Scudo Sports

800-1000 tl bisiklet önerileriniz !

Bikeman-c

Aktif Üye
Tepki
51
Selam arkadaşlar Whistle Miwok 1054 hala çok hoşuma gidiyor ama limiti biraz daha artırabilirim sanırım. Miwok'lardan daha iyi bisiklet var mı bu fiyat aralığında acaba. Biraz araştırdım Trek'in bazı modelleri var ama Miwok'la arasında bariz farklar yok. Bir de Trek markaya para alıyor diye falan bişeyler duydum kuşkuluyum o yüzden. Bisiklet önerilerinizi dört gözle bekliyorum.

Saygılar.

Scudo
Sedona 741-Salcano NG 303sd/srd-Kron XC 2000

- Sedona 741-Salcano NG 303sd/srd-Kron XC 2000 -

Teşekkürler, bu bisikletlerin kadroları hoşuma gitmedi. Sanırım Whistle tam benim aradığım bisiklet. Kadro olarak harika.

bianchi sauk alabilirsiniz whistle miwok 1052 v kadrosunun birebir aynısıdır ayrıca donanım olarak da üstünde deore vardır.

Sauk'unda rengi hoşuma gitmedi. Aslında güzel bisikletmiş ama siyah rengi sevmiyorum mavi - beyaz ve açık tonları seviyorum.

arkadaşlar bisikletimin freni disk fren arka frenler bsınca ötüyo balata temizleyici sprey var temizledim ama hala ses kesilmedi neden olduğunu bulamadım. yardımcı olabilirmisiniz. ne yapayım.

1054 V modeliyle başlamaya karar verdim bisiklet hobisine :) inşallah güzel bisiklet çıkar. En uygun nerden alabilirim bonuscard'a 12 böldürerek acaba. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. ( Kargo'da var bu arada )

internetten bakabilirsiniz (link) adresine girerseniz satış noktalarından dükkanların internet adreslerini bulabilirsiniz.

Geri