Scudo Sports

8 Eylül Pazar B.paşa - Belgrad Ormanı Sucuk Ekmek Turu

@Özgür KK

Saat 10'da ben ve bir aradaşım da buluşma yerinde olacağız. Telefon numaramı size iletiyorum.

Scudo
@Emrah DURGUN

Tamamdır ben de numaramı ilettim size. Yarın tahmini 6 kişi olacağız gibi. Daha da artarsa hiç fena olmaz.

önimizdeki etkinliklerde daha yüksek katılımlara ulaşacağımıza eminim. mesela gelecek hafta adalar yada anadolu yakası turu yapabiliriz.

Bana telefon numaralarınızı ve rota üzerinde kemerburgazın bilindik bir yerini ve tahmini saati belirtirseniz ben de katılmayı çok isterim
Kemerburgaza daha önce gitmediğim için sora sora bulma niyetindeyim

@Mehmet B

Rotaya baktığımda gözüme çarpan muhtarlık oldu, önünden geçilecek gibi planlanmış. Sorarakta kolay bulunabilecek bir yer muhtarlık. Özel mesajla telefonumu iletiyorum, yolda haberleşiriz.

Tur pek bir sorun olmadan tamamlandı. Sucuk ekmeğimizi yedik, yaklaşık 80 kilometre pedal çevirdik, 1 saat önce de turu bitirdik. Ufak sorun da turun başlangıcında arkadaşın lastiğinin patlamasıydı.
5 kişi olarak turu tamamladık, oldukça eğlenceli bir gün geçirdik. Teşekkürler herkese
Gelecek haftalarda BABİK (Bayrampaşa Bisiklet Kulübü :) ) turlarımız devam edecek.

@Özgür KK

gayet eğlenceli bir turdu. enerjimizi sonuna kadar kullanmadık fakat oldukça dengeli bir tur yaptık. bir gün içinde köy yollarında ormanda ve boğazda pedalladık. Bayrampaşa Bisiklet Kulübü (BABİK) =) ailesi olarak katılan tüm dostlarımıza çok teşekkür ederim. Sonraki etkinliklerimizin çok daha keyifli olacağına eminim.

• Beğen
Tepkiler: Yakup Özcan
@Özgür KK
gayet eğlenceli bir turdu. enerjimizi sonuna kadar kullanmadık fakat oldukça dengeli bir tur yaptık. bir gün içinde köy yollarında ormanda ve boğazda pedalladık. Bayrampaşa Bisiklet Kulübü (BABİK) =) ailesi olarak katılan tüm dostlarımıza çok teşekkür ederim. Sonraki etkinliklerimizin çok daha keyifli olacağına eminim.

volkan bey haftasonu adalar yada Anadolu farketmez tur yaparsanız ben katılırım çapadan

Geri