Scudo Sports

800 tl'ye kadar şehir bisikleti önerisi

@Buğra (Havacı) hafiflik mi ? Aksine daha ağır. Eğer şehirde kullanacaksan, kilitlenebilen maşa öneriyorum. Yoksa gerisi işkence. Millet düz maşayı tercih ediyor ama bana düz maşa pek güzel durmuyor, az bozuk yola girsek sele bariz giriyor.

Scudo
Peki bu 3 bisikletten hangilerinin maşası kilitlenebilir? Sanırım kronda vardı o sizin bilginiz var mı ? Şayet üçü de kiltleniyorsa hangisini alayım sizce?

@Buğra (Havacı) Şehirde kullanacaksanız dağ önermiyorum kesinlikle ama yine söyleyeyim.
ng 750'yi atın kenara gitsin.
kron hakkında kötü yorumlar kesinlikle maşadandır. Maşasında yaylı sistem kullanıyordu bildiğim kadarıyla ama değişmiş olabilir. xc150'nin maşası kitlenemiyor.
Mossoyu hiç görmedim. Ama size şu bisikletini öneriyorum.
(link)
forumda kullanan 3 arkadaş var çok memnun kalmışlar. Full acera set.
Sizin söylediklerinizden daha iyi. 14 kilo.

@Ahmet A. Arkadaş, bende b'twin orjinal7 28"jant L boy, çift amörtisörlü modeli vardı patika bisikleti diye geçiyordu.
Çok dik yokuşlar tırmanmayacaksan iyi bir bisiklet. Süper konforlu bir bisikletti, hatta satıp mtb aldığıma pişman olmuşluğum vardır.
Almasanda decatlonda mutlaka dene derim.

arkadaşlar lütfen yardım edin, yeni konu açamıyorum. mosso legarda 1521 MSM V almak istiyorum, liste fiyatı 740 tl, forumdan okuduğum kadarıyla 600tl ye bile alan var istanbul/ankara'dan. ben mersindeyim 3 tane yetkili bayii var bir tanesi en son bıkıp 700tl olur nakite dedi. yahu 600 olmasın 630 olsun, aynı mala enayi gibi fazla para vermek istemiyorum.

Lafın özü, tanıdığı mosso bayiisi olan var mı? 600 tl civarına bu bisikleti almak mümkün mü? lütfen bir yardım edin bu yeni başlayan kardeşinize durup dururken kazıklanmasın.

benim derdim 100 lira inanın değil, sadece aynı malı daha pahalıya alınca kendimi enayi gibi hissediyorum ve o maldan keyif alamıyorum.

şimdiden teşekkürler.

Merhaba öncelikle Mosso Legarda,carraro sportive serilerine bakabilirsin.Onun dışında btwin de var ama onun en ucuz bisikleti 600-700 tl diye biliyorum ve bana kalırsa btwinin ucuz bisikletleri iş görmüyor fakat yine de kullanım amacına göre değişir.Bende aynı senin gibi bisiklet bakıyorum ve yol bisikleti arıyorum ama maalesef 1000 tl den aşağı yol bisikleti bulmak zor.O yüzden bende büyük ihtimal Mosso veya Kron alacağım.Ama senin yerinde olsam Mosso legarda veya küçük ihtimal Kron tx250 alırdım.Şimdi de carraro yu neden unuttun diyeceksin carraro da çok iyi bir marka salcano veya Mosso ya rakip bile denilebilir.Ama nedense ben carraro ya pek sıcak bakmıyorum fakat yine de hakkını vermek lazım.Tabii normalde carraro sorunsuz rahat ve guzel ama sıcak bakmıyorum dememin sebebi : mosso legarda serisi varken neden carraro sportive alayım ki İşte ben bu kafayla baktığım için carraro dan vazgeçtim.Neden dersen bence mosso carraro ya göre her yönden daha iyi ama yine de unutma carraro kötü değil ve mosso ya rakip olabilir.Fakat dediğim gibi bence yani benim fikrim mosso legarda.Umarım sana bir şeyler katabilmişimdir.Katabildiysem ne mutlu bana.

Selamun Aleykum öncelikle herkese hayırlı günler :D

Ben de 800 TL civarı bir dağ bisikleti arayışı içindeyim bulunduğum bölge baya engebeli yollarla mevcut bu yüzden .

Dünde biraz araştırma yaptım sanırım en sağlam şu 4 marka bir konuda rastlamıştım.

Ghost ,Trek , Scott ve gianttı galiba 2. ellere bakıyorum şuan bir tane ghost buldum 725 lira fiyatı acaba bana tavsiyelerde bulunabilir misiniz ?

Teşekkür ederim.

(link)

Dosyalar

• 223942346x91.jpg
    223942346x91.jpg
    76,8 KB · Okunma: 8
  • 223942346ndl.jpg
    223942346ndl.jpg
    40,7 KB · Okunma: 7
  • 223942346v2h.jpg
    223942346v2h.jpg
    67,8 KB · Okunma: 7
  • 2239423460be.jpg
    2239423460be.jpg
    75,3 KB · Okunma: 7
  • 2239423465ke.jpg
    2239423465ke.jpg
    76,5 KB · Okunma: 7
Arkadaşlar merhaba ben 19 yaşındayım bu sene ankara gazide gölbaşı kampusunde universite kazandım neyse sonuc olarak orada bir bisiklet almak istiyorum ama yeniyim pek anlamiyorum kilom 104 boyum 1.86 ama daha kilo almayi 110 a çıkmak istiyorum bodyle ugrastigim için kilom yüksek o yüzden iyi bir bisiklet istiyorum bütçemi 1500e kadar çıkarabilirim 2.el yada sıfır bana önerir misiniz teşekkür ederim

Valla hocam bende 600 tl ye kadar çıkacağım bir şehir bisikleti arıyorum
Aklımda ümit Magnetic veya salcano city fun 60 veya 70 düşünüyorum
Senin fikrin nedir bu bisikletler hakkında

Mosso lagerda 1521 msm kullanıcısıyım f/p olarak iyi bir model tavsiye ederim.

Geri