Scudo Sports

8 Ağustos Köprü Geçişi

Scudo
katılım ne duzeyde olur acaba gelmeye degermı ?

Çok kalabalık olmayacak muhtemelen,1 günde duyuru yapıldı sonuçta ayrıca cumartesi günü çalışan bir hayli kişi var.duyuruda istanbuldaki bisikletli dostlara duyuralım vs gibi bisi denmiş,herkese açık yani,soru üzerine de turizm ofisi aracılığı ile izin alındı denmiş.ancak çevre günü etkinliği gibi yol kapatılmayacaktir,onlu arkali eskort olursa yeterli olur zaten

Bir de dönüş için açık olmayacak köprü sadece gidiş yani,vapurlarla dönülecek artık

@oktayakgoz
Hocam edin kardesimiz cevap vermistir:):hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Hmmm... geri dönüş nasıl oluyor. Ben hiç vapurla geri donmedim. Hangi vapurla nereye geciyoruz avrupa yakasinda.

@oktayakgoz
Uskudardan araba vapurlari var hele bi karsiya gecelim zaten tek geri donmezsiniz orda grup halinde karsiya gecicekler hemen kendini belli edicektir:D

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Gitmeyi dusunen var mi peki. Aslinda bana biraz uzak ama yarin nereye gideyim diye dusunurken iyi alternatif oldu

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
kimsenin haberi yok böyle bir etkinlikten keklenmiyoruzdur ınsallah :D

• Beğen
Tepkiler: Canince
yav bu gece haberim oldu kaskım yanımda değil, profosyonel bi tur mu, kaskım yok diye gelemezsin derler mi :(

katılım hangi sayıda olucak bilginiz var mı yoksa herkes benim gibi şimdi mi öğrendi?

@zeynepbalci bizde bu aksam ogrendik ben sordum bır kac kısıye cogunun haberı yok ama haberı olanda var katılım maksımumm olmaz az sayıda daha keyıflı olur umarım :D

Geri