Scudo Sports

8 Ocak 2012 ESBİG Eskişehir Pazar keyfi

:) Ferhat Bey Bu Havada Tebrikler.

1 ve 2. Fotoğraftaki,Tam Sağdaki Arkadaş Tam teşekküllü soğuktan bürlenmiş,şeyy..
yoksa FBI'denmi Abi! şaka,şaka özür dilerim...

Hoşça Kalın...

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Scudo
@Kadir Altuntaş

Kendisi street bisikleti ile(aynakol tek diş 32 li) 28-30 ortalama yapabilen şu an ülker metronun enerji testinde Türkiye rekorunu elinde tutan Onur kardeşimdir eksi 3-5 derecede kısa kollu gezdiğini biliyorum ama bu sefer sağlam giyindi sanırım yağmur sevmiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
Ferhat Kardeşim, 2012 sezonunu açmışsınız öncelikle hayırlı olsun. Kar yağmur demiyorsunuz sizleri tebrik ediyorum, hepinizin ayaklarına ve yüreklerinize sağlık. Maşallah taş gibi bir ekibin var nazar değmesin. Birlik ve beraberliğinize diyecek yok. Kardeşim paylaşımın için teşekkürler, 2012 yılında kazasız, belasız nice turlar diliyorum.

@Cüneyt HOCAOĞLU

Çok teşekkürler CÜneyt abi .Bende fark ediyorum gittikçe sağlamlaşıyoruz ayrıca birşey daha dikkatimi çekti benimle birlikte ekip ya yol bisikletine geçiyor yada 28 lik tur bisikletine .Böyle giderse yol grubu olacagız bir tane mtb li kaldı sabit ekipten oda 20 ınch :) tur bisikletinden farkı yok 1.50 lik dümdüz slik lastik aynakolunuda 48 li yapacak ilk fırsatta. Grubun adı değişecek böyle giderse Eskişehir yol grubu yapacagım :)

@ferhat köse

:) Ferhat Bey,Arkadaşımızı Tebrik ederim,Maşallah diyelim.Allah sizlerede sağlık versin,afedersiniz Bisiklet konusundaki,
bu 28-30 enerji test puanı neye göre veriliyor? bu nasıl bir yarış oluyor.

Teşekkür Ederim...

@Kadir Altuntaş

ben katılmadığım için net bilgi veremem ama konuyla ilgili bir başlık var forumumuzda aratırsanız bulursunuz.Katılan da çok arkadaş var .Benim bildiğim Onur 12.5 watt elektrik üretti verilen sürede. şu ana kadar ki en yüksek değer de o.kazandığı telefon da cabası :) Yarış değil, ülker firmasının metro ürününün reklamını izlemişsinizdir bisiklet üstünde gençler elektrik üretip aydınlatmayı yakıyorlar onun değişik bir versiyonu ama burada kullanılan bisikletler reklamdaki gibi üst modeller değil :) roller a benzeyen bir mekanizmada pedal çeviriyorsunuz ve elektrik üretiyorsunuz belirli sınırlara ufak hediyeler var en üst hediye de cep telefonu.Şu ana kadar yapılan en üst değer de hala Onurun yaptığı değer.Bu ekip hala geziyor sanırım üniversiteleri dolaşıyorlar ama cep telefonu için sınırı yükseltmişler 13 yapmışlar diye duydum .....

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
@ferhat köse

Abi doğru söylüyosun valla herkes sırayla yol bisikletine geçiyo :) ben sizle turlara çıkmadan önce hiç yol bisikletlerine başmamıştım bile sade mtb kullanırım diyodum ama birden kendimi yol bisikleti hayranı buldum :) sonrasıda malum 3 ayda bisikleti değiştirip yol bisikletine geçtik (Bianchi slr200),bi 3 ay sonrada bu değitirip şöyle üst model bişeye gecerim artık allah nasip ederse :)

@Kader Kerem

Kader yavaş :) daha performansa cıkamadık seninle :) bu cümleni bir yere yaz ilk 150-200 km üstü turda hadi çok yavaş gidiyoruz dediğimde tekrar soracağım yol bisikletinden memnunmusun diye :)....

@ferhat köse

Tamamdır abi inş bakalım :D sömestr da memlekette fazla durmucam buraya gelip antereman yapcaz inş abi :) Tabi evdekiler bişey demezse..Bide ben daha o kadar iyi değilim abi bee birden 150-200 km yol yaparsak çarpabilir beni :D

Ben diyorum bu Esbig'in sonu Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonasında biter diye ama sakalımız yok daha :) Şu işin bir ucundan tutsan abi 1-2 gelecek vaad eden bisikletci bulsak tamamdır.Zaten gençler,masterlar ve yıldızlar kategorisinde yarışacak adam var :) Juniorlara da senin küçük kız geliyor :) Konya Şeker 1,bizim takım 2 :)

İyi coştunuz bakalım, kim tutar sizi :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Şenel
@Mehmet_Gürsoylu

Mehmet süpersin valla :D bu işin sonu acayip yerlere gidiyo yahuuu..

@Mehmet_Gürsoylu

Mehmet sana doktor istirahati yaramadı :) 1 saat foruma girmedik bizim grup oldu yol takımı :) herşey havalar ısınıp günler uzayınca belli olur. etkinliği yada antremanı düzenlediğimde bahaneler sayarsanız bu konudaki yazılarınızı hatırlatırım :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet_Gürsoylu
@ferhat köse

Abi sen hiç merak etme şu havalar bi güzelleşsin bütün antremanlara turlara katılcam inş :) Mayıs 15 e kadr baya iyi olmam lazım abi çok çalışmam lazm :)

• Beğen
Bu haftasonu ben de katılıcam size. Hakikaten yağmurda sürmek ayrı bi zevkli :) biz de bugün gümrük işleriyle uğraştık posta dağıtım merkezine gittik ordan organize sanayi bölgesinde gümrük müdürlüğünü bulacaz derken 40 km yapmışız nerdeyse :D Neyse ki sonunda hallettim ve lastiklerimi boynuma takıp geri döndüm. İyi geceler.

• Beğen
@Doğa Can Yaman

Elinde dış lastikle bisiklet sürmesi kadar gıcık şey yoktur Doğa boynuna takmakla iyi etmişsin :) çapraz takınca güzel duruyor :) haftasonu hava kuru ayaz gösteriyor yağış yok gibi bakalım çarşamba perşembe netleşir....

• Beğen
Tepkiler: Doğa Can Yaman
@Barış TURAN

teşekkürler Barış.bu arada senide Çanakkaleye bekliyorum haberin olsun......

@ferhat köse

vallahi o 21.5 inc oradaki ayrıntıyı atlamayalım lütfen :) ismini sen koydun traktör diye :)

• Beğen
Sizleri gördükçe, bende 28'e geçeceğim herhalde benimki yol değil ama şehir olur sanırım,

Geri