Scudo Sports

870 TL!..Lütfen içeriye...

Mesut Dursun

Daimi Üye
Tepki
205
1 hafta önce babam bana SBS den iyi bir sonuç almam şart ile 700 TL lik bir bisiklet alabileceğini söyledi.Buna göre 870 TL ye kadar olan önerilerinizi bekliyorum.

NOT:Bu bazılarınız için bu orta bir fiyat olabilir ama benim için gayet iyi. :D

Herkese bol pedallamalar...

Scudo
Bence 700 tl çok çok iyi bir fiyat benim fikrim eğer bulabilirsen carraro 435 daytona alabilirsin üstündeki malzemeler full deore ve liste fiyatı 800 tl nakitte indirim yaptırabilirsin.

@gamebit

ben bu bisikleti sordum ama bayilerin birçoğu 436 daytona disk brake piyasada yok dedi. nerde olduğunu bilen var mı?

(link)

bütçen hiç de küçümsenecek bir bütçe değil, hatta başlangıç için oldukça iyi. daytona yı bulamazsın, carraro kendi markasını tanıtmak için uygun fiyata verdiği sınırlı sayıdaki bi modeldi. Benbe SEDONA 741 D senin için ideal fiyatı 840 gibi ve hidrolık frenli.

neyse ben arkadaşın konusunu dağıtmayayım :D ben kesin kararımı verdim Salcano NG 303 SD alacağım.

Kron XC 2000 öneririm.

http://img10.imageshack.us/img10/8973/kronn.jpg

Kadro Alu 7005 Double-Butted
Maşa TopGun LO
Boğaz Yatağı VP A41-AC
Arka Vites Shimano RD-M410 SGS
Ön Vites Shimano FD-M191
Vites Kolları Shimano ST-EF60
Fren Kolları Shimano ST-EF60
Frenler Shimano BR-M465
Ayna Dişli Shimano FC-M341
Orta Mil Shimano BB-UN26
Gidon Uno
Boyun Uno
Pedal VP 992
Sele Borusu Uno
Sele Velo
Ön Hazne Shimano HB-RM65
Arka Hazne Shimano FH-M65
Zincir Shimano HG50
Kaset Shimano CS50
Jant Teli HTI
Jant Remerx
Lastikler Maxxis 60TPI

Ölçü 14,5" - 16" - 17,5" - 19,5"

495 $

http://img835.imageshack.us/img835/121/sedr.jpg

Kadro 6061 Alu.

Maşa Suntour XCM HLO

Furş Neco CC142

Gidon Amoeba HBM-310

Boğaz Amoeba STM-310

Sele Borusu Amoeba SPD-310

Sele Terry

Vites Kolu Shimano Acera

Ön Vites Shimano Acera 360

Arka Vites Shimano Alivio 410

Aynakol Shimano Acera 361

Pedal Wellgo LU-935

Ruble Shimano Acera HG-40-8

Zincir KMC Z-51

Fren Kolu Shimano / 486 Hidrolik

Fren Shimano / 486 Hidrolik

Jant Alex DC-19

Ön Hazne Shimano Acera RM- 65

Arka Hazne Shimano Acera RM-65

Jant Teli Siyah

Lastik Schwalbe Black Shark

İç Lastik CST

Fiyat 620 $

Kron benim aklıma biraz daha yattı sizce...

@Mesut Dursun

kronun hangi modeli bu?link verebilir misin?sanırm kron xc 2000. ayrıca sedona da v ren var resimde fakat özellilklerde fren kolu hidrolik diyor. acaba yanlış resim mi koydun yoksa özellikler mi yanlış?

@Batuhan Keleş

Hayır sedonanın bilgileri resmi internet sitesinden direkt olarak alıntıdır...

Ayrınca Kronun modeli XC 2000 ve linki bu--> (link)

@Mesut Dursun

tamam gördüm bigiler sedona 741 in disk modelinin fakat resim v modelinin resmi.

Evet.Ama benim istediğim bu değil hangisinini akıl kârı olduğu...

bildiğim kadarıyla kronların ön maşaları ve orta göbeklerinde sorun oluyor fakat kron kullanmadığım için kesin birşey söyleyemem fakat hisdrolik frenli model seçmeni tavsiye ederim çok az enerji harcarak çok çabuk duruyorsun

Hatırlatma

870 lirayı bisiklete verince bitmiyor olay. Bisikletle beraber almanız gerekenler
1- Kask
2- Ön ve arka ışıklar
3- Eldiven (mümkünse 2 tane)

Bu malzemeler güvenliğimiz için olduğu için en dandikleri yerine F/P oranı iyi ürünler almak gerekiyor. Çok ucuza kaçmamanızı öneririm.

Bunların dışında, paranızı kesinlikle bitirmeyin. Kullandıkça gereken diğer malzemelerin farkına varacaksınız ve ona göre eksiklerinizi gidereceksiniz.
Mesela; güneş gözlüğü, buff, KM saati, SPD pedal ve ayakkabı, sürüş yaptığınız araziye göre yeni lastikler, yama seti, küçük pompa vs. vs. vs.

• Beğen
Tepkiler: omerrrr
@Gökhan Toros

Zaten bisikleti babam alacak yanında aparatları ben alacağım...Bunun için 450-500 Tl planladım...Ama bunun yanı sıra bu hariçi aparatlar ortalama kaç TL tutar...

1-F/P ne?

2-Ben, km saati , ayakkabı , kask , eldiven almayı düşünüyorum. Pompa da var zaten

@Mesut Dursun

F/P fiyat performans oranı demek.çok pahalı olmayıp iyi özellikli olan şeyler

@Mesut Dursun

aparatları sormuşsun km saati 35 tl ( ortalama ) eldiven 20 tl kask 40 tl ayakkabı yı spd olarak düşünüyorsan bir şey diyemem ayakkabı haricinde toplam 95 tl tutuyor fakat gecede sürüş yapacaksan ön ve arka far vs. alman gerekebilir

Geri