Scudo Sports

7'li ruble 11-34

Özcan

Forum Bağımlısı
Tepki
7.462
İsim
Özcan
Başlangıç
1978—79
Bisiklet
Specialized
Merhabalar,

7'li sistem için 11-34 ruble aranıyor. Kaset veya vidalı farketmez. Daha geniş aralıklısını hiç duymadım ama büyük dişlisi daha büyük olanı varsa, o da olur. 11-50 örneğin :ssrtcbya:

Tekrar edeyim, 7'li olacak, shimano uyumlu.

Scudo
@Özcan bula bildin mi ? bulamadıysan yardımcı olurum 2.el ürünlerim var ilgilenirsen resim ceker atarım

@izmet bisiklet 12-32 ruble bulabildim. Eski rublem 11-28 idi. İlk dişliyi değiştirdik, 11-32 elde ettik. Çok zorlu rampaları olan rotalarım var. Ne kadar büyük dişli bulursam kâr diyerek halen bakınıyorum 😀 Ama yedili sistemler için düşünülmemiş, büyük dişli çözümler. İlla modern setler dayatılıyor.

@izmet bisiklet 12-32 ruble bulabildim. Eski rublem 11-28 idi. İlk dişliyi değiştirdik, 11-32 elde ettik. Çok zorlu rampaları olan rotalarım var. Ne kadar büyük dişli bulursam kâr diyerek halen bakınıyorum 😀 Ama yedili sistemler için düşünülmemiş, büyük dişli çözümler. İlla modern setler dayatılıyor.
@Özcan, post elimde 2.el var 7 li arkada dişli büyük saymadım kaç diş var istersen bakar foto ceker bilgi veririm ilgilenirsen ?

Merhaba yalnız şöyle bir sıkıntı var. Ben de büyük dişli alıp taktım. Ama şöyle bir sıkıntı çıktı. Arka aktarıcının ufak dişlisi ile yeni dişli 34 lük olan çok yakın döndüğünde tıkır tıkır gidiyor. Daha önceki 28 di ve onda öyle sıkıntı yoktu. Bilmiyorum belki de arka aktarıcı uyumlu değildir.
Arka aktarıcı shimano tourney sis index olan seri.
Acaba MF-TZ500-7 ile arka aktarıcı uyumlu değil mi?
Normalde vitesler güzel geçiyor fakat dediğim gibi 34 olan büyük dişliye alındığında aktarıcının ufak dişlisine bitişik gidiyor ve de haliyle tıkır tıkır gidiyor.
Önerisi olan var mı farklı bir arka aktarıcı taksam düzelir mi?

Benim bisiklet SHIMANO HG41 11-30T yokuşlar zor geliyor. 11-34 veya 11-36 bulabilir miyim.

@Metesiket yedili sistemde 34'ten büyük dişliye henüz rastlamadım. Büyük dişliler hep 9 vites ve daha yeni sistemlerde var, 9-10-11-12-13

@Özcan 8 dişli 7 değil bendeki

Selam ruble değişikliği yapıcam aynakol 52T şu iki ruble arasında kaldım Hyperglide 7li 12x32 - MegaRange 7li 14x34. Kafama takılan soru şu küçükte büyükte iki diş fark var bu farklar rampada ve düz yolda ne gibi olumlu farklar yaratır.
Merhaba yalnız şöyle bir sıkıntı var. Ben de büyük dişli alıp taktım. Ama şöyle bir sıkıntı çıktı. Arka aktarıcının ufak dişlisi ile yeni dişli 34 lük olan çok yakın döndüğünde tıkır tıkır gidiyor. Daha önceki 28 di ve onda öyle sıkıntı yoktu. Bilmiyorum belki de arka aktarıcı uyumlu değildir.
Arka aktarıcı shimano tourney sis index olan seri.
Acaba MF-TZ500-7 ile arka aktarıcı uyumlu değil mi?
Normalde vitesler güzel geçiyor fakat dediğim gibi 34 olan büyük dişliye alındığında aktarıcının ufak dişlisine bitişik gidiyor ve de haliyle tıkır tıkır gidiyor.
Önerisi olan var mı farklı bir arka aktarıcı taksam düzelir mi?
Selam dişli sürtüyorsa aktarıcıya kadro kulağı taktınızmı

@Ttando rublenin küçük dişlisi ne kadar küçükse, en sert vitesle düz yolda daha hızlı gidersiniz.
En büyük dişli ne kadar büyükse, rampada en yumuşak viteste o kadar rahat sürersiniz.

Aralıkları ihtiyaçlarınıza ve kuvvetinize göre seçmelisiniz.

elimde 14*34 shimano ruble var

Yazılmış mesajları okumaya zahmet etmeyenler için : Artık aranmıyor.

Parça satmak isteyenler, lütfen market bölümüne mesaj atın.

12-32 ruble bulabildim. Ne kadar büyük dişli bulursam kâr diyerek halen bakınıyorum. yazmışssınız artık aramıyorum yazmamışsınız birde ukala gibi yazılmış mesajları okumaya zahmet etmeyenler yazmışssınız

12-32 ruble bulabildim. Ne kadar büyük dişli bulursam kâr diyerek halen bakınıyorum. yazmışssınız artık aramıyorum yazmamışsınız birde ukala gibi yazılmış mesajları okumaya zahmet etmeyenler yazmışssınız
Öncelikle yazdığınız kişi sizin iki katınız daha yaşlı birisi. Öncelikle saygı, sonra ise daha anlaşılabilir, düzgün Türkçe kullanımı.
Teşekkür ederim.

Geri