyfi mi var acaba:D

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
arkadaşlarım,
sağ sağlim evdeyim sizleri bilmiyorum ama hayvan gibi yediğim için kendimi wc ye zor attım :) üzerinize afiyet çırçır olmuşum..bu bahsi kapatıp yayında ve yapımda emeği geçen tüm dostlara ve pedalşörlere teşekkür ediyorum.. İnanılmaz eğlendim. Belgrad ormanı finalinin tadı damağımda kaldı.
Sanki sizlerle 10 senedir arkadaşmışım gibi hissediyorum.Dost gibi kanka gibi.. Dahada sağlam dostluklar gelişeceğinden eminim. MTBciTazmanya canavarları gibiydik bugün. Önümüze çıkanı yedik.. İyiki bu forum var ,geçte olsa iyiki sizleri tanımışım.... Nice gezilere turlara yemelere... Fotoları sabırsızlıkla bekliyorum.. Tabi millette mecal kaldıysa :) yapılan diğer aktiviteler dışımda KM saatim net 100 yi gösteriyor.....

/mucx

Evet cem'in mahzun yüzünü görmeliydiniz beşiktaştan kadıköy vapurunu kaçırınca motora atlayıp üsküdara geldik ikimiz ve motordan iner inmez "görkem ben çok kötüyüm" dedi, allahalla noldu acaba dedim kendi kendime.
Sonra gözlerindeki o çocuksu ifadeyi gördüm. Anlamaya calısırken, "hemen tuvalete gitmem gerek" dedi. Sonra bisikleti çimenlere fırlattı, evet fırlattı resmen ve koşa koşa tuvalete gitti. :) Yaklaşık 10 dk falan bekledim. Sonra geldi, bayağı rahatlamış görünüyordu.

Eve geldiğimde anladım ki ben de cırcır olmuşum ayrıca her yerimde yine sivilceler çıktı.DAYİG ekibini kınıyorum 2 milyarlık bisikletlere binip 10-20 lira plaj parası vermeyip bana duş aldırmayıp kilyosun kanalizasyon dökülen denizine sokup tuzlu tuzlu eve gönderdikleri, ve havlu tutma metoduyla beni giyinmeye mecbur bıraktıkları için :) Ben bir daha kilyosa zor gelirim ama belgrad 'a gelirim çünkü çok eglenceliydi.

Gerçi Ömer binilmemesi gereken bir yerde bisiklete binince (biz elimizde sürüyorduk) üstüme uçtu resmen ve ben de vuralın üstüne ve vuralda cemin üstüne :):) O sırada vuralın güclü kolları resmen he-man gibi , çok şaşırdığım bir biçimde, beni ömeri, ve 3 bisikleti tuttu. Ömer düştü ama sert düşmedi.
Ben düşmedim, düşseydim kesin felç olmuştum. Sadece bacağımın arkası morardı ki zaten bacaklarımda mor olmayan yer az olduğu için pek de bir değişiklik yaratmadı.

Merhaba DAYİG grubunun Y. Yering'leri:)
Yine süper keyifli, bol kahkahalı bür tur oldu. Tura katılan herkese ve turu organize eden Burak kardeşimize çoooook teşekkürler:)
Ben cırcır mırcır olmadım. Hatta kendimi dün gece gayet iyi hissediodum. Demek ki Kilyos'un moklu denizi bana iyi geldi. Sirkeci'de tren çok beklediği için ve trenden inip Bahçelievler'e gebererek pedalladığım için ancak 11'e doğru eve varabildim:) Tek şikayetim güneşin alnında uyuduğum için yaşadığım güneş çarpması:) Bi de bacaklarımı şu an beynim kontrol edemiyor. Turşunun üzerine ayranları çakıp cırcır olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Çok keyifli bir geziydi. Bisikletimi bundan sonra hep elime alıcam. Çok güzeldi elimize alarak indiğimiz o tepeler. Sonra tekrar elimize alarak çıktığımız tepe de güzeldi. Belgrad'ta da yine bisikletlerimizi elimize aldığımız off-road yollar çok güzeldi:) Kilyos denizinde kolibasili falan filan kapan varsa haber versin toplu şekilde gidip aşı maşı olalım:) Denizde su yutanlara ise diyecek hiç bişeyim yok, onlar çoktan birer Y. Yering olmuş durumdalar:)

Arkadaşlar, (romalı dostlarım)

Çok güzel ve çoooook yorucu bir turu daha geride kaldı..
Hepinize çok teşekkür ederimmm.

