Scudo Sports

800 TL'ye Kadar Yol Bisikleti Önerisi

Furkan NARİN

Aktif Üye
Tepki
71
İsim
Furkan N.
Bisiklet
Bianchi
Merhaba. Size bir kaç sorum olacak. Ben şuanda mtb kullanıyorum ve şu sebeplerden dolayı yola geçmek istiyorum.
Sebeplerim: 1-Araziye artık o kadar çok çıkmıyorum.
2- Bisiklete bindiğimde %93 Asfaltı Kullanıyorum.
3- Yol mtb ye göre hem daha hızlı ve daha hafif.

Bu yüzden yol bisikletine geçmeyi istiyorum. Bana 800-850 TL'ye kadar yol bisikleti önerilerinizi söylerseniz sevinirim. Bir kaç model buldum aslında ama nasıl olduklarını bilmediğimden kullananlarınız var veya biliyorlarsa düşüncelerini yazarlarsa sevinirim.

1- Salcano Xrs 070'den vazgeçildi. :)
2- Salcano Xrs 060
3- Btwin Triban 3

Scudo
xrs 070 i ele vites sisttemi eski fren kollarından vites atmıyor

triban 3 gayet güzel tabiki bedenini bulabilirsen pek kalmamış

xrs 070 ayrıça çelik kadro triban 3 ile xrs 060 eşit gibi

EGER %93 GARANTİYSE TRİBAN 3 :)

triban 3 microshift xrs 060 shimano toruney birini seç o sana kalmış

ben xrs 060 alacktım kalmamış bana shimano daha iyi geliyor ama triban 3 te güzel. triban 3 ün viteslerini beğenmiyorum.

paranı biriktir. bunlara para verme. 1200-1300 e 2 el tiagra bişey al.

triban 3 ün çok fazla bedeni kalmamış çünkü: artık serisonu. decathlondanda satıştan kalmış. temiz ikinci el bulabilirseniz hemen alın

@FURKAN MTB
Bagaj takıp günübirlik turlara çıkarım dersen de kadroda bagaj deliği triban3 de var

triban 3 alabilirsin

İkinci el triban 5 bakabilirsin uygun kadro boyunu bulabilirsen 900 1000 arasına satanlar çıkıyor arada

@z. usta O konuda haklısın aslında okul sonuna kadar parayı biriktirsem 1 milyar 1.250 gibi bir para ortaya çıkıyor ancak o zamana kadarda bu bisikletle devam edebileceğimi düşünmüyorum. :)

Selam 900 TL ye 2. El upgrade edilmiş triban 3 ler, Normal Triban 5 ve Xrs 040 veya 050 ler mevcut.Sizin yerinizde olsam 2.el bakardim.:)

@FURKAN MTB xrs 060 felan alacaksan bursada hiç arama yok . bursa bisiklet centera gittim daha temmuzda bitti dedi

@enes dökmen
Bi bakarım yine aydın bisiklete felan vb. :)

Geri