Scudo Sports

8 yıl sonra ilk bisikletim :)

Alicem

Üye
Tepki
6
İsim
Ali Cem Kaygısızcan
Bisiklet
b'Twin
Herkese merhaba :)
8 yıl sonra bisiklet almaya karar verdim, neden bu kadar beklediğimi bilmiyorum ama olsun. Hemen araştırmalara başladım ama kolay değilmiş bisiklet almak. Hiç bir şey bilmediğimi farkettim. Forum sağolsun çok şey öğrendim bu geçen zamanda. Yol bisikletleri ve dropbar çok güzel görünmekteydi. Kullanacağım yollar da hep asfalt olduğundan yol bisikleti almaya karar verdim. İlk olarak bikaç ay önce sedona 610 almak üzere izmir doruk bisiklete gittim, fakat bulamadım. Denemeden almak istemedim. Bunun üzerine tribanlara yöneldim ilk başta pek kanım ısınmamıştı tribanlara fakat sonra sevdim. Geçen hafta gaziemir decathlona denemeye gittim ve gerçekten hoşuma gitti ve bugün gidip aldım :) Arabada arka koltukta sıkışarak geldik anca sığdı. O arada uyumuşum kadronun üstüne kafayı koyup bi uyandım eve gelmişiz :D Biraz dinlendikten sonra hemen ufak bir gezintiye çıktım. Çeşmenin hiç durmadan saatte 20-30 km esen rüzgarında biraz zor oldu ama olsun :) Neyse uzatmayayım bisikletin birkaç fotoğrafını koyayım :) Ayrıca tüm bisikletforum ailesine bisiklet almamda yardımcı oldukları için teşekkür ederim :)
http://i57.tinypic.com/11tphcp.jpg

Scudo
Triban 3 galiba.Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.

hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın. kazasız ve keyifli pedallar dilerim:) aman! kaskı ihmal etmeyin...

@Ozan Güneri

Aynen triban 3, triban 5 alcaktım fakat bulamadım daha fazla da beklemek istemedim. Teşekkür ederim :)

@erphan

Teşeşkkür ederim abi :) Param şu an yetmediği için kask alamadım ama en kısa zamanda alıcam inşallah

@Resul Özbarlas

Teşekkürler :)

Hayirli olsun cok guzel duruyor. Suruslerden keyif alirsin ins

Öncelikle hayırlı olsun,bu arada senin paylaşımını okuduğumda hissettiklerimi söyliyim;bir an yanlışlıkla kendi konumu okuyorum sandım ve konu başlığına bakarak tekrar emin oldum :D meğer senin durumunda benle aynıymış :D Neyse hayırlı olsun yeni yol arkadaşın :)

Ne zaman su Triban 3'ü görsem niyeti bozup bir tane alasim geliyor. Sonra trafigi, arabalari, parke tas döseli bisiklet yollarini filan düsünüp vazgeciriyorum kendimi. Hayirli olsun, cok güzel bisiklet. Kazasiz belasiz kullanin.

Hayırlı olsun. O bisikletle de sahil kenarında tur ne harika olur. Güle güle kullanın. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. :)

maşallah hayırlı olsun triban 3 candır:)

Bisikletiniz hayırlı olsun :)

Hayirlisi olsun allah kazasiz belasiz , kasksiz yollara cikma ;)

@Ahmet AKÇA
Ben de senin konunu okurken öyle hissetmiştim valla :D teşekkürler bir gün beraber pedallarız umarım :)

@Murat Bulut
Teşekkür ederim :) haklısın gerçekten bugün iş çıkışı az önce ben de kaza geçiriyodum zor atlattım taksinin biri üstüme üstüme geldi neyseki bişi olmadı

@veli uşak
Teşekkürler :) en kısa zamanda kaskımı da alıcam inşallah

@Hüseyin Gündoğdu
Teşekkür ederim :)

@fatihtemizer
Aynen öyle teşekkürler :)

@Serkan HODANCI
Teşekkür ederim bir gün o sahil turlarından birinde karşılaşırız umarım :)

@aycan turan

Dilerim bir gün denk geliriz. Teşekkür ederim. :)

Hayırlı olsun.

GT-P5210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@İlhan Eren

Çok hayırlı olsun. Btwin markası kadrolarına ömür boyu garanti veriyor diye yazıyor internette. Ürünleri nasıl, Giant, scott, focus ile eşdeğer mi sizce? Teşekkürler.

Geri