Scudo Sports

800 TL butce MTB DAĞ BİSİKLETİ öneriler ??????

Tepki
10
Bisiklet
Bianchi
şimdiden tesekkurler acil olursa yarın gidip almayı dusunuyorumda istanbul kadıkoy'de oturuyorum her yere gıdebılırım. 1.83 boy L bedenmı oluyor ?

Scudo
Aradığın bir özellik yokmu mesele vites sayısı,fren türü ,kilitli maşa mı yoksa düz maşamı...

• Beğen
Tepkiler: ibrahim saçak
hiç anlamıyorum anladıgım tek sey hıdrolık dısk olması masa kadro vıtes sayısı??? sızın onerılerınız ne olur?

yagmur camur dag hepsınde kullanmayı dusunuyorum hıc tecrubem yok bısıkletten hıc anlamıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım ama net dag camur seve seve gırerım ıstıyorum...

Ben salcano astro 212 hd kullanıyorum tavsiye ederim .Bu 2. yılım biraz modifiye ettim jant sele falan keyifle biniyorum...))

• Beğen
(link) olabilir ama bisiklet seçimini 1 günde yapıp acele etme bir kaç gün daha bekle.(tecrübe)

Yeşil Bisiklet den alabilirsin. Salcano astro 212 hd güzel bisiklet be 2 yyıldır kullanıyorum memnunum.:))

Dediğin fiyata alcağın bisikletlere baktığımda sana ilerde daha çok masraf çıkaracak parçalar var üzerinde. Biraz daha bütce koyup daha güzel bir şey alırsan daha karlı duruma geçiceksin Çünkü bu fiyattaki bisikletlerden aldığın zaman bir süre sonra sana yetersiz gelicek ve yükseltme ihtiyacı duyacaksın.
Bence en güzel bisikletçileri gez modelleri al bisikletlerin iyice düşün araştır bisikleti kullanan kişilerin yorumlarını al öyle al
Birde bisikleti aldığın yer sadece bisiklet satsın :D Örneğin beyaz eşyacı motorcudan alma yoksa servis imkanı alamassın
Şimdiden bisikletin hayırlı olsun. Sormak istediklerin varsa özeldende yardımcı olabilirim...

Umut bey'in onerdigi bisiklette hosuma gitti ikisininde butcesi uyuyo ozelliklerine bakiyorum ama anlamiyorum :s hangisi daha İyİ ?

Bence çok çamur içinde kullanmıcaksanız disk fren almanıza gerek yok aynı fiyata v frenli daha iyi bir vites sistemli bisiklet alabilirsiniz. Mesela (link)

emre mutlaka yagmur camur gırerım sagolasın... SPEED 8000--- astro 212 hd hangısı daha ıyı ? ya da farkı ne ?

İkiside birbirine çok yakın bisikletler başlangıç için ikiside ideal. Astro 212 HD yi 720 tl nakit fiyat veriyorum.Mağazamız İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de.Çay içmeye bekleriz başka markaların başka modellerinede bakabilirsiniz.

• Beğen
bu fiyat aralığında seçenek tükenmez, biraz kendin araştır, bisikletin üstündeki donanımlara bak, örneğin shimano tourney aktarıcıyla shimano deore aktarıcının farkını bul,buna benzer bisikletin diğer parçalarıyla ilgili araştırma yap,arkadaşlarınızdan,eşten dosttan bisikleti olan varsa test sürüşü için iste bisikleti,sonuçta bisikleti içine sinerek almak en güzeli olur.alacağın bisiklet şimdiden hayırlı olsun

• Beğen
arastırma yetenegı zayıf ve sabırsız 1 ınsanım 1 aydır bısıklet bakıyorum 1 aydır bu sıtedeyım ogrenebıldıgım hıc 1 sey yok buda benım yeteneksızlıgımın en buyuk kanıtıdır. karpuz secer gıbı secıcem sanırım sansıma ıyı kotu ne cıkarsa ya astro 212 hd ya da speed 8000 alıcam pekı sızce hangısı ?

bence hardtrail al kilitlenebilir maşa olsun tavsiye edeceğim markalar sedona kron salcano(ama bu sene fiyatlarda artış var bianchi olmaz azell bakıyo ona bunlar geldi aklıma

Geri