Scudo Sports

" 8 Mart " Pazar......Sapanca Gölü Manzara Ekşııın (:

Scudo
@keremakgun

merak etme
arka takım kaptanı olarak
herkesi
kolladığım gibi senide kollayacağım
robocop

dostlar biletsiz kalıp kalmayalım haydarpaşada ben terni arkadan takip edbilirimde herkes banim gibi çeviremez tabii ozaman sayın kudu sende yerini bilet alamayan iki kişiye verirsin biz treni arkadan itr sapancaya kadar götürürüz suyu meyve suyu kutusunda veya pet şişelerde kaynatabiliriz tabii teneke kutu olursa demleme süper olur tavaya bence gerek yok çubuklarla halledebiliriz kanımca fazla ağırlık taşımaktan yana değilim yeterli donanımı olmayıpta gelmek istemeyen bayan arkadaşların dikkatine bu grupta okadar centlemen verki sizlerin en küçük bi doğa şartlarından olumsuz etkilenmenize izin vereceklerini sanmıyorum konuşsana sayın karbon apaçiiiiii
ve city bike zevk vermiyor diye gelmeyecek olan arkadaşım istediğin yerde benim alman panzerini alabilirsin ve tam tur tam turtam tur diyorum hatta birkez daha dönebiliriz ben bazen ilk seferden bişey anlayamıyorum iki kez olunca ancak idrak edeebiliyorum
herkese sevgiler saygılar
sayın kudu baltayı biledinmi....?

@serhad k

iş oraya kalsın be yahu
serhad baba
mertle 12.5 di galba yanlış hatırlamıyorsam
bugün mertle biletleri aldık
gelirük gelirük

dostlar biletsiz kalıp kalmayalım haydarpaşada ben terni arkadan takip edbilirimde herkes banim gibi çeviremez tabii ozaman sayın kudu sende yerini bilet alamayan iki kişiye verirsin biz treni arkadan itr sapancaya kadar götürürüz suyu meyve suyu kutusunda veya pet şişelerde kaynatabiliriz tabii teneke kutu olursa demleme süper olur tavaya bence gerek yok çubuklarla halledebiliriz kanımca fazla ağırlık taşımaktan yana değilim yeterli donanımı olmayıpta gelmek istemeyen bayan arkadaşların dikkatine bu grupta okadar centlemen verki sizlerin en küçük bi doğa şartlarından olumsuz etkilenmenize izin vereceklerini sanmıyorum konuşsana sayın karbon apaçiiiiii
ve city bike zevk vermiyor diye gelmeyecek olan arkadaşım istediğin yerde benim alman panzerini alabilirsin ve tam tur tam turtam tur diyorum hatta birkez daha dönebiliriz ben bazen ilk seferden bişey anlayamıyorum iki kez olunca ancak idrak edeebiliyorum
herkese sevgiler saygılar
sayın kudu baltayı biledinmi....?

yahu şimdi geldim haydarpaşadan ve yazıyorum be yahu
tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
treni iterük iterük
balta hazırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ahayakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hücüm sapancaya
herkeş
yarın 8 de haydarpaşada

not.
katılımda bulunacak arkadaşların saat tam sekizde
haydarpaşada olmalarını önemle
rica ederim
teşekkürler robocop

katılımcıları motive ve ekşııııııııııııııııııııııın la
tazzik edelim
biz karı döveriz
biz yağmura ateş ederiz
biz rampaları tararız
biz rüzgara kılıç sallarız
yollar altımızda eriyecek
sapanca fethedilecek
robocop
çavuş steiner

Kudret hocam ben İzmit'ten size katılmaya karar verdiğim için telsiz kanalını
sormuştum. Neyse cep telefonu ile haberleşiriz.
Ben istasyonda veya İzmit'te yol üzerinde olurum.

@kudu

Gezimize ilişkin hava raporudur,sevgili pedalsever dostlara duyurulur;) sevgi ve saygılarımla

Sapanca

Pazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 19 °C . Rüzgar GB 21 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).

İstanbul

Pazar
Fırtına Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 15 °C . Rüzgar GB 36 KM/S . Chance of precipitation 50% (water equivalent of 2.41 mm).

@murat ilhan

ya cennete gidiyoruz desene
ilhan babo ben göle ayaklarımı sokarım artık
robocop

sevgili bisiklet sever dostlar ben yaklaşık 100 km lik mesafeyi gidebilecek miyim bilemiyorum. 2 saat içinde 30 km lik mesafeyi sıkıntı yaşamadan gidebiliyorum. genelde sahilde sürdüğüm için bu performans düz yol performansı oluyor. kendi çapımda 1 haftadır antreman yapıyorum günde en azında 15 km sürüyorum. bu mesafe sizce beni yamultur mu?

@gogogo

gogogo bisiklet dostum
genelde yol düz olacak fazla rampa yok birkaç tırmanış varmış(onlarda hafifçe rampa)
serhad arkadaşımızın dediğine göre
(daha önce o bu yolu gitmişti)
genede kendini dene derim
yorulursan zaten bekleyeceğiz

not tüm katılımcı arkadaşlarım dikkatine
yarın saat 8 de haydarpaşada toplanıyoruz
ve trenimiz 8.30 da kalkıyor
herkese bol şans
robocop arka takım kaptanı

@NKORHANK

zorlama yok yorulduğunuzda bana
yada ekip lideri merte söyleyeceksiniz
ve sizin için duracağız
bu iş zorlamaya gelmez
robocop arka takım kaptanı

arkadaşla yağmurluklarımzı aldık şimdi makarnamızı da yedik:D ekşına tamamen hazırız :D listemizde sadece telefonları kurmak kaldı kaldı. haydi görüüşrüz:D

@volkii

22.46 da son yazımı yazdım 5 dakikada yattım
şimdi kalktım
yazıyorum
dönüş
akşam 8 de tren var
robocop
veeeeeeeeeeeee
tekrar yatıyorum

@NKORHANK

saat 04.54
şimdi kalktım
nkorhank bisiklet dostum
uykunu alamadınmı iş
güçleşir
son hazırlıklarımı yapıyorum
ekipmanları kontrol veeeeeeeeeeeeeee
bekle sapanca geliyoruz
robocop

Sapanca'ya gittik ve döndük. 25-30 kişiydik, güzel bir havada güzel bir gezi oldu.
Mert ve Kudret kaptanlara ve Berk-Bay Mineral arkadaşımıza emekleri için, Kadınlar Gününde aramızda olan iki bayan arkadaşımıza örnek gayretleri ile bize de ışık tuttukları için, ve diğer arkadaşlara sportmenlikleri için teşekkürler.

Gezide yerleşim yerlerinden geçerken yol kenarındaki vatandaşların bir kaç tepkisini iletmeden geçemeyeceğim:

İkinci kat penceresinden bize bakan delikanlı yanındaki arkadaşına:
- Lan olum bunlara trafikte ceza yazmıyorlar mı?

Yaşlıca bir amca yanındaki arkadaşına:
- İşte bak hayatta herkesin bir zevk şeyi var. Bunlarda böyle.

Kahveden bir masadaki tüm elemanlar bize doğru bağırırak:
- Hareket yapıııııın leeeeeeyn.. ha haaa ha..

Geri