Scudo Sports

" 8 Haziran " Çarşamba....B.Çamlıca Manzara Keyfi (:

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Yine keyifli bir Gezi olmasi..........dileklerim ile.

Etkinlik Tarihi : 8 Haziran Carsamba

Bulusma Saati : 20:00 - 20:30

Bulusma Yeri : Kadikoy ( Eminonu vapur iskelesi onu )

Parkur : Buyuk Camlica

Program : Bulusma yerimizden hareketle,sirasiyla Yeldegirmeni,Acibadem,K.Camlica ve B.Camlica'ya pedal basarak Anadolu Yakasinin ooo güzeeel Manzarasini seyrettikten ve tabiii ki 1 kaaac luppletmecee sonrasi,ayni istikametten geri donuyoruzzz:winkenlux

" Bol Sporlu ve Pedalli Gunler "

Ayni Duygu ve Heyecani Paylasan.............Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize bekleriz;) .....sevgilerrr

Not : Tum Etkinliklerimizde eldiven ONEMLI... KASK hayati ve mecburidir.KASK ı olmayan ya da temin edemeyenler lütfen irtibat kurunuz(yagmurluk,ic lastik,aydinlatici vss) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Complete
Sports*-Man
0533 263 21 69

Negatif elektrik aldığım kişileri, hayatımdan attım....HAYATIMA taaam 10 yıl KATTIM... :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Scudo
poyraz riva turu düzenlerseniz sevinirim

@bahtiyar közen

Son hafta sonu Gezim 19 Haziran Garipçe Köyü olacak:) YAZ dönemi ve SICAKLAR sebebi ile Ağustos ayı sonuna kadar Gezi tertiplemicem;) görüşmek dileği ileee

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Negatif elektrik aldığım kişileri, hayatımdan attım....HAYATIMA taaam 10 yıl KATTIM... :)

• Beğen
Değerli Pedalsever arkadaşlar,dostlarım...

Gezi ve Organizasyonlarımıza katılmadan önce DUYURULARIN iyi okunarak KURALLARA göre hareket edilmesi ÖNEMLE rica olunur.Böylelikle gereksiz sorunlar,olumsuzluklar yaratılmamış olur :!: Göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyete teşekkürler;) ....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Geri