Scudo Sports

8 yıl sonra ilk bisikletim :)

Hayırlı olsun bende dün denemeye gittim daracık yerde olsa beğendim fakat beklediğim gibi değildi. Biraz küçük gözükmüyor mu bisiklet gerçek gözle? Sizde ki kadro boyu kaç?

Scudo
@Berkay*
Teşekkürler :) boyum 1.74 ve 54 kadro kullanıyorum 51 veya 48 kadrosunu denediyseniz onlar biraz daha küçüktür boyunuz kaç?

Hayirli olsun. Guzel bisiklet. Allah kaza bela vermesin. Guzel ve keyifli pedallamalar... Deneyimlerini arti ve eksileriyle yazarsan bizlerede yardimin dokunabilir..

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@ali cem kaygısızcan

İlk gördüğümde bisiklet küçük geldi yani altımda oyuncak kalıcak gibi. (54 Kadro) Sonra 57 istedim bindim görünüşü çok fark etmesede bana rahat geldi. 54 denedim oda çok fark etmedi. Bisiklet kullanımda kücük değil sadece görünüş olarak biraz küçük değil mi sizce de? Yani kücük gibi gözükmüyor mu? Yoksa bana mı öyle geliyor.

Teşekkür ederim :) Şimdilik sadece işe gidip gelirken kullanabiliyorum ama ağustosun sonuna doğru işten çıkıcam o zaman daha uzun süre kullanma imkanım olucak kullandıkça yazabilirim ayrıca merak ettiğiniz birşey olursa özel mesaj da atabilirsiniz

@Gökhan Kovancı

@Defne Deniz

Teşekkürler :)

Teşekkür ederim :) Kusura bakmayın yorumunuzu yeni gördüm ondan geç cevap veriyorum. Evet kadronun ömür boyu diğer parçaların ise 2 yıl boyunca garantisi var. Giant scott ve focus vs. marka bisikletlere gelince herhangi birinin bisikletini deneme fırsatım olmadı o yüzden bilemiyorum

@öner yıldırım

@MehmetKaraca

Hayırlı olsun. Keyifli sürüşler dilerim. Yalnız gözüm birşeye takıldı, sele borusunda ki lamba mıdır? Eğer beyaz far ise arkaya dönük bir şekilde takmanızı önermem çünkü arkadan gelen araçları şaşırtabilir. Arka kısım için kırmızı farlardan almanızı tavsiye ederim. :)

Teşekkür ederim :) Doğru görmüşsünüz, sele borusunda lamba var. İşten geç çıktığımda gerekli oluyor ve hemen beyaz kısmın altındaki yer kırmızı yanıyor dediğiniz gibi. Tekrar teşekkür ederim :)

@Oğuzhan Kabaçalı

Ali Cem abim, siz decathlon'dan bisikleti kurulu ve denenen bisikletlerden mi aldınız yoksa orada mı kuruldu? Ben Başakşehir mağazasına gittim adama sorduğumda bana tehşir ürünlerini göstererek bunlar kurulu bunların ayarlarını yapıp vericem dedi. Sizce bu normal mi? İkinci el bisikleti almak gibi bir şey bu. Mesela ben o bisikleti denerken pedala ve dropbara yabancı olduğumdan ötürü sağıma düştüm. Böyle ise almam triban 3 falan sonuçta kullanılmış ürünü sıfır fiyatına alıcam.

Hayırlı olsun bisikletiniz, iyi günlerde kazasız kullanmanızı dilerim. ..

@Berkay*

Güncel lütfen.

çok güzel bisiklet havadan :D bana bunu alacak kadar para gelse hiç düşünmeden alırım açıkcası fazladan da olsa evde bir bisiklet olsun . çok hoş gözüküyor

İlk bana denenen bisikletlerden birini veriyolardı. Başka denenmemiş bisiklet olup olmadığını varsa onu alacağımı söyledim böylece yeni bisikleti getirip hemen yanımda kurdular. Aynen öyle ben de ilk kullandığımda dropbara vs alışık olmadığımdan düşer gibi olmuştum decathlonda deneme yaparken tabi bunda yıllardır bisiklet kullanmamış olmamın etkisi de var. Size de orda denenmemiş tribanlardan almanızı öneririm. Bu fiyata alınabilecek sıfır yol bisikletleri içerisinde iyi bir seçenek triban 3. Ben şu ana kadar hiç sorun yaşamadım, hopladım, zıpladım, bikaç kere toprak yola girdim, lastik dahi patlamadı, kısacası fiyat performans açısında triban 3 gerçekten iyi bir seçenek. Bu arada biraz geç yazdım, zaman olmadı abi kusura bakmayasın

@Berkay*

@C.Öz

Teşekkür ederim, çok daha iyileri senin olur inşallah :)

@LeventK.

