Scudo Sports

800 Lira bütçeyle uygun bisiklet önerisi

E. Yavuz

Üye
Tepki
4
Başlangıç
2004—05
Bisiklet
Ghost
Merhaba arkadaşlar, bir ya da iki hafta içerisinde bisiklet alacağım. 800 lira bütçem var. Dağ bisikleti düşünüyorum. Bütçeme uygun Kron XC 250 gibi fakat bazıları çok memnun bazıları hiç memnun değil. Karar veremedim. Sizlerden bütçemi aşmayacak düzgün bisiklet tavsiyesi istiyorum. Lazım olur mu bilmiyorum ama 17 yaşındayım, boy 1.77 cm , 59 kiloyum.

Scudo
Mosso Acr 101 :in:

Sanırım onu buradaki bisikletçilerde bulmam zor olur internettende almayı düşünmüyorum, ayrıca ne yalan söyleyeyim görünüşü de pek hoşuma gitmedi. Kron xc 250 modelinin görünüşünü çok beğenmiştim mesela. Tavsiye için teşekkür ederim bu arada. :)

sizin aklınızda kron xc 250 varsa 500 tane seçenekte sunsak yalan olur siz bisikletinizi belirlemişsiniz bile:D

@E. Yavuz

Salcano ng 550 aldım ben memnunum. Pazarlıkla indirirsiniz fiyatı. Frenlerde hidrolik....

@F.Can Şahin
Ben seçmiştim aslında hocam fakat işte dediğim gibi bazıları çok sorun çıkarıyor demiş bazıları da çok uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum falan yazmış şüphede kaldım açıkçası. :)

@Rotinda A.

Güzel gibi duruyor hocam, ama hidrolik sorun çıkartıyormuş o yüzden pek ona da sıcak bakamadım. Almışken tam alayım diyorum uzun bir süre kullanırım çünkü :)

Ben 4 ay önce eşime aldım. Kron XC 150 ancak yanlışlıkla XC 250 tekerlekleri takılmış fabrikada. Rulmanlı göbekleri var ve sinir eden bir şekilde boşluk var göbeklerde. Gönderdim yenileri geldi onlarda aynı. Bir sorun yaratmıyor ama ben sevmedim. :)

@Serkan HODANCI

XC 150' de mi sorun var yoksa XC 250 modelinde de mi aynı sorun var hocam? Gidip alacağım tanıdıktan daha güvenilir olur sanırım :)

@E. Yavuz

Bisiklet XC 150 Teker ve göbekleri XC250. Tekerlerde sıkıntı var. Alırken tekerleri sağa sola sallayın. Sorun yoksa alırsınız. Dilerim sorunsuz kazasız belasız kullanırsınız. Ben kötü bisiklet demiyorum. Sadece yaşadığım bir olayı paylaştım. :)

@Serkan HODANCI

Tamam hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. :)

Güzel gibi duruyor hocam, ama hidrolik sorun çıkartıyormuş o yüzden pek ona da sıcak bakamadım. Almışken tam alayım diyorum uzun bir süre kullanırım çünkü :)
Hayır hocam ne sorun çıkarması? Şimdiye kadar herhangi bir sorun çıkarmadı bana ve çok güzel tutuyorlar... Sürtme sesleri gelirse kafaya takmayın 2 vida sıkınca çözülüyor onlar :) Videolar mevcut Türkçe anlatımlı... Alın kullanın sorun çıkarsa garanti var.

kronlar bence doğan görünümlü şahin gibi... dışı güzel ama bi süre sonra içi seni yakıyor.

Yorumlar için teşekkür ederim, yani anlamadığım 8 yıllık ümit marka bisiklete sahibim o bile bu kadar fazla sorun çıkartmamışken 2014 model 800 liralık bisiklet gerçekten bu kadar fazla mı sorun çıkartacak. Kusursuz bir bisiklet istemiyorum bütçem şimdilik başlangıç seviyesinde olduğu için kısıtlı. Ve çok bilgim yok bisiklet piyasasıyla ilgili.

@Rotinda A.

Anladım hocam, peki bu bisikleti de düşüneyim gidince beraber incelerim. Almadan önce ikisini bir sürerim büyük ihtimalle :)

Salcano astro serisine muhakkak bi bak salcanonun bence en iyi ve en kaliteli serisi fiyata göre canavar gibi parçalar olsun gidiş olsun

Geri