Ormana yorgun gittiğimiz için pek bişey anlamadık.
Bir dahaki sefere full orman yapıp. SUCUK MANGAL da yiyelim.

Sanırım başıma güneş geçti ve kaslar iflas etti ağrılar içinde iş yapmaya çalışıyorum.

Resmi olarak. Y.Yering durumundayım.

geziye korsan olarak katilan bizler de cok eglendik. belgrada kalamasak da beraber yolculuk edemesek de elimize almalar hep beraber alinca guzel bence :) yoksa donuste serdarla ikimiz elimize alip ciktik o kadar tatminkar olmadi. :)

benim bir arkadasimi askere yollamam gerektiginden erken cikmak durumundaydim. fakat denize de biraz olsun girdim. su yutmadim. aksam ugurlama sirasinda devirdigim bi acaip bugday biralari, gunes carpmasi ve galiba biraz kolibasili yuzunden gecenin bi yarisi uyanip soylemesi ayip kustum :(

sonuc olarak iyiydi ama. tesekkurler :)

ayrica vuralin bir donem mutluluk taciri oldugu gercegini de ogrenmis bulunduk. artik bi derdimiz oldugunda kendisine daniscas :D

@Ali Kerim Catalkaya

Ahahahahahah.. Ali Kerim demek sen de Y. Yering şarapçıları grubundasın:) Bence su yutanlarda oldu bu olay.. Bünye moka alışık değilse olabiliyo demek ki:) Eh malum her gün moklu su içmiyoruz. Kalabalık olmayınca bisikleti eline almak keyifli olmadı demek:) Kopardın walla beni bununla. Mutluluk tacirliği konusuna gelince...Ne zaman yardıma ihtiyacınız olursa hemen arayın:) Mekanizmalı ya da manuel hangisini tercih ederseniz hemen tedarik ederiz. Çevrem geniş, bağlantılarım kuvvetlidir:) hahahahahaha:):)

Yediğim pide feci halde dokundu. Neydeki tamamını yememiştim. Eve zor yetiştim.
Km eve geldiğimde 105'di + pideciyle Beşiktaş arası (saat pidecinin oradayken yerinden çıkmış)
Saat 22:30'da evdeydim. 3 şişe maden suyu, yarım litre su , duş, yarım demlik çay yallah yatak.
İşteyim ve uyukluyorum. Akşam olsada yatsam.

Bi daha çanta taşımam...
Bi daha o pidecide pide yemem...

fotoğrafları belki bu akşam gönderirim

@Ali Kerim Catalkaya

Bir de biz bu geziye sabah 7'de karar verdik. Rota olarak da uzun yolu, geçen seferki güzergahı seçtik. 9'da yola koyulduk. Ali ile bir ara nerede bulacağız onları diye konuşur gibi olduk ama uzamadan aynen son buldu bu. Bunu sormak bile ayıptı.

Eyüp, Hasdal, ve Kemerburgaz derken Kilyos'a vardık direk geçen sefer yemek yediğimiz yere gittik, DAYİG başka nerede olabilirdi :) Onlar bizi gördüklerine şaşırdılar ama biz onları orada bulduğumuza şaşırmamıştık :)

Hala bisikleti sırtlayıp o suya nasıl atladım inanamıyorum. "Küçük canlılar yüzüyor ölmeyiz" diyenleri hatırlıyor gülüyorum şimdi.

Ali Kerim'in dediği gibi bisikleti ele almanın zevki tek çıkmıyor. Hatta amaç gezi olunca tek başına yapılan yolun da keyfi öyle. Gelişimizi yaptığımız gibi dönüşü de geçen seferki güzergahtan yaptık. Hep yol boyunca geçen seferki gidişimizi hatırladım, o kadar akılda kalmışki burada durmuştuk şurada durmuştuk, şuna gülmüştük hepsi aklıma gelmeye başladı. Bir kişi için 30 kişi durunca, birbirimizi bekledikçe, birbirimize göre tempo ayarlayıp yol aldıkça zevkli hale geliyor herhalde, üstüne yapılan muhabbetler de cabası.

