merhaba uzun yıllardır sehir bisikleti kullanmaktayım ve artık doğada parkurlarda sürmeye karar verdim internette arastımam sonucu full süspansiyonlu giant ve scott marka ları inceledim önerebiliceğiniz marka ve model varmıdır simdiden teşekkürler...
@emre35ksk specialized epic fsr (6.207 tl) specialized camber fsr (6.609 tl), specialized stumpjumper fsr (9.426 tl), specialized enduro fsr (10.311 tl)
Bu bisikletlere bakmadan geçme derim, (link) dan bisiklet, dağ bisikleti, fsr ı seçerek ulaşabilirsin, specialized markasınını türkiyeye getiren tek şirket aktif pedal o yüzden fiyatta pek alternatifimiz olmuyor, bu arada specialized kalitede dünya öncüsüdür, ben şahsen hardtailleri olsun çift süspasiyonları olsun çok beğeniyorum, şahsen rockhopper alacağım bende hardtail olarak yakın zamanda, daha sonra bende çift süspansiyona geçeceğim, çift süspansiyonun tadı çok başkadır.
@emre35ksk merhaba fotoğraflarını yüklediğim bisiklet 2. El ama sıfırdan farksız ve üzerindeki component leri üst seviye ve sorunsuz durumda toplandığı zaman 10 bin lirayı bulmuş maliyeti ama daha uygun satıyor. Düşünürseniz size numarasını verebilirim sahibinin.
JamesFord evet simdi inceledim gayet başaralı
Enduro Fsr Expert Carbon | Siyah/Kırmızı M modeli harika ama beni fiyat olarak asıyor selo06sarac ikinci el ve toplama istemiyorum teşekkür ederim
Karşıyaka'daysan, Bisikletevi mağazasına bi uğra derim, oradakiler downhill işleriyle uğraşıyorlar, fikir verebilirler , belki ellerinde uygun fiyatlı birşey de olabilir
8bin liraya kadar demiş, 8bin dememiş.. hani vitrinlere de "%50 ye varan indirimler" yazarlar, mağazaya dalarsın da hep "%5 indirim" görürsün ya onun gibi düşün
@OsmanAltuntekin
Yasin 15, kayitin dün ve forumu tanimadan insanlari MANYAK yerine koymussun, helal olsun sana.
Üc katini verip de sadece oyun oynayanlar manyak oluyorsa, peki 2 katini verip de hic kullanmayanlar ne oluyor?