Scudo Sports

8 şubat kackar antreman yarışı 2

Scudo
saat 9 gibi ama en geç 9'u 10 geçe kalkıyor

çamur Manyağı Olmaya Hazırmısısnızzzzzzz ??? Yarışa 11:30 Saat Kala =)=)=)

hazırlıklar tamam sabah ola hayırola

yusuf cok güzel akıcı bir parkur cıkarmış.
zevkli bir yarış cıkardık her zaman olduğu gibi

Ben hayatımda bu kadar yağmur görmedimya..genede şükür ama haytımın en berbat yarışını geçirdim.

Kürsü yapan arkadaşları tebrik ediyorum.

Sadece Junior kategorisini biliyorum;

1.Tunca Gürkan
2.Fatih Güven
3.Gökhan Temel
4.Mert Bağcılar
5.Faruk Dinç

:)

yarışa katılan ve kürsi yapan tüm arkadaşlara tebriklerimi işetirim =)=)

bence parkur çok güzeldi akıcıydı.. amma velakin ilk turda bisikleti bozduk =( =)ama yaptımmm ....

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Tebriklerini ne yaparsın :D sürçü-kalvye olmuş :D

ellerine sağlık hasan abi....o yağmurda gelmen bile yeter!!!!

Bugun yarışanlardan sagolsunlar,bazı arkadaşlardan yol veren olmadı.OGÜN seni tebrik ederim.durup kenara çekilmen süperdi,YASİN le kapışmamıza sahne oldu,hız kesmeden devam etim.ama senin önündeki arkadaşlar sagolsun yol istedıkçe basmaya kalkıyorlar,sohbet ede eden gidenlerden yol istiyorsun.kenara çekilcekleri yerde önünü kapatmalar.birinden yol istersin küfretmeler.Adam tur yiyiyor benle laf ebeliği yapıyor.Buna bir çözum bulmak lazım.Bu yazıyı okuyonlar o bendim diye bilirler.

Oğuz abi haklı arkadaşlar !!!!

sonuçta kürsü ye oynayan bi adamın yolunu kesmek çokta doğru bi davranış değil...

sonuçta tur yenilmiş yada geride kalınmış laylomuna tur atan arkadaşlar yol vermeleri lasım bide üstüne küfür.............

daha duyarlı olalım yarışan abilerim ablalarım !!!!!

@Oguz Ozcelik

arkadan gelen hızlı sürücüye yol verilmemesi sportmence bi hareket değil,
bisiklet sporundaki başlıca kurallardan biridir arkadan gelen daha hızlı sürücüye yol verilmesi, yarışa katılan bazı arkadaşlar bunu bilmiyorlarsa ve geçilmelerini gurur meselesi yapıyolarsa yarışlara katılmasınlar o halde başka diyecek bi şey yok sanırım.

Geri