Bir dahaki gezilerde görüşmek üzere.

saat 02:00 da eve geldiğimi biliyorum..
ne kaç km olduğunu..
nede o arada neler olduğunu bilmiyorum..
ama
eminim iyi şeyler olmuştur..
voleybolda rekor 42 demi ne kalmıştık..
bide offf rod yaptığımız patika yol ..
burasını allah, tolga bide ben bilirim..

saat 13:00 yataktan yeni kalktım..

recebim ya ... bana şevk veren adam... milletin eline alarak:)D )indiği bayırı biz en önden gitmenin avantajını kullanarak sürerek ay pardon allaha emanet savrularak indik..tam bende elime almak:)D )üzereyken önümde süren recep HIARUGHGUHEUHUHFHFHIHDUHUAHFUHAUHFRG gibi bi kelimeyi haykırarak önümden aşşağa BUNGY JUMPİNG edasıyla aşşağa inince bende aynı kelimeyi sölemeye çalışarak arkasından iniverdim.bi ara popomun ağırlığını arkaya vermeseydim öne doğru takla atmak üzereydim son anda aklıma geldi toparladım.. Harikaydı hakikaten o inişimizin bi videosunu isterdim. DHYİG diye bi alt grup açıyorum :) (DOWNHİLLYEMEİÇMEGRUBU) :D harikaydı ya en yakın zamanda birdaha gidicem Belgrada ..

Efekte hasta oldum.HIARUGHGUHEUHUHFHFHIHDUHUAHFUHAUHFRG . İşte biz de sizin arkanızdaydık o sırada.

Vural'ın odun var, kalas var, kütük varrrr (yoldan bahsediyor) nidalarını da unutmadım. Bir ara gülmekten bisiklet süremedim ya.

Kollarım çizilmiş benim ağaç dallarından. Aytekin'in burnuna diken girdi. Nasıl burnuna denk getirdi onu anlamak zor tabi.

Bu turda öğrendiklerimiz:
1. Turşunun üstüne ikişer bardak soğuk ayran içmemeliymişiz.(Özellikle Tolga ve Cem'e)
2. Tamam cennet vatanımızın güzel vatandaşlarını seviyoruz, hepimiz kardeşiz vb ama bu sevgili yurttaşlarımızın denize bıraktıkları ılık akıntıları içmesek de olurdu beaaa:):) (Kilyos'ta denizde su yutan herkese)
3. Bünye alışık değilse moklu denize girmemeliymişiz.(Hepimize)
3. Toplu halde elimize almalıymışız bisikletleri. (Serdar ve Ali Kerim'den tek başına ele almanın zevkli olmadığını öğrendik)
4. Off-road yaparken "kaymaz kaymaz, devam edin, bişiy olmaz" dememeliymişiz. (Görkem'in üzerine ve sonra da benim üzerime düşen Ömer'e)
5. Belgrad ormanında "Bu yoldan gideceğiz, eminim" dememeliymişiz. (Gökhan hocaya)
6. Sahilde güneşin bağrında uyuya kalmamalıymışız. (Bana)
7. Güneşin alnında uyuya kalan arkadaşlarımızı uyandırmalıymışız:) (Şu an sırtımın yanmasına sebep olan herkese:))
8. Bu arada kendilerinden bacaklarıma masaj yapmalarını istediğim Görkem, Cem ve Tolga arkadaşlarımın ricamı geri çevirmeleri nedeniyle başlarına ne geldiğini gördünüz. Hepsi cırcır oldular:):) Demek ki neymiş.. Ak sakallı, nur yüzlüm Gökhan hocamızın ve benim ricalarım yerine getirilmeliymiş:)
Başka aklına gelen varsa yazsın:) Puhahahahaha:)

Benim yüzölçümüm senden daha fazla Vural ve şu an daha çok acı çekiyorum. Sırtım ve üst kollarım yanmış. Da-beer'ın kötü yanları işte sızdık kaldık, gerçi çok tatlı bir uykuydu mp3 player'dan gelen random parçalar eşliğinde.

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
Geri