Scudo Sports

9 ağustos kartepe -bostancıdan -4 tur -toplam 172 km

Sen nasıl geliyorsan ,ben de öyle geldim işte misafirliğe...:p
Kudret arkadaşım nerelere gidiyor, hangi yokuşları aşma planları yapıyor bakayım dedim..;)

Gücüm yetse de çıkabilsem, o yokuşları ben de fethedebilsem..:)

Pedal basan ayaklarınıza sağlık arkadaşım..

Scudo
@naz34

10 sayfaya dönersen ekleme yaptım yalnız onlar ağır turlar şimdi 16 ağustos günü bayağı katılım var erikliye gidilecek kadıköyden saat 09.00 da turyol motoru ile çınarcığa gideceğiz 11.00 de çınarcıktayız ondan sonra 9 km lik bir yol var sonrası buz gibi şelale 7 km lik bir rampa var rakım 750

Hatırlarsan daha önce söylemiştim...Erikliye gittim "treeking"...
Yürüyüş parkurları olan, senin de bisi.sürüşü için plan yaptığın diğer gezi güzergahlarından bazılarına da gittim..
Yürümeyi sevdiğim günlerdi.. harika bir doğa içinde km.ce yol gitmek zordu, ama keyfine diyecek yoktu..Unutamadığım gezilerden biridir..:)

İçim istiyor tekrar o doğanın güzelliğini görmeyi ama bisi.ile o yolları aşabilir miyim bilmem.. Yolun uzunluğu benim için problem değil, yokuşlar bana aman dedirtiyor...

16 Ağustos kadar yokuş çalışsam mı ne yapsam...:D

23 ağustos esenceli kurtdoğmuş esenceli ağır kere ağır tur
30 ağustos poyraz köy -istanbul içi anadolu yakası bol rampalı poyraz turu
bostancı start-dudullu-cavuşbaşıçekmeköy-cumhuriyet cad-seyfi baba sok-sağa-yeniriva yolu takiple yol ayrımında riva beykoz yoluna giriyoruz sola takiple akbaba köyü yolu kaymak dolduran tesisleri geçerek yol ayrımında sağa kıvrılarak ve akbaba cad takiple karakulak cad yol ayrımında anadolu feneri yolu takiple yol ayrımında karşı yola anadolu feneri yoluna devam yol ayrımında poyraz yoluna soldan giriş ve dönüş aynı yol
6 eylül bir günde şile 206 km
bostancı dan start 08.30 tuzla kurtdoğmuş offroad dan bıçkıdereye girmeden -oruçoğlu -ulupelit- erenler -ahmetli -şile dönüş aynı yol
13 eylül 266 km bir günde kartepe

darubcu olmak kolay değil dememişmiydim size yukardaki ağır panzer turları bizi bekliyor
darub-team

sibel dostum beklerim evet yaparsın iyi geceler

şansa bak.........:D
Tam sana cevap yazımı bitirmiş yollayacaktım ki, elektrikler gitti..
Bütün yazdıklarım da uçtu gitti.. :( Şimdi o cümleleri tekrar nasıl kurayım..vazgeçtim.....:p

Saat olmuş sabahın 4:30 u...
Herkes mışıl mışıl uykuda...sen ve ben iki akıllı uyanık..........:D :D :D
ben kaçıyorum netten artık..........

planladığın zorlu turlarında sağlık ve selamet diliyorum...
iyi bak kendine arkadaşım.....görüşmek üzere...........
.
.

