mammoth
Üye
- Tepki
- 84
- Bisiklet
- Sedona
Sonunda gün geldi arkadaşlar ve gece heyecandan uyuyamamış bir şekilde sabah saat 05:45 gibi evimden çıkarak Bostancı-Yenikapı oradanda Bandırma'ya geçtim. Yaklaşık bir senedir beni bu kadar heyecanlandıran bir şey var mıydı hatırlamıyorum.
Şu an Balıkesir'in Gönen ilçesindeyim. Hem yemek molası hemde gördüklerimi yazayım diyerekten biraz ara verdim. Bandırma'dan çıktıktan sonra on, on beş dakikalık bir yolculuğun ardından anayola çıkabiliyorsunuz. Oradanda güzergahım olan Buğdaylı'dan geçerek Gönen'e ulaştım. Çok şükür bir terslikle karşılaşmadım. Kamyonlardan ilk dakikalarda tırıs tırıs kaçsamda yarım saat içinde alıştım... Hele bir tanesi yanımdan geçerken beni rüzgarıyla bir çekti ki anlatamam.
Buğdaylı'yı geçtikten sonra Gönen'e kadar yolun çoğunda rampa iniyorsunuz. Bagajda bu kadar yükle bu derece haz alabileceğimi tahmin etmezdim. Yol mıcır olduğundan dolayı biraz korkutuyor ama dikkati elden bırakmadığınız sürece bir aksilik yaşanmaz... Yol boyunca kaç tane hayvan leşi gördüm hatırlamıyorum, ayrıca yolun sağında gübre fabrikaları olduğundan dolayı bir ara burnumun direği sızladı...
Yolum uzun ve ben şimdiden bu kadar yazarsam eğer...
Bir kaç foto ile sonlandırayım arkadaşlar...
gökkuşağı ile uğurlanıyoruz (
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Şu an Balıkesir'in Gönen ilçesindeyim. Hem yemek molası hemde gördüklerimi yazayım diyerekten biraz ara verdim. Bandırma'dan çıktıktan sonra on, on beş dakikalık bir yolculuğun ardından anayola çıkabiliyorsunuz. Oradanda güzergahım olan Buğdaylı'dan geçerek Gönen'e ulaştım. Çok şükür bir terslikle karşılaşmadım. Kamyonlardan ilk dakikalarda tırıs tırıs kaçsamda yarım saat içinde alıştım... Hele bir tanesi yanımdan geçerken beni rüzgarıyla bir çekti ki anlatamam.
gökkuşağı ile uğurlanıyoruz (
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)