Scudo Sports

80 günde 80 il

Kendilerini Canakkale'deyken misafir etmistim. ama varya yaptigi sey gayet azim isteyen birsey. kendisine kazasiz pedallamalar dilerim.
instagram hesabi
(link)

• Beğen
Tepkiler: Duru Kırtasiye
Scudo
maşaallah kondisyon gerçekten yerinde. bu tempoya nasıl dayanıyorsun bilmiyorum. aslında kıta geçişleri yarışlarında ülkemizi temsil edebilirsiniz. kondisyonunuz o tarz yarışlar için uygun duruyor. bu performansınız sponsor bulmanızda yardımcı olabilir. yolunuz açık olsun.

"Yeni rotam böyle olacak. (link) abim sağ olsun vaktini ayırıp gerekli düzenlemeleri yapmış ve en baştan bir harita oluşturmuş.
Kendisi Karadenizli olduğu için bisiklet süren balık figürünü de özellikle oluşturduğunu düşünüyorum :)
Çok teşekkürler Osman abicim. Nevşehir, Uçhisar'dan selamlar"

"(link) bugun güneşi burada batırdım, (link) abinin misafiriyim"

(link)
(link)
(link)
(link)

Duru kırtasiye veya bu güzel etkinliği düzenleyen güzel arkadaş adın her ne ise bir eksiklik sezimledim. Dedim ya PR ayağı eksik olmuş diye. Mesela her şehirde o şehirin meşhur olan merkeze yakın yeri önünde bisikletli bir foto çekebilirdin. Böylece bir zamanlar türkiye il pulları gibi bir seri fotoğraf elde edilirdi. Bu ekspedisyonun daha kalıcı olurdu. Belki bizim torunlarımız il il türkiyeyi gezen bisikletçi diye senden bahsederlerdi bir 40-50 yıl sonra.

@mehmetsunu Haklısınız, paylaştığım sosyal medya hesapları turu yapan Ahmet Süğlün'e aittir ben burada paylaşlarak kardeşime yardımcı olmaya çalışıyorum turda oan ben değilim malesef.

"Kayseri'den Kahramanmaraş'a"

(link)
(link)
(link)
(link)

"Dün aksam Kahramanmaraş'a vardığımda (link) karşıladı.
Onikişubat Belediyesi beni 5 yıldızlı hotelde ağırladı,
Yusuf abinin @marasavucumda sitesi var, detaylar icin göz atabilirsiniz. Bana da Maraş hakkında detayli bilgi verdi sağolsun
Bisikletliler Derneği Maraş Temsilcisi Muhammed ile tanıştık. Beni güzel bir ekip karşıladı ve akşam yemeğimi yerken sohbet ettik, güzel bir akşamdı, herkese teşekkürler "

"Izmir'den çıkıp yeniden Izmir'e döndüğüm,
Son hedef ilin 'Aydın' olduğu güncel haritamı sizinle paylaşıyorum :)
Bugün 57. Şehre gidiyorum, 52 gündür yoldayım ve 7.155km pedalladım
Adıyaman'dan sevgiler"
22047755_1852907035023458_451117272819648224_o.jpg
"Kayseri - Kahramanmaraş arası Strava sürüş kaydım, uzun metrajlı gibi olmuş "
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)

Seninle iftihar ediyorum, ne osman şirinin 48 saatlik performansı, ne 24 saatlik mesafe rekoru. Şu yaptığın işi gürkangenç ten sonraki en anlamlı çalışma olarak değerlendiriyorum.

lakin vede yalnız yoldaki tecrübelerini bu performansın bittikten sonra fotolar ile zenginleştirip yazmaz isen beni sukutu hayale uğratırsın. Senden duyacağımız ve öğreneceğimiz çok şey var.

"Bugün Ahmet abi ve Yavuz abi beni Malatya'ya uğurladı, Adıyaman'a misafirperverliği icin cok teşekkür ederim "

"Ve Malatya'ya yolculuk başlar"

(link)
(link)
(link)
(link)

"Kömürhan Köprüsünde ekibi bekliyorum "

(link)
(link)
(link)
(link)

Maşallah tekerinize taş değmesin. Kazasız belasız yolculuklar diliyorum. Yaptığınız iş gerçekten imrenilecek bir olay. Azminize ve kondüsyonunuza hayran kaldım.

• Beğen
En çok Konya'da vakit kaybedeceksiniz. Aman zamanı iyi ayarlayın abi. İl sınırına girdiniz mi çıkmak yürek ister :D Allah yol açıklığı versin.

denizli/buldan 'dan Çocukluk arkadaşım duyduğumda çok sevinmiştim :) :) :) yolun açık olsun kazasız belasız inşallah

• Beğen
Geri