Scudo Sports

8 Ağustos Köprü Geçişi

@hasancanerdogan
peki bu etkinliği yapanlar hakkında bilgi sahibi misiniz

Scudo
@zeynepbalci çok bilgim yok ama Transcontınental yarısı vardı bılıyomuydunuz dev bir organızasyon Transcontınental turu bıttı ve buda onun keyıf turu gıbı bırsey olsa gerek çok sayıda profesyonel bisikletçi olucagı soylendı bırde su lınkteede paylasmıslar zaten sponsorlara bakılınca kalıtelı bırsey gıbı duruyor : (link) . burda yer alıyo sızde bakın ıstersenız

@hasancanerdogan teşekkür ederim performans sürüşü sanmıştım ama keyfi diyorsanız gelmeye çalışırım

@zeynepbalci yok keyıf ıcın olucaktır en azından bız oyle surucez zaten rota ters ıse karsıya gecınce ayrılıp kendımız devam etmeyı planladık bekleriz :D

@hasancanerdogan bütün köprü geçişlerini kaçırdım buna geliceğim ama inşallah keyifli olur görüşürüz :D

Forumdan katılacaklar için orada bir köşe belirlesek ve orada beklesek nasıl olur hem tanışmış oluruz gelenler varsa bende katılmak istiyorum.

Siyah turuncu kron mtb var beni bulun orda sonra herkes pesimden gelsin butun forumculari bulalim nasi fikir ama :D

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Benim biisklet bu arkadaşlar görürseniz seslenin :)
http://i294.photobucket.com/albums/mm87/asifish/bicycle/IMG_20150808_003251.jpg

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
bende salcano xrs 040 var siyah yeşil. inşallah denk geliriz.

bende sabah işe gidicem florya - bostancı sahilden sirkeci harem yapıyorum erken gitmem gerekiyor yoksa katılırdım köprüden geçip bostancıya devam ederdim ama 9:15 de hareket karşıya geçmek 10 u geçer malesef katılamayacağım

Ben su an yol uzerindeyim 20_25 kişi var sanirim

Yol uzere derken gelmek uzeremisin. Cok kalabalik degil burasi

Arkadanizda taksi durağı var ordayim

Yalnizsan gel tanismis oluruz agacin altinda mavi arabanin yanindayim

Arabanın markası ne

Geri