Scudo Sports

800 TL butce MTB DAĞ BİSİKLETİ öneriler ??????

yıgıthan bey hardtraıl: link. yollarmısınız bıanchı olmaz azell bakıyo kısmınıda anlayamadım azell ?

Scudo
@Murat BAYRAKTAR

ben yınede senın dıger arkadaslara onerdıgın gıbı model onermenı tercıh ederım ya da tavsıyelerın gıbı ???

tüm mesajları okudum ama senin soruna yanıt veren olmamış salcano 212 mi yoksa bianchi 8000 mi demişsin

Salcano 212 avantajları

1-maşası xcm v3 (xct den daha iyidir şahsen bu xcm maşayı ben kullanıyorum arkadaşta xct var xcm farkla önde)
2-lastikler race king var (bianchi cst marka ucuz lastik )

yani kısacası salcano sizin için daha iyi olacaktır bianchiden üst 2 parça üst hemen bir salcano 212 alabilirsiniz hayırlı olsun imdidden

(link) güzel fiyat verilirse daha iyi olur:D.V-fren olduğu için ucuz.Donanımlar daha iyidir.Salcona 241 srv sramx4,sram x5 donanımlar 1:1 çekiş sisteminden dolayı çok iyi buluyorum.Astro 212'den fazlasıyla iyidir.Hd fren sistemide bulunuyor.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim saçak
(link) pekı ya buna gore ? işte ben cekıs gucu falan x5 sramx4 vs... hiç anlamıyorum

Salcona 212 hidrolik frenli olarak 725 tl gerçekten iyi fiyat derim.Maşası xcm kilitli maşası var.Son olarak 21 vites olmasına rağmen shimano megarance rublesi olduğunu fark ettim.30 vitese geçme ihtiyacını fazlasıyla karşılar.Krank set olarak xct sram iyi aynakoldur.Kron xc 500'de maşası marka değil.Salcono'nun sram x4 ve x5 setlileri galiba eski modellerde bulunuyor.Salcona 212 avantaj olarak çok farkı var.Alınır.Hayırlı olsun.

• Beğen
umarım sirkecide bulabılırım anadolu yakasında hıc 1 yerde yok. sagolun...

@ibrahim saçak

Kron'dan her türlü uzak durmak lazım, sorun çıkartma ihtimali yüksek olan ve sizi üzebilecek bir markadır Kron. Salcano 212 HD mantıklı bir seçim.

• Beğen
@Gokalp Gokmenler

gökalp abim doğrusu söylüyor kron bütün parçaları kendisi üretiyor nerdeyse maşası berbat kronun ve frenleri mekanik disk fren 1 ay kullanırsınız ve sonra bisikletten soğursunuz en iyisi sizin için Salcano şuan kafanız karma karışık o olayı çok iyi biliyorum ama o salcanoyu 725 e almanız çok iyi olacak hatta belki biraz pazarlıkla 700 de yapabilir

• Beğen
bısıkletten anlayan 1 abımle konustum masası kılıtlı olsun dedı masa ne dedım acıkca cunku masanın ne oldugunu bılmıyordum amossormu ne nasıl yazılıyo o dedı salcanonunkı kılıtlenılebılırmı yanı yokus cıkarken kapatıcam ınerken acıcam ? kılıtlı yazıyo kılıtlı demek ac kapa demekmı oluyor cok cahılım ya :S ????

@ibrahim saçak

kendinize çok cahilim demeyin unutmayın "Bilmemek Değil Öğrenmemek Ayıp" kilitlemeli maşa yani ön amortisör kilitlene bilir bir kolu var onu çevirince kilitleniyor tekrar eski haline getirince açılıyor bunun avantajı şu yokuş çıkarken ayağa kalkıp sürerken (sprint) atarken amortisör gücünüzü emer buda kilitleyince amortisör çalışmaz inerken ister açarsınız ister kapalı kalır şehir içinde kilitli kullanırsınız arazide açarsınız :) umarım anlatabilmişimdir :)

• Beğen
cok sagol kardesım gayet ıyı anladım (link) bu bısıklette var onerdıgınız onayladıgınızda buydu fıyatı uygun vıtes konusu 1 raz canımı sıkıyo en az 24 vıtes demıstı ıyı anlayan 1 sahıs sence cok sıkıntı olurmu ya da nasıl 1 sıkıntı sonuc dogrur ? 21 vıtes alırsam...

@ibrahim saçak

şimdi şöyle bişey var sen araziyi çamuru severim demiştin eğer öyleyse salcano 212 hd 21 vites değilde 24 olsa çok iyi olurdu senin için ama salcanonun diğer modellerine baktım çoğu v fren sizin bütcenize uyan modeller pek yok ilerde yükseltirim derseniz en iyi seçim olur astro 212

• Beğen
tamam ustad cok yardımcı oldun kafamda soru ısaretı kalmadı dıyebılırım tek 1 sorum olacak kadro boyu 1.83 boyundayım kendıme uygun bısıkletı nasıl secıcem seleye oturdugum zaman pedal en asagıdayken bacagım dumduzmu olacak ?

@ibrahim saçak

sizin kadro boyunuz 18 inch alacağınız zaman 18 inch alacamğım bisikleti dersiniz zaten bu kadro boyunu aldığınızda sele yide tam ayarlarsınız ömür boyu rahatlıkla kullanırsınız sakın 16 inch kadro almayın yada büyük

• Beğen
@Nihat Gunduz

nıhat beyın urunu 18 se persembe gunu inşallah bısıkletıme kavusucam :)

Geri