Scudo Sports

8 küsur saatte 235 km lik GÜVEÇ turu.

Scudo
tempo çok iyiymiş
güveç muhteşem
teşekkürler Mesut abi...

Yolar uzun mu uzun ama İronlara ne dayanır. Aranızda olmayı ne kadar çok isterdim anlatamam. :( Allah hepinize sağlık sıhhat versin yediğiniz güveç de afiyet olsun. Güvece fazla baktım şimdi monitoru siliyorum Mesut abi.:D

(Hepinize selam ederim Değirmendere (Kocaeli) sahillerinde bir bahriyeli olarak dalgaları saymakla meşgulüm:D )

siz böle gezilere gittikce benim de konya ya gelesim var ya bayrama güzel bi yer ayarla Mesut abi de bende geleyim ya :D:D

herkese ii pedallamalar :D

• Beğen
Tepkiler: bisikletciiii
selamlar sayın hocam,
yine müthiş bir turla müthiş fotograflarla karşımıza çıktığınız için teşekkürlerimi sunuyorum...

Zaten biliyorduk da bu geziden sonra "size yol mu dayanır" demekten başka seçenek kalmadı artık!
Bu güzel anlarınızı emek verip bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Geziye katılan ve destek olan herkese teşekkürler.

NOT:
(link) (link)

Harikasınız; tanımak isterdim. :)

Herkese selam olsun!

gezi mükemmel olmuş ne diyeyim :D böle güzel bir pedallama süresi lezzetine doyum olmayacağı burdan belli güveçiyle ve en güzel kareleri yakalayan fotoğrafçısıyla ziyafet+bisiklet keyfi+bakmaktan usanmıycağınız görüntüler :D güzel bir ekip oluşturmuşsunuz

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Ayağınıza, pedallarınıza deklanşörünüze sağlık:D Valla fotoğrafları görünce Konya'yı ne kadar özlediğimi fark ettim. İnşallah seneye tekrar gelirim.

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Geri