Scudo Sports

80 günde 80 il

Süper! Arabayla bile gitmeye üşeneceğimiz iller, müthiş tecrübe! Strava dan takip ediyorum ama özellikle tur bittikten sonra uzuun bi tur yazısı bekliyoruz.

Scudo
@Duru Kırtasiye fotoğrafları hep facebook linkinden ekliyorsunuz ama facebook 3 ayda bir fotoğraf linklerini değişiyor ve bütün fotoğraflar siliniyor. Sonra da konu çöpe dönüşüyor. Foruma yükleseniz daha iyi olur. Bu arada tebrikler gerçekten hergün girip bakıyorum konuya :D

[USER=702]@Anonim[/USER] Facebooktan kopyalayıp ekliyorum ayrıca arşivliyorum da teşekür ederim ilginize

(link) — (link)

(link)
(link)
(link)
(link)

"Hoş geldin Ekim!"

(link)
(link)
(link)
(link)

"Urfalıyam bu akşam!"

@"Bugünkü en yüksek rakım bu sanırım :)
Gaziantep'e doğru.."

"Hatay'a devam ediyorum :)"

"Kilis'ten Antakya/Hatay'a uzanan güzellikler"

@Duru Kırtasiye
"Hassa/Hatay'dayım su an,
Yol günlüklerine eklenen güzel manzaralar"

(link)
(link)
(link)
(link)

"Bu akşam da Adanalıyak"

"Mersin - Karaman arası yolculuğum deniz seviyesinden 2.200mt yüksekliğe çıkışım ve detaylar;
- 210 km yol
- 10 saat sürüş
- 3.100 mt yükseklik kazanımı
Her sürüşümü (link) da kayıt alıyorum, dilerseniz bakabilirsiniz
Strava / Ahmet Suglun"

(link)
(link)
(link)
(link)

Bu projeden sonra ahmet süğlün ün bize anlatacağı çok şey var. Bir kere Süğlün yurt sathında bisikletle turlamanın o kadar da tehlikeli bir aktivite olmadığını kanıtladı. 81 ilide bisiklet üzerinde tek başına geçen süğlün kendine yönelik bir saldırı, bir kaza ile karşılaşmadan turu nerdeyse tamamlamak üzere. Üstelik bu sürüşlere akşam karanlık ortamdada devam ediyor. Burada kendisinin cesaretinede hayran olmamak imkansız. Bir diğer nokta gittiği her şehirde bisikletseverler tarafından bağrına basılması. Nerdeyse süğlün ün elini cebine attırmadılar ve otel köşesinde yatmasına gönülleri razı olmadı. Buda dayanışma ruhunun canlı olduğunu gösteriyor. Süğlün e bundan sonra kalan mesafesini sağlıkla tamamlamasını diliyor ve performansını kutluyorum.

Tebrikler. işiniz rast gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Duru Kırtasiye
"Konya Novotel'de konforlu bir gece geçirmemi sağlayan bisiklet dostları Selçuklu Seyyahları'na, dün akşam karşılayan ve ağırlayan Barbaros Iyioldu ve Yücel Uysal abiye cok tesekkur ediyorum Bu sabah güzel bir kahvaltının ardından beni erkenden Afyon'a uğurladılar"

(link)
(link)
(link)
(link)

Ahmet arkadaşımi tebrik ediyorum. Güzel bir projeye başlamış. Sağ salim bitirir . Bittiğinde güzel bir yazı bekliyoruz . Tecrübeler bizlere yol gösterecektir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu bisiklet cemaat ve cemahiriyesinde üç tip eleman gördüm. Bir; pahali bisikletlere binip, pahalı gruplarla, kapalı devre ama pahalı izlenimi uyandıran pahalı pahalı etkinlikler içine girenler. Dostum senden bahsediyorum artık hayvan terli bu nevi cheap trick leri yemiyor. Hakan peker bile yaşlandı ki bu numaralarin ucuzlamamasi ne mümkün. Ama yinede her yaptıği eylemde boncuk aranması gerektiğini düşunen keramet meraklısı bir kısım insanı kendine çekiyor. Üzülerek onlara demek istiyorumki ne yaparsanız yapın siz lord değilsiniz.
ikinci kesim sadece bisiklet işine odaklanan ve yapanlar. Bunlarida biliyor ve yaptıklarına saygı duyuyoruz.
Bir de ahmet süğlün gibi karınca misali yangına su taşıyanlar varki onlar alkışı hakediyor. PR ve imaj çalışması işine girmeden erken dönem kaşifleri gibi ilk olan bir şeyi deniyor kendi kıt imkanlarıyla.
Bugünde görüyoruz ki amacına ulaşmaya sadece bir menzil kalmış. Kendisini gönülden kutluyoruz.

Merhaba arkadaşlar, bisikletname Ahmet süğlün & Arda eylül ile tanıştım ufak bir söyleşi yaptık zamanın kısıtlı olması sebebiyle gece çekimi oldu bazı yerler karanlık çıkmış kusura bakmayın iyi seyirler :)

• Beğen
Tepkiler: Duru Kırtasiye
Geri