Scudo Sports

" 8 Kasım " Pazar...Beykoz Hayvan Barınağı !

8 kasım beykoz hayvan barınağı

Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1-Mert (sports-man) robocop -arka takım kaptanı görevdedir
2-Cengiz
3-Özgür
4-Gökhan
5-Yaprak
6-Refika
7-Doruk
8-Gökçe
9-Aman
10-Fatih
11-Kaşif (1 aksilik olmazsaa)
12-Aykut
13-İlker kanka
14-Hacer
15-Toygar (düşünüoo)
16-Elif (1 aksilik olmazsaa)
17-Emre (% 99)
18-Serkan
19-Merih Acun
20-Koray Gürel (gelmeye çalışacaak)
21-Emre A
22-cem -bir aksilik olmazsa
23-emre
24-serkan
25-Daha var amaa bellii diiiil

Etkinlik Tarihi : 8 Kasım Pazar

Buluşma Yeri : Üsküdar vapur iskelesi civarı

Buluşma Saati : 10:00
Gezimize ilişkin hava değişim raporuu

Mild with times of sun and clouds. Winds from the SSE at 6 km/h.Realfeel®: 22 °CHigh: 21 °C

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Scudo
Yarın konuya duyarlı arkadaş ve dostlarım ile görüşmek dileğiylee:)

2 kg mama ile 09:00 - 09:30 Üsküdar'dayıım....sevgilerrr

1-Mert (sports-man) robocop -arka takım kaptanı görevdedir
2-Cengiz
3-Özgür
4-Gökhan
5-Yaprak
6-Refika
7-Doruk
8-Gökçe
9-Aman
10-Fatih
11-Kaşif (1 aksilik olmazsaa)
12-Aykut
13-İlker kanka
14-Hacer
15-Toygar (düşünüoo)
16-Elif (1 aksilik olmazsaa)
17-Emre (% 99)
18-Serkan
19-Merih Acun
20-Koray Gürel (gelmeye çalışacaak)
21-Emre A
22-cem -bir aksilik olmazsa
23-emre
24-serkan
25-ilhami yücel
26-Daha var amaa bellii diiiilmiş :)

Ben de geliyorum.
3 kg. mama aldım. Fakat, eve gelene kadar birkaç avuç mamayı yolda harcadım:D

Aslında niyetim bu geziye katılmayıp, pazar günki ATA'ya saygı turuna Eyüp'ten Tuzla'ya kadar eşlik etmekti. Fakat iki gündür bacaklarıma giren ani kramplar yüzünden gidemiyeceğim.
Hani nasıl derler?
İçimde kaldı...

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Sizlere eşlik edemediğim için çok özür dilerim haber vermek istedim fakat buna bile imkanım olmadı ancak yazabiliyorum gerçekten çok üzgünüm.

tüm dostlarımı kutlarım
köpekcikleri ziyaret ettik bir güzel sevdik hepsini
dönüşte kanlıca yoğurdu iyi geldi haftaya allah derim belgrad offroad
ekşınnnnnnnnnnnnnn

Çok güzel ve eğlenceli bir geziydi.
Kanlıca'da yoğurt yerken çok gül güldük. Karın kaslarım hala ağrıyor.:D
Kazasız belasız gittik geldik çok şükür.

Gördüğüm en "hızlı downhill"ci Aykut. Bir anda kayboluveriyor.:D

Haftaya Belgrad Mangalbaşı Ekşın'da görüşmek umuduyla.

Dönüşte farkettiniz mi bilmiyorum. Benim lastiğimin patladığı yerdeki, su ve mama verdiğimiz köpek orada bekliyordu. Biz geçerken peşimizden bi süre bizi takip etti.

Selam Grup,

Üsküdar'da buluşup Polonezköy'deki Beykoz Hayvan Barınağına pedal basarak gerçekleştirdiğimiz,bu anlamlı Organizasyonumuza katılarak destek veren,yardımlarını esirgemeyen duyarlı,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde pedal basan Tüm arkadaş ve dostlarıma,ayrıca Barınak sorumlusu Olca hanıma sıcak ilgisinden dolayı teşekkür ederim;) Birlikte Nice Renkli,Anlamlı,Mesajlı ve Keyif dolu Gezilere İnşallah....sevgilerrr

İşteee....Gezimize ilişkin Renkli karelerrr;)

(link)

@sado

yaw sen cevizli sucuk kokusunu nasıl alıyorsun bilmiyorum ama tebrik ediyorum. ce deyince karşımıza çıkıyorsun Sado :D şifreli yazışmak lazım bay çirkin yoksa Sado' dan size rahat yok.:D en yakın bir tarihte görüşmek üzere....

@çirkin

yoktum da ondan. Ata' ya saygı turu Pazar olacak yazılıydı her yerde, ben de Boğaz' dan geçme sevdasına köpecikleri ziyareti ertelemiş Eyüp' e gitmeyi planlamıştım. Meğer C.tesi olmuş bitmiş herşey :mad: KAtılamadım ama aklım da yüreğimde köpeciklerde kaldı. giden herkesin ayağına sağlık.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Merhabalar,

Turun gerceklesmesinde emegi gecen tum arkadaslara cok tesekkurler.

Turu tamamlamis sayilmam , hem yari yoldan katildim hem de yokuslari yuruyerek tamamlamak zorunda kaldim ama amaca,barinaga ulastim.
Arka tarafta bana eslik eden Mert Kaptan ve Kudret abiye de ayrica tesekkurler :) .
Tur sirasinda en cok duyulan telsiz anonsu : " Ok, Koray la beraber arkadan geliyoruz!" cok mahcubum :)

Biraz antreman yapip en yakin zamanda tekrar sizlere katilicagim :)

@Koray Gürel

özellikle mert dostumla bir yıl boyunca birlikte gerçekleştirdiğimiz turlarda izlediğimiz prosedür hep aynı olmuştur rampalarda öne çıkarak durulacak yeri bildiğimden grubun rampa bitiminde toplanmasını telsizle sağlamak istanbul anadolu yakasında mertin düzenlediği turlarda rampaların nerde olduğunu ve nerde durulacağını bidiğim için bu sistem işe yaramıştır rampalarda mert arkada kalan arkadaşları kollayarak rampanın bitimine kadar eşlik etmektedir
ayrıca
ışıklarda grup bölündüğü vakit lambalara uyulmasında fayda vardır ben her vakit telsizle merti uyararak hızını yavaşlatmasını söylemişimdir amaç grup disiplini içersinde hareket edilmesini sağlamaktır grupça gitmek budur

Geri