Scudo Sports

9-10 mayıs şehitlere saygı turu bir aldatmaca mıydı?

geçen sene de millet dolandırmıştı. bu adam Çanakkaleli bir üçkağıtçi ve her sene aynı şeyi yapıyor. haberimiz olsa uyarırdık.
olan olmuş. olmuş da, neden bu tip organizasyonlara insanlar para verirler hiç anlamam. arkadaş çanakkalenin yeri belli. al çadırını, çantanı, atla git yap turunu gel. neden para veriyorsunuz bunlara?

yapılacak bir şey yok. canınız sağ olsun.

Scudo
Bir bardak Soguk su ic.Dernekler Valilikler var hic mi takip etmediniz saglam kuruluslar varken onu gecin cadiri mati alip gitmekte mi gelmedi akliniza.

cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmak gerek. etkisi olur zannımca

@Gökhan BİROL
her sene aynı şeyi yapıyor. [emoji1] [emoji1] [emoji1] Belli ki Jet fadıl hayranı. İzinden gidiyor.

Kimseye beş kuruş verilmez. Her yer turluk her yer kamplık Çanakkale'de.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
Herif ciddi görünüyordu baya,imkanim olsa katilirdim bile.

Eger gerçekse Çanakkale Ruhunu kirletecegine git dincileri tokatla Jet Fadil reyiz gibi adi herif demek isterim.

Dava yoluna gidin mahkeme masraflarıyla birlikte ödesin de aklı başına gelir belki diğer mağdur olan atkadaşlar için de bir emsal teşkil eder. Zaten kişiye ulaşma yollarını tüketmişsiniz kişininde kötü niyetli olduğu anlattıklarınzdan anlaşılıyor. Yaptığınız yazışmalar, konuşmalar, banka hesabına yatırılan para ve turun gerçekleşmediği vb. şeyler ispat için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

@ebayusuff

aynen öyle. Çanakkale'de yolda giderken bir yerde dur, aha da ben buraya çadır kurucam kamp yapıcam de kimse bir şey demez. yazı geçirirsin çok rahat.
ama işte insanlar da haklı. nereden bilsinler? bunların tuzaklarına genelde İstanbul'da yaşayanlar düşüyor. her yeri İstanbul'daki gibi adımını atsan para sanıyor.

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
@Gökhan BİROL

Haklısın

@Mustafa AKAN

Hiç uğraşma 200 lira için değmez. Canını da sıkma. adalet olmadığından eline bi şey geçmez sanmam.

Tecrube hayatta yediğin kazıkların toplamıdır. Daha kötüsü de olabilirdi. Bi ders olur. Bundan sonra göreceksin çok daha dikkatli
olursun.

Bazen yediğimiz ufak kazıklar Allahın bir merhameti bir lütfudur. Gün gelir malına mülküne göz dikerler hatta ailene kast ederler. Haa dersin ben yemiştim bi kere, bi daha aynı deliğe düşmem. O zaman bu olayı hatırlar çok daha büyük belalardan yırtarsın.

Ha alabiliyorsan da hakkını al. Bu demek değil ki bi yanağına tokat atılınca öbürünü de döneceksin.