@ali cem kaygısızcan
Estağfurullah ne kusru. Ben görmediniz sandığımdan ötürü "güncel lütfen" yazmıştım. Bana bir yol gösterici oldunuz desem yeridir. Bisikletten memnun olmanızda beni sevindirdi. Fakat bugün salcano xrs 040'ı araştırdım. Nakit 1200 tl'ye son olur dediler. Üzerinde yeni sora sistem var. Kafam biraz daha karıştı açıkçası. Beyaz bisiklet bence daha güzel ama xrs 040 biraz daha kalıplı gibi. (bilmiyorum bana mı öyle geliyor) Siz de belki seçim zamanınızda xrs 040'a bakmışsınızdır diye bunu size de danışmak istedim.

@Berkay*

Ben sedona 610 u araştırmıştım almayı düşünürken ama sonra triban oldu. Bence 2 bisikleti test edin, deneyin. Hangisi daha iyi veya hangisini daha çok içinize sinerek alıcaksanız onu alın derim. Bu arada xrs 040 görüntü açısından fazla baskılı gelmişti bana ondan beğenmedim, her yerinde salcano yazıyor. Yol bisikletine başlayan biri için bence triban 3 yeterli. Ve triban 3 le xrs 040 arasında 300 lira gibi bir fark var. Triban alırsanız bu aradaki 300 lirayla aksesuarlarınızı tamamlayabilirsiniz

@ali cem kaygısızcan
İki bisikleti de denedim. (Her ne kadar triban 3'ü daracık yerde denemiş olsamda) İlk görünüşte bana küçük gözüken 54 kadro triban 3 (oyuncak gibi geldi), sonradan yok ya o kadar küçükte değil dedirtti ama daha önce hiç yol bisikleti görmediğim için kıyaslayamadım. Bugünde beylikdüzü çelikoğlu bisiklete gittim saolsunlar çok ilgilendiler. Salcano xrs 040'ı denedim daha kalıplı gözüktü gözüme fakat dediğiniz gibi her yerinde salcano yazması bence de güzel değil. Yüksek profilli jantları güzel gözüküyor ama forumdaki arkadaşlar jant setine iyi demiyor. Sora microshiftten daha sessiz çalışıyor bana daha çok güven verdi, özellikle vites değiştirirken tribanda vites mandalı ve küçük bir tus var xrs 040'da mandal ve fren+mandal (bir ismi var ama bilmiyorum) var oda daha güzel geldi. 300 liraya değer mi derseniz bilmiyorum. Sonuçta microshiftte bana yeticek öyle umuyorum. Ayrıca triban 3'ün beyaz olması ve fren kolunun üstündeki renk güzel gözüküyor. Şu linkte ilker özmüş abimiz salcanodan şikayetçi o konuda da kafam tribana kaydı. Sonuçta sora sistemli en ucuz fiyatlı bisiklet salcano. İşin içinde bir şey mi var diyor insan.
Bu kadar uzun yazdığım yazının kısası ise hala kararsızım bisikletleri denememe rağmen karar verememem de en ilginci. Hep aklımda carraro 032 vardı gerek görünüşü gerek önerenlerden ötürü. Fiyat fazla diye vazgeçtim. Bir aksilik olmazsa 1-2 güne Sirkeci'ye gidicem. Gittikten sonra kesin xrs 040 mı triban 3 mü yoksa carraro 032 mi derim ama hayırlısı. :D
Zamanınızı ayırıp benim sorularıma cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim. :)

Çok şık, çok güzel görüntüsü var. Güle güle kullanın.

@Nil Gülden

Geri