Scudo Sports

" 8 Temmuz " Çarşamba...B.Ada Büyük Tur Keyfi (:

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Yine Keyifli bir Gezi olmasi dileklerim ile...Bu Organizasyonumuz Gece olmasi, Ada da daha rahat pedal basacagimiz, Dostluk ve arkadasliklarimizi pekistirecegimiz,Buyuk Tur Keyfi ni baska güzellikte "ay isiginda" yasayacagimiz bir tur olacaktir.Arzu eden,bu coskuya katilmak isteyenlere duyurulurrr.

Etkinlik Tarihi : 8 Temmuz Carsamba

Bulusma Yerleri : Kadikoy -Kabatas- Bostanci

Bulusma Saatleri : 19:45 -19:30-20:15

Vapur Saatleri : Kadikoy-B.Ada 20:05 Kal-21:15 Var /Kabatas-B.Ada 19:45 Kal-21:15 Var/ Bostanci-B.Ada 20:30-21:15 Kal-21:40 Var

Donus: 23:30 Kal - 23:55 Var

Parkur : B.Ada B.Tur

Program : Adaya ilk once Kadikoy grubumuz ulasacagi icin,Bostanci'dan gelen grup arkadaslarimizi bekliyoruz...Onlarin Adaya ulastigi haberini alinca bulusarak pedal basiyoruzz...Arzu edildigi olcude pedal basarak donusumuzu gerceklestiriyoruzz:winkenlux

Surus Hizi : Yardimlasma,Dayanisma ve Grup Disiplini icinde pedal basilacaktir.

Ayni Duygu ve Heyecani Paylasan.............Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize bekleriz;) .......sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedalli Gunler "

Not : Tum Etkinliklerimizde eldiven ONEMLI...KASK hayati ve mecburidir.
Hava raporu yakin tarihlerde güncellenecektir,gerekli
onlemleri ( yagmurluk,ic lastik vsss ) almaniz yerinde olacaktir.

ONEMLI : B.Ada Buyuk Tur yolu karanlik oldugundan mutlaka on ve arka aydinlaticilariniz ile gelmeniz ONEMLE belirtilir.Kabatas 'tan gelenler icin donus Bostanci daha sonra Uskudar-Besiktas Dentur motorlari ile 01:00 a kadar gerceklestirilebilir.Konuya iliskin hassasiyetiniz icin tesekkur ederim.

Complete
Sports*-Man
0533 263 21 69

Scudo
keyifli geziler Mert kaptanım. Bana ev-iş bağlantısı nedeniyle çok ters konumda kaldığından katılamıyorum maalesef yine:( Ama bir gün inşallah beraber pedallarız şu Büyükadayı. Hadi kazasız keyifli sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
güzel bir tur olacak sanırım. kesin olmamakla beraber 3 kişi katılabiliriz.
kabataştan ulaşımda sorun olur mu saatler denk gelir mi acaba?

• Beğen
Kabataş'tan 19.45 vapuruna biniyorsunuz. 20.05'te Kadıköy'de oluyor. Hiçbir problem olmuyor Kabataş'tan isterseniz birlikte de binebiliriz.

Bu arada +1 ben de katılıyorum bu keyifli tura. İlkinde de yer almıştım. İnanılmaz keyifliydi.

Çirrrrkinnnnnnnnn

Ama naçizane önerim Buluşma noktalarına gelen arkadaşlar oradan sandviç ya da benzeri yiyeceklerini alırlarsa daha süper olur. Malum vapur nereden baksan 1 saatte gidiyor. Vapurda bereaber yemek yeriz. Adaya iner inmez de tura başlarız. Bu bize tur bitiminde 1 saat zaman kazandırır. Uzun yola gidecekler erken dönebilir ya da dondurma sefası yapabiliriz. (mmmhhhh..madooooooo,ekmek kadayıflı,karamelli dondurmaaa)

Vapurda üst katlarda bira ve sigraya kimse karışmıyo bu arada.:D

• Beğen
Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

Çarşamba Gecesi
Açık. Düşük: 20 °C . Rüzgar KD 10 KM/S .

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: çirkin
8 Temmuz Ada Turu

1.Sportsman
2.Neverhood
3.Paramedik34
4.Zekeriya
5.Toygar
6.Gökhan Aksoy
7. Gökhanın arkadaşı
8. Gökhanın diğer arkadaşı :)
9. Malazivore
10. Aykut
11. Çirkin
12. Hasan Şenulubaş
13. Görkem Akpınar

Gene uğursuz sayı denk geldi ya bu kadar olmaz.

• Beğen
Özellikle yapmıyorum tabi ki, katılanları yazdım sırayla ben de 13'e düştüm. :) İnşalllah denize falan düşmem, denize düşen yılana sarılırmış, ben çirkini bulsam ona sarılıcam ama nerde.

Aslında çirkin geliyo diye bi ara gelmesem mi diye düşünmedim değil ama yok be dimi çok tatlı sevimli çocuk, esprileri beni kırıp geçiriyor. Seviyorum keratayı umarım bana kızmıyordur, takılıyorum.

Ne diyecektim Toygar, Zuhal 'de gelebilir. Henüz %100 değil. Ama ılımlı sinyali verdi.

Arkadaşlar, Toygar + ben ve gelirse Zuhal 18.45'te Bostancı'da bulusup ilk deniz taşıtı ile adaya geçeceğiz. Sizlerden önce geçmiş olursak adada sizi bekleriz.

• Beğen
Yetişebilirsem geliyorum adaya.Kadıköyden binemesem bile bostancıdan binmeye çalışacağım.

• Beğen
Geri