Özcan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.462
- İsim
- Özcan
- Başlangıç
- 1978—79
- Bisiklet
- Specialized
@Özcan, post elimde 2.el var 7 li arkada dişli büyük saymadım kaç diş var istersen bakar foto ceker bilgi veririm ilgilenirsen ?@izmet bisiklet 12-32 ruble bulabildim. Eski rublem 11-28 idi. İlk dişliyi değiştirdik, 11-32 elde ettik. Çok zorlu rampaları olan rotalarım var. Ne kadar büyük dişli bulursam kâr diyerek halen bakınıyorum 😀 Ama yedili sistemler için düşünülmemiş, büyük dişli çözümler. İlla modern setler dayatılıyor.
Selam dişli sürtüyorsa aktarıcıya kadro kulağı taktınızmıMerhaba yalnız şöyle bir sıkıntı var. Ben de büyük dişli alıp taktım. Ama şöyle bir sıkıntı çıktı. Arka aktarıcının ufak dişlisi ile yeni dişli 34 lük olan çok yakın döndüğünde tıkır tıkır gidiyor. Daha önceki 28 di ve onda öyle sıkıntı yoktu. Bilmiyorum belki de arka aktarıcı uyumlu değildir.
Arka aktarıcı shimano tourney sis index olan seri.
Acaba MF-TZ500-7 ile arka aktarıcı uyumlu değil mi?
Normalde vitesler güzel geçiyor fakat dediğim gibi 34 olan büyük dişliye alındığında aktarıcının ufak dişlisine bitişik gidiyor ve de haliyle tıkır tıkır gidiyor.
Önerisi olan var mı farklı bir arka aktarıcı taksam düzelir mi?
Öncelikle yazdığınız kişi sizin iki katınız daha yaşlı birisi. Öncelikle saygı, sonra ise daha anlaşılabilir, düzgün Türkçe kullanımı.12-32 ruble bulabildim. Ne kadar büyük dişli bulursam kâr diyerek halen bakınıyorum. yazmışssınız artık aramıyorum yazmamışsınız birde ukala gibi yazılmış mesajları okumaya zahmet etmeyenler yazmışssınız