tuzla bisiklet yolun bittiği yerde buluşuyoruz saat 08.30 da hareket
direk kurtdoğmuşa stabilize yoldan başlayarak taşdelen su merkezine topukluyoruz dönüşte rampaları topluyoruz evet çalışmaya gidiyoruz

marmara tayfası darub hazır
2-hasan :boese157: albay
3-kaşif :boese157: 4.boyut üsteğmen
4-sado :boese157: demir yumruk
5-kadir :boese157: dağdaki kemancı
6-kenan :boese157: karanlıkların prensesi -deli fişek yarbay
7-bazooka :boese157: teğmen
8-şevket yüzbaşı :boese157:
9- molla vural bolat :boese157:

bostancıda saat 07.15 de kaşif ve sado ve kenan-vural ile buluşuyoruz
hasan dostum karşıdan geliyor haydarpaşadan trene binip kaynarcada iniyor kadir dostumda aynı şekilde geliyor aynı şekilde gökhan -şevket ve tuzla bisiklet
yolunun bitiminde buluşuyoruz

kontenjan 15 kişiliktir
hava durumu +29 derece parçalı bulutlu
dönüş e-80 den yollar geniş mesafe daha kısa kavşaklar az
sahil yolu mangalcılardan artı sağdan akan süratli trafik yüzünden tehlikeli

23 ağustos kurtdoğmuş esenceli kurtdoğmuş ağır kere ağır tur
bostancı start-dudullu-cavuşbaşıçekmeköy-cumhuriyet cad-seyfi baba sok-sağa-yeniriva yolu takiple yol ayrımında riva beykoz yoluna giriyoruz sola takiple akbaba köyü yolu kaymak dolduran tesisleri geçerek yol ayrımında sağa kıvrılarak ve akbaba cad takiple karakulak cad yol ayrımında anadolu feneri yolu takiple yol ayrımında karşı yola anadolu feneri yoluna devam yol ayrımında poyraz yoluna soldan giriş ve dönüş aynı yol
6 eylül bir günde şile 206 km
bostancı dan start 08.30 tuzla kurtdoğmuş offroad dan bıçkıdereye girmeden -oruçoğlu -ulupelit- erenler -ahmetli -şile dönüş aynı yol

darubcu olmak kolay değil dememişmiydim size yukardaki ağır panzer turları bizi bekliyor
darub-team

dostlarım romalılar
kurtdoğmuşun başlangıcına geliyoruz ve stabilize yola start yapıyoruz ve stabilize yolun asfalt yolla birleştiği yerde bekliyoruz
sado yolu biliyor yalnız taşdelene gidilirse orada dikkatli olun sivas kangal her vakit bağlıdır bağlı olmayabilir artı iki adet köpekte orda bekçidir hepimiz yolun bitiminde buluşuruz ve ben kıyafet değiştirerek
kaskımı çıkarıp kepimi takacağım ve taşdelene gelmeden herkes bisikletten insin önden ben giderek köpekleri karşılarım panik yapmayın köpekler beni tanıyor

Bu haftaki turumuza çok isteme ve listeye adımı yazdırmama rağmen iş nedeni ile gelemiyorum.Arkadaşlar çok üzgünüm pazar günü sizlerle olamıyacağım size iyi eylenceler aman köpeklere dikkat edin

direk kurtdoğmuşa stabilize yoldan başlayarak taşdelen su merkezine topukluyoruz dönüşte rampaları topluyoruz evet çalışmaya gidiyoruz

6-kenan :boese157: karanlıkların prensesi -deli fişek yarbay
7--şevket yüzbaşı :boese157:
8- molla vural bolat :boese157:

bostancıda saat 07.15 de kaşif ve sado ve kenan-vural ile buluşuyoruz
hasan dostum karşıdan geliyor haydarpaşadan trene binip kaynarcada iniyor kadir dostumda aynı şekilde geliyor aynı şekilde gökhan -şevket ve tuzla bisiklet

kontenjan 15 kişiliktir

kartepe antraman turları
23 ağustos kurtdoğmuş esenceli kurtdoğmuş ağır kere ağır tur
6 eylül bir günde ağva 210 km bostancı start tuzla -kurtdoğmuş-offroda ordan oruçoğlu-devamla teke -devamla gökmaslı ve ağva dönüş aynı yol yalnız kurtdoğmuş yolundan sonra e- 80 den erenköye

darub-team

bu antraman turları kartepe için
tek sorun görkem kesinlikle bu antramanlarda olmalı olmazsa kartepe ona kabus olur

23-30-6-eylül turları için ayrıca topik açılacaktır 17 ağustosda

6 eylül sado dostumun önerisi üzerine ağva olmuştur

evet beyler herkes erken yatsın derim
23.00 de cumburlop yatağa yarın stabilize yol canımıza okuyacak
:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

gercekten güzel bir gezi olcagına inanıyorum kazasız belasız hayırlı yolculuklar ...

