Scudo Sports

80 günde 80 il

Scudo
@BerkEvren
Koca uzun tur helal olsun. 100 km olsa 1 iç lastik falan neysede. Vallahi helal olsun

Bu çocuğun takdire şayan (bu terimde LOTR dan sonra kıymete bindi. Sanki sadrazam soyundan geliyormuş gibi herkesin ağzında bir takdire şayan. ) çabası neden forum üyeleri tarafından yeterki ilgiyi görmüyor. Demekki forum üyelerinin takdir anlayışı ile bizimki bambaşka. Kildan tüyden şeylere sayfalar dolusu yorum yapılıyor, bu nasıl bir iştir.

Gerçekten hem cesareti hem de azmi için tebrik ediyorum... Müthiş bir olay tüm ülkeyi turlamak hem de il başına bir gün ile...

@hakkında: boşluk Evet bazı şehirler de cevre yolundan gittiği bile oluyor.

"Aksaray'a doğru ilerliyorum.
Yine Kızılırmak üzerinden geçtim :)
Tarihi köprünün ismi Kesikköprü
Bir diken tekerimi patlattı ve değiştirdim.
Son olarak Yunus Emre, Hacı Bektaş Veli ve Ahi Evran gibi değerli insanların yaşadığı topraklardan geçiyorum."

Helal olsun İzmir'de nerdesiniz siz ben Torbalı'da oturuyorum

Kazasız, belasız. başarılar dilerim. Allah yolunuzu açık etsin.

• Beğen
Tepkiler: Duru Kırtasiye
@Duru Kırtasiye
Nazar değdi sanırım, helal olsun tebrik ediyorum

"Niğde, Altunhisar'dayım.
Bugün 180 km yol yaptım. Yarın Niğde ve Nevşehir'e gideceğim.
Aksaray'dan yola devam ettim. Gün batımında Hasan dağı manzarasını izlerken arka teker patladı. Lastiği yamadım ama yama tutmadı. Doğrudan iç lastiği değiştirdim ve yola devam ettim. Bu sefer ön teker jant üstüne oturdu 2'inci kez. Olayın faili bu kez diken değil, teldi.
Karanlıkta yama yapmak yerine son iç lastiğimi de kullandım ve devam ettim.
Ön ışığımın şarjı bitmeden ve tekerim tekrar patlamadan kendimi yakındaki bir ilçeye Altunhisar'a attım. Bugün buradaki öğretmenevinde kalıyorum. Ücreti 25 TL.
Tekerleri yamadım yola hazırım :)"

"Bor'dan Niğde'ye eşekle ne kadar sürede gidilir?
İpucu : Aradaki mesafe 15 Km :)"

"Niğde'ye vardım
Merkezini gezip biraz fotoğraf çekeceğim sonra Nevşehir'e devam

Tebrikler... Ama buna bisikletle seyahat demek biraz yanlış oluyor bence. Süren arkadaşın bir strava hesabı varsa lütfen bizimle paylaşın.

Muhteşem! Tebrik ederim! Umarım kazasız belasız biter bu tur. Birkaç gündür nasıl göremedim bu konuyu çok enteresan, sıkı takip ediyorum şuandan itibaren...

Geri