Scudo Sports

8 Ağustos 2009 - İstanbul & Antalya 15 gün (kaldı iki gün)

@Ayberk Türk

eyw. dostum çok sağol... dokuz günüm kaldı ve heyecan basmaya başladı.

@çirkin

dostum selam. aslında tamamen pro bir hazırlık sayılmaz. biraz araştırınca, biraz okuyunca kısa zamanda kendimce böyle bir liste hazırladım. dokuz gün zamanım kaldı, bazı eksiklerimi de tamamladıktan sonra sekiz ağustos sabahı kimse tutamaz beni istanbul'da... sağlıkla ilgili olarak sadece yola çıkmadan bir gün önce tartılıp döndüğüm anda ki kilo farkına bakıcam. yükümle ilgili olarak mevcut lastiklerimle iyi km ler yaparken hafta sonu alacağım marathon xr lar ile şu anki yükümü çok düşünüyorum sayılmaz. başarı dileklelerin için teşekkür ederim.
p.s. : lanet olasıca sigarayı bende sevmiyorum ama bırakamıyorum. avatarıda değiştirmek istemiyorum...

@OSMAN MACİT

akyaka'ya daha önce gidip gitmediğimden emin değilim ama gitmedim diye hatırlıyorum. sen söyleyinde daha çok merak ettim şimdi. dediğin kadar varsa bir gece konakyalabilirim belki. umarım her şey istediğimiz gibi olur...

@uğur yılmaz

deneyimlerimi takip et o halde :)

@UĞUR TAŞDEMİR

slm uğur. sırt çantasını sırtımda taşımamam gerektiği tecrübesini edindim dostum merak etme ((:) jant teli falan almayacağım ve umarım gerekmez :)

Scudo
@Saruhan Erman

ne kadar çok yer gördüğümle gövünürdüm ne kadar çok yer görmediğim ortaya çıkıyor sizlerle (:) Uğranacak yerler arasına alıyorum hemen, teşekkür ederim.

p. s. : açık olmak gerekirse barbeküyü kaçırmak istemem (:)

Hatırlatma linkinden başlamak istiyorum yazıma...

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=43230

Evet arkadaşlar, bir aylık geri sayımın ve son bir haftada hızlanan hazırlıklarımın sonuna gelmiş durumdayım. Cuma akşamı bagajımı takıp, çantalarımı ve çadırımı yüklendikten sonra 8 Ağustos Cumartesi sabahı saat 08:30 da Yenikapı-Bandırma feribotu ile serüvenime başlıyorum. Heyecanım her dakika biraz daha artıyor ve bu akşam feribot biletini alırken tavan yapmış durumdaydı. :) Allah utandırmaz inşallah.

Teknik hazırlıklara gelince, hafta sonu Sirkeci Aslı Bisiklet'e giderek son bakımlarımı yaptırdım, eksik malzemelerimi tamamladım ve marathon xr lastiklerimi de taktırarak yol için bisikletimin hazır hale geldiğine kanaat getirdim artık. Sizlere şiddetle bu lastikleri tavsiye edebilirim arkadaşlar. Yüzde elli performans artırıyor diyebilirim rahatlıkla. Caddebostan'da Sedona 711 li ve marathon xr lı bir adam gördüyseniz o bendim... :) Yarın akşam bu başlık altında fotoğraflarını paylaşacağım.

Bir önceki başlığımda desteklerini esirgemeyen, moral veren herkese çok teşekkür ederim. Fakat Serkan Taşdelen kardeşime ayrıca teşekkür ederim. :)

Görüşmek üzere...

Selamlar ,

Öncelikle yolunuz açık olsun. Biz o yollardan bugün itibariyle geldik. Yollar çok güzel ve mükemmel. Yolda çok iyi insanlarla karşılaşacaksınız çok yeni yüzler tanıyacaksınız. Eminim ki çok iyi geçicek.

Bi kaç önerebileceğim yerler var. Kuşadası Önder Kamping,
Bodrum - Güvercinlik Pigeon Houses Kamping. ( Burayı şiddetle tavsiye ediyorum. Çok iyi insanlar var. Forumda buranın elektriği , suyu olmadığı yazılmış ama her biri yapılmış. Denize sıfır bi yer. Çok da yardımcı olurlar. Bodrum da kalmaktansa burda kalın mutlaka. )

Yolunuz tekrar açık olsun..

• Beğen
Tepkiler: mammoth
Bu azmin karşılığını alacağına yürekten inanıyorum Özgür. Yazılarını ve arkadaşların önerilerini büyük bir keyifle okudum. Herkeste saolsun görüşlerini, önerilerini eksik etmemiş. Sana şimdiden sorunsuz iyi yolcular.

• Beğen
özgür bey başarılar..teker dönmeye başladığında nasıl mutlu hissedeceksiniz kendinizi..lütfen bu anı unutmayın ve tur boyunca aklınızda tutun..ve o hissin size yaşattıklarını bizlere de aktarın...

• Beğen
Bir günlük tutarsanız, hani kaptanın seyir defteri gibi birşey, ve bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden yolunuz açık olsun. :)

• Beğen
@Yalçın Çanak

Çok sağol Yalçın. Sizleri takip ettim ama pek doyurucu yazılar göremedik, oturun yazın bakalım şimdi :) Önermiş olduğun campingler yolumun üstünde ve mutlaka birer gece konaklarım buralarda.

Senden birazda teknik bilgi isteyeceğim. Yolda bisikletten kaynaklanan bir sorun yaşadınız mı? Lastik patlaması, tel kopması vs. vs.

Şimdiden teşekkürler....

Bütün plan, program tamam.
Heyecan doruk noktasında, geri sayım başladı..

Hayırlı yolculuklar....

• Beğen
@Yunus Emre POLAT

Öğle aralarında mola verdiğimde mutlaka yazıyor olacağım dostum.

@burakb

Sağol Burak, bu şekilde konuşarak heyecanımı iyice artırdın bir anda (((:)

@Özgür Kaya

Resimlerle birlikte sakladık yazılarımızı :) Campinglere uğra mutlaka.

Bisikletle ilgili teknik sorunlar da sadece lastik patlaması oldu. O da 400 kmden sonra ilk kez patladı. Arada patladığı zamanlar oldu işte. Yanında mutlaka en az 2 adet iç lastik bulundur. Onun dışında teknik bi sorun yaşamadık

• Beğen
@Yalçın Çanak

Acaba Marathon XR larıma ve yama setime güvenerek iç lastik almasam mı diyorum?

Yok yok öyle demeyin mutlaka alın. Diğer arkadaşımda da Marathon XR vardı o da aynen öyle yaptı. Bizde ki yedekten kullandı.

• Beğen
Yolun açık olsun sevgili kardeşim,
Sağ salim ve bol anılı bir tur olmasını diliyoruz...

Bizleri habersiz bırakma...

Sevgiler...

• Beğen
Geri