Scudo Sports

800 liraya kadar şehir yol bisikleti

akiilhan

Üye
Tepki
4
İsim
Abdulkadir İLHAN
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar kolay gelsin.

800 liralık bütçe ile başlangıç olarak şehir içi yol yapabileceğim bir bisiklet arıyorum.

Benim bildiklerim carraro sportive 224 ve salcano city sport modelleri. City sport modelinde hangisi daha kaliteli anlayabilmiş değilim.

Benim bildiğim düz maşa tercihen daha iyi ama ön amortisör olacaksa da kilitlenebilir olması gerekir diye bir araştırma yapmıştım kendi çapımda.

önerebileceğiniz o paraya alınabilecek mantıklı bisiklet tavsiyeleriniz söylerseniz çok memnun olurum.

Scudo
salcano city sport 40-30-20 hangisine paran yetiyosa carraro 224 de güzeldir özellikleri kafana yatarsa kron tx250 ye bakabilirsin

• Beğen
Tepkiler: ErdemB.
Peki donanım olarak bakıldığında salcano sport 40, carraro 224 hangisi daha mantıklı?

aslına bakarsan çok fazla bir fark yok görünüşü ve fiyatı olarak hangisini daha güzel bulabilirsen alabilirsin bende city sport 30 veya 224 alıcam

Bu bahsi geçen Carraro ve Salcano modellerinin ağırlıkları nedir acaba ?

Salcano city sport 14,245 kg. Carraro 224'ün ağırlığını bende bulamadım.

carraro'nun online kataloğuna baktım orada da yazmıyor.

• Beğen
Tepkiler: akiilhan
katalogta yazmiyor ama carraro 224'te o civarda. bu segmentte agirlik mevzusuna cok dikkat edilmiyor. kataloglara da o yuzden yazilmamis olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Engin Kalkan
Hocam üstüne şu kadar koy, şu modeli al tarzı cevapları sevmem limit belirten arkadaşlar için. Fakat sizin de ilgi alanınızda olduğu için tavsiyem şartları zorlayip Carraro Sportive 224 modelini almanız. Eskisini kullanmıştım, tek begenmedigim rengi ve lastikleriydi. Fakat yeni modeli detaylı inceleme şansım oldu ve rengi çok tatlı olmuş. Lastikleri ise artık koruyucu katmanlı Michelin. Bence alınıp keyifle kullanılacak bir bisiklet olmuş

Geri