@Ayberk Türk

dostum bu gezi değil antraman performans ağırlıklı
bir günde 266 km gidebilmek için çalışıyoruz ter döküyoruz

Bugün Karamürsel'e gittim geldim.. İzmit'ten otobüs geçerken muavine sordum Kartepe neresidir diye?
Abi ne tepesi ya, dağın zirvesi gözükmüyordu buluttan.
Tövbeestağfrullah tövbe ya. apışıp kaldım koltuğumda.
Alınlarınızdan öpüyorum, o kadar:eek:

@paramedik34

tolga dostum
9 ağustosda bostancıdan kartepe dedik dönüşü arifiyeden trenle dedik fakat trenlerden yük vagonu kaldırılca iş değişti birde konsey biraz beklesin kartepe dedi o kartepe de bir sihir var bizi kendisine çeken ne olduğunu anlamış değilim şimdi 3 antraman var kartepe için üçüde çok ağır birincisi yarın ikincisi 23 ünde sonuncusu 6 eylülde ve 13 eylülde bostancı kartepe bostancı tam266 km

Arkadaşlar bugün polenez köye gittik parkura mtb çok hevesli bir şekilde dönüşte arkadaşımın hareket bisikletine bitdim pedal çevirirken pedalın üzerindeki demir dengemi kaybettiğim için sağ ayağımın dizin az altına girdi baya bir ağrım var şuanda ilk başta hissetmemiştim ama şuanda oldukça hissediyorum eyer sabah uyandığımda kendimi iyi hissedemezsem kusuruma bakmayın gelemeyeceğim bu durumda pedal çevirebileceğime inanmıyorum......

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@Kenan ARPAÇ

geçmiş olsun durumunu kendine göre ayarla dostum
yalnız ben derimki yarın stabilize yolda çok tehlikeli yerler var ben ce sen yarın dinlen derim sakın kendini zorlama derim lif atar sakatlarsın kendini

6--şevket yüzbaşı :boese157:
7- molla vural bolat :boese157:

kenan arpaç dostum dinlenmem gerekiyor kaza geçirdin yarınki stabilize yolda ağır sayılır dinlenmen şart riske girme
inişli çıkışlı stabilize yol yarın bizi bekliyor

bostancıda saat 07.15 de kaşif ve sado ve -vural ile buluşuyoruz
hasan dostum karşıdan geliyor haydarpaşadan trene binip kaynarcada iniyor kadir dostumda aynı şekilde geliyor aynı şekilde -şevket ve tuzla bisiklet

kontenjan 15 kişiliktir

@kudu

Kudret abi,

kendimizi yarın için hazırladık anca şimdi gücümüzü topladık, Serdar Özuslu ve Ali Kerim Çatalkaya olarak iki kişi gelmek istiyoruz.

Kudret abi,

Evet biz de katilmak isteriz peki siz ne dersiniz? Darub konseyi ne der?

Dayig'den Kilyos/Riva turlarindan belki hatirlarsiniz bizi; sizin kadar rampa tecrubemiz yok ama fena sayilmayiz. Yarinki antrenmanda umarim cok geride kalmayiz.

Bu arada stabilize yol demisken. Lastiklerimiz ikimizinde (kardes gibiyiz) dort mevsim yol/patika lastigi gibi bir sey. Sado'da benzer bir lastik vardi yanlis hatirlamiyorsam. Eger arazi degilse kaldirir diye dusunuyoruz.

Son olarak Serdar Avrupa yakasindan gelecek sanirim trenle Kaynarcaya kadar..

Ne dersiniz? Gelebilir miyiz?

Selamlar,

Ali

Geri