mazhar
Daimi Üye
- Tepki
- 320
Herkese merhaba,Whistle'nın Miwok 613 modeline bakarken kadronun 8900 alu.custom Tubing diye geçtiğini gördüm.bu kadro serisini daha önce duymamıştım,benim bildiğim 6000 serisi kadrolar ve 7000 serisi kadrolar.
Bu kadro hakkında fikri olan varmı?özellikle 7500 kadroyla arasındaki pozitif veya negatif farklar nelerdir?
Sorumun kapsamını biraz daha genişletirsem...izninizle...
Şöyleki... bu sezona full Lx bir bisikletle girmek gibi amacım vardı başaramadım.
Şimdi ise daha kadroyu baz alarak bir bisiklet alıp(ekonomik) onu bir dahaki sene Deore-LX donanımla tamamlamak istiyorum.
İki seçenek oluşturdum Whistle Miwok 613 - Kron XC 1000
Gözüme miwok daha hoş geliyo açıkcası,kadro rengi ve tasarımı bakımından... ama bu kadro hakkında fazla bilgim yok.
Kron ise kendini daha kanıtlamış bir kadro gibi... bir kaç kişide kronu önerdi çevremde...
Arkadaşlar bilgilerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Dediğim gibi daha çok kadro bazlı düşünüyorum...
Teşekkürler...
Bu kadro hakkında fikri olan varmı?özellikle 7500 kadroyla arasındaki pozitif veya negatif farklar nelerdir?
Sorumun kapsamını biraz daha genişletirsem...izninizle...
Şöyleki... bu sezona full Lx bir bisikletle girmek gibi amacım vardı başaramadım.
Şimdi ise daha kadroyu baz alarak bir bisiklet alıp(ekonomik) onu bir dahaki sene Deore-LX donanımla tamamlamak istiyorum.
İki seçenek oluşturdum Whistle Miwok 613 - Kron XC 1000
Gözüme miwok daha hoş geliyo açıkcası,kadro rengi ve tasarımı bakımından... ama bu kadro hakkında fazla bilgim yok.
Kron ise kendini daha kanıtlamış bir kadro gibi... bir kaç kişide kronu önerdi çevremde...
Arkadaşlar bilgilerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Dediğim gibi daha çok kadro bazlı düşünüyorum...
Teşekkürler...