ben ıkı sene once katılmıstım o zaman valılıkle beraber duzenlıyorlardı sanırım bu sene bır sorun oldu ve bır ayrılık gerceklestı dıye okumustum..Benım katıldıgım zaman cok cüzi bir miktardı ve benım o zaman kı tecrubesızlıgım mı yoksa dalgınlıgımın mı sonucu tam karar veremedım ...Katılım sartlarını okurken ben en dusuk mıktarı baz alarak yatırdım( cadır da kalanlar ıcın x . odada kalanlar ıcın 10x gıbı mıktarlar vardı ) ama hıc dıkkat etmedım cadır olayına.. Bu tutar yatırınca cadır getırlıp kalınacagını kı gorsem bıle benım o zamanlar cadırım yok hemen oda ıcın gereklı ucretı yatırırdım..Neyse bır kac parca esya aldım bısıkletı aldım gıttım...Orda ıkı arkadasla tanıstım otogarda VE cadırın nerde sorusu karsısında sok oldum..Neyse dedım sorun degıl hallederız bır sekılde ..Sagolsun arkadaslarda yardımcı olacaklarını soyleyınce ıcım rahatladı...Ama tur standına gıdınce murat beyle gorusmustum dedım kı boyle boyle bır sorun var bır yanlıs anlasılma sonucu , nasıl yardımcı olursunuz ? hıc ılgılenmedı 'yapacak bırsey yok! dedı. Ücretı verıyım ekstra olarak unversıtenın sagladıgı yerleskedekı odalarda kalayım dedım o da olmaz dedı...Neyse tura basladık aksam oldu cadırlar kuruldu megersem yerleskedekı cogu oda bosmus ve ayrıca cami varmıs...Yanı verdıgı cevap aklıma gelınce cok sasırmıstım..Ama tur genel manada ıyı gecmıstı.Bu olayda benım sucum oldukca fazla ama sehır dısından gelmısım ve bellı mıktar da ucret vermısım ..Insan bır caresıne bakarız demesını beklıyor ama SON yasanan olayları okuyunca demek kı bana yıne ıyı davranmıslar :) Ama bu sehıtlerımızı anma etkınlıgı ben de anlamlı bır anı olarak kaldı ....İyi ki gitmişim derim her aklıma geldıgınde ...

Geçen sene düzenlenen paraları kendi cebine attığını duymuştum yakın olduğum birinden. Bir sponsordan da ciddi bir meblağ ücreti okuduğunu söylüyorlardı. Bu sene açtığı facebook grubunda, kendi başına düzenlediğini falan belirtmişti de. Böyle bir iptali söz konusu olan durumlarda telefon kapatma gibi eylemler yaparsan, kaptı-kaçtıcı olursun. Ki bu durum hiç hoş değil. Çanakkale'de de epey irtibat kaybetti zaten.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa AKAN
Bana her zaman böyle saygı turları falan kolpa gelmiştir kendi fikrim sen gidip şehitleri anmak-tarihi yerleri görmek için gidiyorsun.Bakıyorum daha tura 10 gün var 100 lira para isteniyor ben belki o gün gelemeyeceğim işim çıktı saçmalıktan başka bir şey değil.Arkadaşıma zaten söyledim önceden para vermem diye.

Arkadaşlar bende sizler gibi 3 kişilik ödeme yaptım ilk başlarda Murat bey hep olumlu olarak bahsetti.Daha sonra yeterli sayı karşılanmadığından turu iptal edeceklerini söyledi.Yada hediyelerden kısıp turu yapabileceklerini söylemesine rağmen sonrasında iptal yazısını faceden öğrendim daha sonra telefonu hep kapalıydı.Ay sonuna kadar bekleyelim toplu şekilde savcılığa dilekçe verelim dolandırıcılık suçundan dolayı.

çok kolay. savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacaksın
bizzat yaşadım. icabına bakılıyor !

Yemin ediyorum bu adamdan feyz almaya başladım ahanda ilham kevaşeleri gelmeye başladı. Organizasyonum erciyes dağı zirvesinde bir yol bisikleti yarışı düzenlemek. katılım için makul bir ücret talep ediyorum. 300 tl. Katılımcılara erciyesin temiz havası bedavaya dağıtılacaktır ona göre. Bak bu bonkörlüğüde kimse yapmaz ha.

(link) bahsi geçen şahısın facebook adresi

Değerli arkadaşlar oncelikle ilginiz icin tesekkur ederim. Kimsenin hakki kimsede kalbaz elbet biz bu ucreti alacagiz. Bir cok arkadas bilmiyor muydun diye sormus. Aslinda forumlar bu yuzden var. Bu kisinin ne oldugunu foruma sayfa actiginda bilenler altina msj olarak yazsaydi. Gecen seneki deneyimlerini paylassaydi ( varsa ben gormedim) biz böyle bir durum icinde olmayabilirdik. En azindan bu sayfayla herkes bu kisiyi tanimis oldu.

• Beğen
Tepkiler: fatihözüdoğru
şehitlerin hatırını kullanarak rant sağlamak nasıl bişeydir yahu

Geri